Cue Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Alcatraz (TV Series 2012) Μου έκανε εντύπωση πως και δεν υπάρχει θέμα. Φλεβάρη 2012 βγαίνει απ' ότι βλέπω. Ο JJ μου φαίνεται επενδύει τα λεφτά που έβγαλε από το Lost με το να γίνεται παραγωγός. Παίζουν Jose Garcia (Harley από Lost), Sam Neil, Robert Forster (από Heroes). Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2011 από Cue
Kasrith Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μου έκανε εντύπωση πως και δεν υπάρχει θέμα. Ε έχουμε ακόμα καιρό ρε. Άσε που θα το πάρει χαμπάρι ο Sellers και θα αρχίσει τα αντι-JJ του
Sellers Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Άσε που θα το πάρει χαμπάρι ο Sellers και θα αρχίσει τα αντι-JJ του TOPIC CLOSED.
l0st Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ας ελπίσουμε να ναι το ίδιο πορωτικό με το lost!
gatokoritso Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ψιλοβλακεια το κοβω αλλα παιζει ο sam neil...χμ θα του δωσω καμια ευκαιρια οταν βγει
KilliK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Άσε που θα το πάρει χαμπάρι ο Sellers και θα αρχίσει τα αντι-JJ του ωπ,δικος μας ειναι αυτος.
giorgospan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ψιλοβλακεια το κοβω αλλα παιζει ο sam neil...χμ θα του δωσω καμια ευκαιρια οταν βγει Και στο Happy Town έπαιζε... Δε λέει κάτι. Εγώ πιο πολύ φοβάμαι το όνομα του Abrams σε μια παραγωγή παρά το θεωρώ ως θετικό πλέον, γι' αυτό δεν έχω και πολλές προσδοκίες. Προς το παρόν δεν πρόκειται να δω καν τον πιλότο αλλά αν διαβάσω καλά λόγια στην πορεία της ίσως του ρίξω μια ματιά.
kostas_dr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Να μην το γρουσουζεύω αλλά δεν μου αρέσει καθόλου που το έχει το Fox. Δυστυχώς αρκετές σειρές του έχουν κοπεί γιατί πολλές φορές το ίδιο το κανάλι δεν τις βοηθάει. Ελλιπής διαφήμιση, συχνή αλλαγή ημέρας και ώρας προβολής κλπ. Γενικά το Fox πιο πολύ είναι για κωμωδίες και σόου παρά για τέτοιου είδους σειρές μυστηρίου. Εξαίρεση το Fringe. Ας ελπίσουμε να πάει καλά πάντως.
parasaser Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εχω βαρεθει να βλεπω σε ταινιες τις φαϊνες βλακιες που σκεφτεται ο abrams
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εχω βαρεθει να βλεπω σε ταινιες τις φαϊνες βλακιες που σκεφτεται ο abrams σειρά αυτή τη φορά
linuslost Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εχω βαρεθει να βλεπω σε ταινιες τις φαϊνες βλακιες που σκεφτεται ο abrams Εγω παλι εχω βαρεθει να ακουω τις χαζομαρες του καθενος....!Αμα δεν θες μην τις βλεπεις,δεν σε βαζει καποιος με το ζορι. Τα εχετε ολοι με το LOST,αλλα παω στοιχημα οτι πολυ λιγοι εχετε καταλαβει την σειρα.....
sheik Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Mια χαρα σειρες κανει ο Abrams. Ενταξει, μπορει εντελει να μην τους αφηνει ολους ευχαριστημενους, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εστω και για λιγο δεν γουσταρε ασχημα καποιος το alias,το lost,το fringe. Για μενα σειραρες και οι 3.Pure fun, τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.
Sellers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εγω πάλι το περιμένω πως και πως να βγάλω χολή.
parasaser Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 κοιτα το lost μου αρεζε μεχρι που καταλαβα τα παιχνιδια του abrams
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα