Προς το περιεχόμενο

Alcatraz (JJ Abraams)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Alcatraz (TV Series 2012)

Μου έκανε εντύπωση πως και δεν υπάρχει θέμα. Φλεβάρη 2012 βγαίνει απ' ότι βλέπω.

Ο JJ μου φαίνεται επενδύει τα λεφτά που έβγαλε από το Lost με το να γίνεται παραγωγός.

Παίζουν Jose Garcia (Harley από Lost), Sam Neil, Robert Forster (από Heroes).

Επεξ/σία από Cue
  • Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου έκανε εντύπωση πως και δεν υπάρχει θέμα.

Ε έχουμε ακόμα καιρό ρε. Άσε που θα το πάρει χαμπάρι ο Sellers και θα αρχίσει τα αντι-JJ του

Δημοσ.

ψιλοβλακεια το κοβω αλλα παιζει ο sam neil...χμ θα του δωσω καμια ευκαιρια οταν βγει :mellow:

Και στο Happy Town έπαιζε... Δε λέει κάτι.

Εγώ πιο πολύ φοβάμαι το όνομα του Abrams σε μια παραγωγή παρά το θεωρώ ως θετικό πλέον, γι' αυτό δεν έχω και πολλές προσδοκίες. Προς το παρόν δεν πρόκειται να δω καν τον πιλότο αλλά αν διαβάσω καλά λόγια στην πορεία της ίσως του ρίξω μια ματιά.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να μην το γρουσουζεύω αλλά δεν μου αρέσει καθόλου που το έχει το Fox.

Δυστυχώς αρκετές σειρές του έχουν κοπεί γιατί πολλές φορές το ίδιο το κανάλι δεν τις βοηθάει. Ελλιπής διαφήμιση, συχνή αλλαγή ημέρας και ώρας προβολής κλπ.

Γενικά το Fox πιο πολύ είναι για κωμωδίες και σόου παρά για τέτοιου είδους σειρές μυστηρίου.

Εξαίρεση το Fringe.

Ας ελπίσουμε να πάει καλά πάντως.

• Super Moderators
Δημοσ.

εχω βαρεθει να βλεπω σε ταινιες τις φαϊνες βλακιες που σκεφτεται ο abrams

σειρά αυτή τη φορά :P

Δημοσ.

εχω βαρεθει να βλεπω σε ταινιες τις φαϊνες βλακιες που σκεφτεται ο abrams

Εγω παλι εχω βαρεθει να ακουω τις χαζομαρες του καθενος....!Αμα δεν θες μην τις βλεπεις,δεν σε βαζει καποιος με το ζορι.

Τα εχετε ολοι με το LOST,αλλα παω στοιχημα οτι πολυ λιγοι εχετε καταλαβει την σειρα.....

Δημοσ.

Mια χαρα σειρες κανει ο Abrams.

Ενταξει, μπορει εντελει να μην τους αφηνει ολους ευχαριστημενους, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι εστω και για λιγο δεν γουσταρε ασχημα καποιος το alias,το lost,το fringe. Για μενα σειραρες και οι 3.Pure fun, τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...