Προς το περιεχόμενο

προβλημα με επιφάνεια εργασίας

adams24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι λίγο στα τυφλά η πρόταση αλλά αν είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο, δοκίμασε να τον αποσυνδέσεις και δες αν άλλαξε κάτι.

Επίσης υπάρχουν και προγράμματα που μετράνε την καθυστέρηση που προκαλεί κάθε διεργασία κατά το boot (δε θυμάμαι ονόματα δυστυχώς).

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι λίγο στα τυφλά η πρόταση αλλά αν είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο, δοκίμασε να τον αποσυνδέσεις και δες αν άλλαξε κάτι.

Επίσης υπάρχουν και προγράμματα που μετράνε την καθυστέρηση που προκαλεί κάθε διεργασία κατά το boot (δε θυμάμαι ονόματα δυστυχώς).

+1..... Αυτο ηταν το επομενο που θα πηγαινα, ειδικα αν εχει κανει κανενα mapping. Αν δεν ειναι και αυτο τοτε παει στο winlogon το θεμα. Για δωσε και ενα log απο το hijackthis να δουμε το winlogon σου.

Ρεσετ στο winlogn σε windows default κανεις με το lspfix & με το superantispyware στη καρτελλα repairs, πρεπει νασαι σιγουρος ομως αλλιως πας για φορματ.

Δημοσ.

βλέπω βαθαίνει πολύ το θέμα και συνήθως όταν σκαλίζεις βαθιά ΑΝΤΙ να γίνει κάτι καλό γίνετε κάτι που δεν το περιμένεις την εχω πατήσει 3 φορές έτσι και έκανα φορματ γιαυτό το παρατάω έτσι

αλλά θα σκάσω κατέβασα το hijackthis και έκανα σκαν

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4

Scan saved at 10:19:49 μμ, on 29/9/2011

Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)

Boot mode: Normal

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\Program Files\DeviceVM\Browser Configuration Utility\BCUService.exe

C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe

C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

C:\Program Files\Common Files\PC Tools\sMonitor\StartManSvc.exe

C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe

C:\Program Files\DeviceVM\Browser Configuration Utility\BCU.exe

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe

C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe

C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe

C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe

C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://greek.almeethaq.net/el/index.php?rvs=hompag'>http://greek.almeethaq.net/el/index.php?rvs=hompag'>http://greek.almeethaq.net/el/index.php?rvs=hompag

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = about:blank

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://greek.almeethaq.net/el/index.php?rvs=hompag

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://greek.almeethaq.net/el/index.php?rvs=hompag

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Συνδέσεις

R3 - URLSearchHook: SearchHook Class - {BC86E1AB-EDA5-4059-938F-CE307B0C6F0A} - C:\Program Files\DeviceVM\Browser Configuration Utility\AddressBarSearch.dll

O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll

O2 - BHO: Java Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll

O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll

O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

O4 - HKLM\..\Run: [bCU] "C:\Program Files\DeviceVM\Browser Configuration Utility\BCU.exe"

O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')

O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')

O8 - Extra context menu item: Add to Google Photos Screensa&ver - res://C:\WINDOWS\system32\GPhotos.scr/200

O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe

O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/muweb_site.cab?1316860396593

O22 - SharedTaskScheduler: Προφορτωτής Browseui - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll

O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe

O23 - Service: Browser Configuration Utility Service (BCUService) - DeviceVM, Inc. - C:\Program Files\DeviceVM\Browser Configuration Utility\BCUService.exe

O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe

O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe

O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

O23 - Service: PC Tools Startup and Shutdown Monitor service (PCToolsSSDMonitorSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\PC Tools\sMonitor\StartManSvc.exe

O23 - Service: ServiceLayer - Nokia - C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe

--

End of file - 4909 bytes

Δημοσ.

Καλημερα

Δε φαινετε να εχεις κατι

Ακου τι θα κανεις....

α) control panel> folder options> view> uncheck το πρωτο (automatically search for network folders & printers...... restart

β) Αν δε λυθει με το πρωτο θα μεγαλωσουμε το icon cache και μαλλον θα λυθει.

start> run> type regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

Σε αυτη τη διαδρομη φτιαχνεις ενα dword με το ακριβες ονομα

MaxCachedIcons=2000 (decimal

restart

και γ) C:\Documents and Settings\"YOUR USER"\Local Settings\Application Data

και κανεις delete το αρχειο IconCache.db

Πρεπει να εχεις ενεργοποιησει τα hidden files για να το δεις. Απο τη καρτελλα view του α).

restart και τα windows θα ξαναφτιαξουν IconCache.db αρχειο. Λεγεται rebuilding

Δημοσ.

ΗKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

Σε αυτη τη διαδρομη φτιαχνεις ενα dword με το ακριβες ονομα

MaxCachedIcons=2000 (decimal

αυτό δεν ξέρω πως γίνετε βασικά ψιλό μασάω να βάλω χέρι στο μητρώο

μήπως έχεις το teamviewer να το κάνεις εσύ?

Δημοσ.

Max Cached Icons ειναι η συνταξη, εκανα λαθος πριν.

Μη μασας, αυτη ειναι η λυση. δεξι κλικ στο δεξι παραθυρο new string και βαζεις το απο πανω.

Αν μασας τοσο πολυ κανε με τη σειρα το α), γ) και αν δε γινει κατι στο φτιανω σε .exe ή .bat και απλα το τρεχεις.

Δημοσ.

μέχρι τώρα έκανα το α,β που είπες στο β έβαλα το όνομα που είπες και μετά έκανα διπλό κλικ και έβαλα τιμή 2000 σωστά???

αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα αυτό που δημιούργησα να το διαγράψω??

Δημοσ.

δεν μού λέει κάπου new sting (νέα σειρά)

οκ το έκανα λέγεται τιμή ακολουθίας χαρακτήρων έβαλα το όνομα που είπες την τιμή που είπες 2000 δεν άλλαξε κάτι όμως το πρόβλημα παραμένει

διέγραψα το αρχείο που είπες έκανα ρεσταρτ αλλά δεν βλέπω τα win να έχουν κάνει κάπου το αρχείο rebuilding

που είπες τώρα δεν εχω ούτε το αρχείο που διέγραψα και εκτός αυτού δεν άλλαξε κάτι στο άνοιγμα.επίσης αυτό που έκανα στο μητρώο δεν βοήθησε να ο διαγράψω??

μετά το 2 ρεσταρτ βλέπω στο

C:\Documents and Settings\"YOUR USER"\Local Settings\Application Data

ότι μου έχει κάνει πάλι το αρχείο IconCache.db

και όχι το rebuilding

αλλά όπως και να έχει δεν ΑΛΛΑΞΕ κάτι στο άνοιγμα

και με έχει σπάσει τα νεύρα κυριολεκτικά

Δημοσ.

Εχω καποια θεματα με σενα και θα στα πω

α) Σε εκεινο το σημειο της registry που μου εδειξες την εικονα εχεις μια τιμη ακυρη την "alwaysunloaddll" με τιμη 0. Εγω θα την εσβηνα μιας και γραφετε αλλου με τιμη 1.

β) Μηπως ετρεξες κανα tweak απο το pctools που εχεις, μιας και δε το εμπιστευομε καθολου το εν λογω? Μηπως τα προβληματα σου ξεκινησαν με αυτο? Βγαλτο απο το start up για αρχη.

γ) Αν πας υπολογιστης μου> δεξι κλικ> διαχειριση> διαχειριση συσκευων και απενεργοποιησεις ολους τους ελεκτες δικτυου... στο κανει?

Κοιτα εδω που φτασαμε αν δε φταιει καποιος χειρισμος του pctools, φταει καποιος non-critical driver που αργει να κανει initialize. πως το λυνεις? Απεγκαθιστας εναν εναν τους drivers και δοκιμαζεις.... φεξε μου δλδ. Μπορεις με καποιο τοολ να κανεις και update.

Δημοσ.

το tweak δεν ξέρω τι είναι το είχα πει και στην αρχή ότι το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από εγκατάσταση του pc suite και το Nokia Software Updater πέρασα αυτά τα δύο προγράμματα είχα και κάτι ενημερώσεις στον υπολογιστή τις έκανα εγκατάσταση έκανα ρεσταρτ και από τότε εχω αυτό το ζόρι

ίσως βρήκα τι μπορεί να φταίει κατέβασα το sturtup manager και μου δείχνει το blue soleil είναι το πρόγραμμα για το στικακι bluetooth που εχω αλλά υποτίθεται ότι το εχω διαγράψει αυτό αλλά μου το βγάζει από το sturtup manger δεν μπορώ να το σβήσω μου λέει αδυναμία διαγραφής στοιχείου κάνω αναζήτηση και δεν μου βγάζει κάτι

Δημοσ.

O23 - Service: PC Tools Startup and Shutdown Monitor service (PCToolsSSDMonitorSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\PC Tools\sMonitor\StartManSvc.exe

Για το pctools μιλαω εγω.

Δημοσ.

δεν κατάλαβα τι θες να πεις όπως και να έχει το blue soleil που είπα παραπάνω το διέγραψα, διέγραψα τα πάντα και από το μητρώο δεν μου το δείχνει πλέον στο sturtup manger αλλά και πάλι δεν έγινε και τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...