Προς το περιεχόμενο

προβλημα με επιφάνεια εργασίας

adams24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Το παθαινα και εγω παλια.Μετα το φορματ δεν το ξανακανε.Εμενα μου ανοιγε και μου εβγαζε οτι εχει σφαλμα ο Internet Explorer πατουσα να μην αποσταλει και τοτε εξαφανιζοταν ολα!

α ναι και σε μενα τωρα που λες με των exploler

πολυ σπαστικο αυτο στα windows xp :mad:

Προφανως και δεν ειναι προβλημα των xp αυτο το οποιο περιγραφετε, συν το οτι μπορει ανετα να μην εχετε/ειχατε το ιδιο προβλημα.

@adams24

Δοκιμασε αυτο που λεει ο filip123go για αρχη.

Δημοσ.

σίγουρα παιδιά δεν είναι κάτι το τραγικό ναι έχετε δίκιο θα δοκιμάσω επαναφορά.

εννοείτε πως γιαυο τον λόγο δεν παίζει να κάνω φορματ.. απλά το όλο θέμα είναι λίγο εκνευριστικό

ούτε η επαναφορά συστήματος άλλαξε κάτι

• Moderators
Δημοσ.

ούτε η επαναφορά συστήματος άλλαξε κάτι

Κατεβασε το autoruns,τρεξτο και αφου τελειωσει το scanning,σωσε τη λιστα και ανεβασε την καπου.

Η λιστα περιεχει καθε τι που ξεκιναει με το boot των windows. ΜΗΝ πειραξεις οτιδηποτε δεν γνωριζεις την λειτουργια του.

Oταν κανει boot ο υπολογιστης εχεις κατι συνδεδεμενο στις usb?

• Moderators
Δημοσ.

ναι εχω ποντίκι και πληκτρολόγιο

Ναι,εννοουσα περα απο αυτα, καποιο σκληρο ή πχ το κινητο σου.

Οκ,ανεβασε εαν θελεις τη λιστα που σου ειπα.

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις διαφορα τα οποια εαν θελεις μπορεις να κανεις μια δοκιμη να τα απενεργοποιησεις και να δεις τα αποτελεσματα.

Πριν ομως κανεις οτιδηποτε, κρατα back up, ψαξε στο google τι ακριβως κανει η συγκεκριμενη διαδικασια κλπ.

Βλεπω μερικα πχ

• BCUService This service performs auto-recovery for Browser Configuration Utility. DeviceVM, Inc. c:\program files\devicevm\browser configuration utility\bcuservice.exe
  • BCU Browser Configuration Utility DeviceVM, Inc. c:\program files\devicevm\browser configuration utility\bcu.exe
  • RMSchedule.job Registry Mechanic 10.0 PC Tools c:\program files\registry mechanic\regmech.exe

Δεν εχω ιδεα τι ακριβως ειναι αυτο το job που κανει το Registry Mechanic καθε φορα που ξεκινα ο υπολογιστης, αλλα εαν δεν το χρειαζεσαι, θα προτεινα να το απενεργοποιησεις.

Τα αλλα 2 με ενα αρκετα γρηγορο googling δεν βρηκα σιγουρες πληροφοριες για το τι ακριβως κανουν, το αφηνω σε σενα εαν θελεις να το ψαξεις καλυτερα. Σιγουρα παντως δεν ειναι μερος των windows.

Πχ http://superuser.com/questions/233997/what-do-bcu-exe-and-bcuservice-actually-do

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά εχω ένα πρόβλημα μου από χθες λοιπόν έκανα εγκατάσταση κάτι προγράμματα για το κινητό και ο υπολογιστής έκανε κάτι ενημερώσεις μετά έκανα επανεκκίνηση και ο υπολογιστής όταν άνοιξε μπήκε στην επιφάνεια εργασίας αλλά δεν μου εμφάνιζε τα εικονίδια τα βγάζει μετά από 2-3 λεπτά εχω win xp

Τελικα εικονιδια στην επιφανεια .....

α) βλεπεις?

β) δε βλεπεις?

γ) αργουν να εμφανιστουν?

Δημοσ.

Χοντρικα.... ποση ωρα κανει?

Scan με malware εκανες?

Κανε και ξαναελα.

Για τι λειτουργικο μιλαμε?

Αδειασε και τον C:\WINDOWS\Prefetch φακελλο, οτι εχει μεσα.... μη φοβασαι ειναι ακινδυνο.

Δημοσ.

μιλάμε για win xp λοιπόν κολλάει 1-2 λεπτά εκεί που λέει καλός ήρθατε και μετά κολλάει 2-3 λεπτά στην επιφάνεια εργασίας και δείχνει μόνο το φόντο.. έκανα σκαν δεν βρέθηκε τίποτα έκανα σκαν κατά την εκκίνηση με anti virus πάλι τίποτα.διέγραψα ότι είχε ο φάκελος που μου είπες και πάλι δεν έγινε τίποτα.. υπολογιστής μετά δουλεύει κανονικά χωρίς πρόβλημα και κωλύματα το μόνο που με ενοχλεί είναι αυτό γιατί είναι σπαστικό να περιμένεις δηλ συνολικά κανένα 5λεπτο να ανοίξει το μηχάνημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...