-nick- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Η ηλεκτρονικη σκηνη της ελλαδας εχει βγαλει και τον Spyweirdos ή τους Wizzy Noise ξερω γω Αν μιλαμε για αυτα που παιζουν τα κλαμπακια προφανως και δεν παλευεται. Αλλα ειναι αντιφατικο να κραζεις την μουσικη των κλαμπς και να εκθειαζεις το "hardstyle"
NewProject Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 1. δεν κραζω τη μουσική των clubs - με το "χαουσιες" εννοουσα οτι απλα δεν ειναι αυτο για το οποιο την παρουσιαζουν [ οχι οτι αυτο το κατι αλλο δεν ειναι ωραιο ( αρκετες φορες ) ] - το "προβλημα" μου δεν ειναι το τι παιζει σε καθε club αλλα οτι ολα ειναι ιδια , δεν υπαρχει ποικιλια δηλαδη . ενα παραδειγμα : εσυ δεν γουσταρεις H/S αλλα γουσταρεις trance η οτι αλλο και εγω γουσταρω house και "ρουμανικα" . δεν θα ηταν καλο να υπηρχαν 1-2 μαγαζια για καθε ειδος και ο καθενας να πηγαινε σ'αυτο που θα του αρεσε ? ουτε εγω θα αναγκαζομουν να ερθω σε 'σενα' χωρις τη θεληση μου , ουτε και εσυ. 2. "Η ηλεκτρονικη σκηνη της ελλαδας εχει βγαλει και τον Spyweirdos ή τους Wizzy Noise..." οπως εχει βγαλει και : Έφη Θώδη Έλλη Κοκκίνου Κώστα Μαρτάκη Άννα Βίσση Οικονομόπουλο Παπαρίζου Νίνο Τάμτα Σάκη Ρουβά Πετρέλη Σφακιανάκη και πολλους αλλους με λόγο 1 προς 250 3. "..ξερω γω" οπως το ειπες . εσυ ξερεις . δεν ξερω τι ηλικία εχεις αλλα βαζω στοιχημα οτι οι σημερινοι 20-αριδες δεν εχουν ιδεα ποιοι ειναι αυτοι.Οταν δεν υπαρχει η "βαση" πως να τους μαθουν ?
-nick- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Έφη ΘώδηΈλλη Κοκκίνου Κώστα Μαρτάκη Άννα Βίσση Οικονομόπουλο Παπαρίζου Νίνο Τάμτα Σάκη Ρουβά Πετρέλη Κατσε αυτους τωρα τους λες οσο σοβαρα ονοματα 'ποιοτικης' μουσικης? Να κλαψω, να γελασω, να φερω τις ντοματες, τι ?!!
NewProject Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 θα προτιμουσα το τελευταιο αρκει να μη τις ριξεις πανω μου οχι δεν αναφερω αυτα τα ονοματα για τα "ποιοτικα" τραγουδια τους απλα θελω να σου πω με αριθμους τι παιζει και ποια "ειδη" μουσικης εχουν περαση αυτη την εποχη στην Ελλαδα.Βλεπουν 10 ατομα τα 500 ονοματα και λενε οι 9 , θελουμε να γινουμε τραγουδιστες ( αυτου του στιλ ) και ο τελευταιος μονο θα ασχοληθει με κατι αλλο .
-nick- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δεν με νοιαζει τι εχει περαση. Αυτο ακριβως που λες κανανε και οι ελληνες που σου ανεφερα και δεν τους ξερεις (Spyweirdos και wizzy Noise) που και τα 2 εινια ονοματα αρκετα γνωστα για οσους ασχολουνται (οχι μονο ελλαδα αλλα κ παγκοσμια).
NewProject Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 μ'αυτη τη λογικη και τον κυριο BASS.T.O.R.M δεν τον νοιαζει τι πιστευουν ο Α ο Β και ο Γ για τη hardstyle
-nick- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Επιλογη του , απλα την αποψη μου ειπα, αν δεν τον νοιαζει τοτε δεν θα χαλαστει
NewProject Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ισως καποια ζομπυς να μπορουν να τη χορεψουν μετα το 1ο γραμμαριο. στην παραπανω αποψη ανεφερεσαι ?
-nick- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και σε αυτην ναι. Αυτη ειναι η υποκειμενικοτητα μου φιλε. Η δικια σου ειναι αλλη. Deal with it
NewProject Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 η υποκειμενικοτητα που ομως παρουσιαζεις ως αντικειμενικοτητα σε αρκετα ποστ σ'αυτο το θρεντ ? χμ ...
-nick- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 η υποκειμενικοτητα που ομως παρουσιαζεις ως αντικειμενικοτητα σε αρκετα ποστ σ'αυτο το θρεντ ? χμ ... Θεωρω οτι η αντικειμενικοτητα ειναι απλα συνισταμενη υποκειμενικοτητων. Δεν χρειαζεται να αναφερω σε καθε ποστ οτι αυτο που εκφραζω ειναι υποκειμενικο , εννοειται αυτο. Υποκειμενικη ειναι κ η δικια μου αποψη, και του midi miliz , και η δικια σου (ισως οχι με τον ιδιο συντελεστη βαρυτητας αλλα δεν ειναι επι του παροντος, θα μπλεχτουμε). Δεν επιβαλλω την αποψη μου, δεν μπορω κιολας και να ηθελα, απλα την υποβαλλω.
NewProject Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και καλα κανεις ( που την υποβαλλεις ) , εξ'αλλου γιαυτο το λενε και φορουμ. Εγω απο την αλλη δεν μπορω τα γενικα και απολυτα συμπερασματα για τα παντα και ουτε μ'αρεσουν ολα τα ειδη μουσικης ( φυσικα ολο αυτο δεν παει μονο στη μουσικη αλλα και σε αλλα πραγματα οπως πολιτικη κλπ. )
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 η ποια ηλεκτρονική μουσική/σκηνη ? αυτη που υπαρχει στην Ελλάδα ? Η ανυπαρκτη ? Εδω που τα "club" παιζουν "τις house-ιες" ??? και να μη θες να πας σε μπουζουκια , φιλε , εκει θα καταληξεις/ουμε Ποιος τα λεει αυτα? Ανυπαρκτη η ηλεκτρονικη μουσικη στην Ελλαδα? really? Ψαξου. Περαν αυτου δεν σε υποχρεωνει κανεις να ακουσεις ελληνικης προελευσης ηλεκτρονικη μουσικη, αν αυτη δε σε ικανοποιει. Κυκλοφορουν 1000δες επιλογες ανα τον κοσμο αν δε σε ικανοποιει η ελληνικη. Η εγγυτητα δεν αποτελει προυποθεση για να ακουσει κανεις μουσικη. Και προφανως δε θα ακουσω μουσικα εκτρωματα οπως το "dj set" στο εν λογω τοπικ, απλα και μονο επειδη τα "δημιουργησε" Ελληνας. Οπως δεν ακουω Θωδη και Φλωρινιωτη ετσι δεν θα ακουσω και την καθε Θωδη και τους καθε Φλωρινιωτηδες της ηλεκτρονικης μουσικης, απλα και μονο επειδη ειναι Ελληνες. Αnyway, http://www.youtube.com/watch?v=yy-UQ2ecb28
NewProject Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ποιος τα λεει αυτα? Ανυπαρκτη η ηλεκτρονικη μουσικη στην Ελλαδα? really? Ψαξου. Περαν αυτου δεν σε υποχρεωνει κανεις να ακουσεις ελληνικης προελευσης ηλεκτρονικη μουσικη, αν αυτη δε σε ικανοποιει. Κυκλοφορουν 1000δες επιλογες ανα τον κοσμο αν δε σε ικανοποιει η ελληνικη εγγυτητα. Και προφανως δε θα ακουσω μουσικα εκτρωματα οπως το "dj set" στο εν λογω τοπικ, απλα και μονο επειδη τα "δημιουργησε" Ελληνας. Οπως δεν ακουω Θωδη και Φλωρινιωτη ετσι δεν θα ακουσω και την καθε Θωδη και τους καθε Φλωρινιωτηδες της ηλεκτρονικης μουσικης, απλα και μονο επειδη ειναι Ελληνες. Αnyway, η λεπτη διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στη Θωδη, τον XSTATIC (????) και την κουλτουρα: http://www.youtube.com/watch?v=yy-UQ2ecb28 btw ωραιο το κομματι , στο θεμα μας ομως . Καλα,τα παντα υπαρχουν παντου.Μιλησα ομως για το "περιβαλλον" στο οποιο ζουμε.Φαντασαου ενα παιδι τωρα ,να ειναι 13-14 χρονων.Νομιζεις θα ψαχτει ? Δεν νομιζω . Αμφιβαλλω αν στ'αυτια του εχουν φτασει κατι περα απο αυτα που ακουει η οικογενεια του η βαζουν στο ραδιοφωνο.Ειναι σαν αυτο που λεμε "τελειωσα <κατι με πρασινη ενεργεια> αλλα δεν μπορω να βρω δουλεια στην Ελλαδα επειδη δεν υπαρχει ζητηση,ενω στη Χ χωρα μπορω και αρκετα ευκολα μαλιστα" (παραδειγμα) . Αυτο κατα την αποψη μου ειναι απολυτα φισιολογικο .Σε καποιες περιοχες υπαρχει μεγαλη ζητηση για Υ προιον και σε αλλες για το Ζ , τι να κανουμε.Απο τη στιγμη που το περιβαλλον σε διαμορφωνει , στη συνεχεια το διαμορφωνεις και εσυ με τον ιδιο τροπο , εκτος αν δεν πας σε ενα αλλο περιβαλλον. Αυτο ισχυει στον χωρο της μουσικης και παντου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δε διαφωνω σε αυτο. Εξου και οτι εγραψα στο πρωτο μου ποστ. "Dj sets" (σε εισαγωγικα παντα) σαν αυτο του τοπικ σταρτερ ειναι απο κατα φαντασιαν djs και απευθυνονται σε κατα φαντασιαν φανς της ηλεκτρονικης μουσικης. Το γιατι ειναι κατα φαντασιαν φανς της ηλεκτρονικης το αναλυεις στο παραπανω ποστ εν μερει, στο οποιο συμφωνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.