ntrncx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Οι περισσότεροι μπορεί να μην γνωρίζεται την hardstyle σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά απ ότι φαίνεται ,έχουμε δυνατή συμμετοχή και από την Ελλάδα. Σε event που θα διοργανωθεί από την hardstylers.dk στις 8 Οκτωβρίου στην Κοπεγχάγη , με συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της hardstyle σκηνής (για όσους γνωρίζουν), μπορεί να λάβει μέρος και ένας Έλληνας. Ο διαγωνισμός έχει ως εξής. Dj's από όλοι την Ευρώπη, έστειλαν ένα 30λέπτο σετ και κριτική επιτροπή επέλεξε 3 από κάθε region (Δανία, Σουηδία και Ευρώπη) Κατόπιν ψηφοφορίας, μέσω του facebook, ένας dj από κάθε περιοχή, θα παίξει με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο event αυτό. Ο Έλληνας dj (BASS.T.O.R.M) με το σετ του, κατάφερε να μπει στην τελική τριάδα για την Ευρώπη. Τώρα, το μόνο που μένει , είναι να μαζέψει τις περισσότερες ψήφους εδώ http://www.facebook.com/questions/10...uestion_answer ώστε να κερδίσει την θέση στον Line up του Event. Και αυτό μπορεί να γίνει με την δική μας συμβολή Βοηθήστε να τον σπρώξουμε Το event λέγεται xtatic και λαμβάνει χώρο στο Kulturkajen Docken http://www.docken.dk/ Το σετ του Έλληνα dj μπορείτε να το ακούσετε εδώ ενώ trailer του event μπορείτε να δείτε εδώ
-nick- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 2 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 2 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 manager-bot του σιγουρα!!!Καλη τυχη στο αφεντικό σου!
chrisv. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ θέλω να θέσω μόνο μια ερώτηση.Πρόκειται για DJ ή για συνθέτη-παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής?Γιατί μου έχει μπει η υποψία οτι μπερδεύουμε πλέον τον παραγωγό με τον DJ...;Oπως και να έχει ήταν ωραίο κομματάκι,ίσως όμως να χωρούσε και κάτι ακόμα :mrgreen:
ntrncx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 συγνώμη εάν δεν ταιριάζει απλά επειδή είναι φίλος σκέφτηκα να κάνω thread να τον βοηθήσουμε ένα κλίκ είναι...τόσα κλικ κάνουμε σε βλακιές κάθε μέρα
gemballa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εγώ θέλω να θέσω μόνο μια ερώτηση.Πρόκειται για DJ ή για συνθέτη-παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής?Γιατί μου έχει μπει η υποψία οτι μπερδεύουμε πλέον τον παραγωγό με τον DJ...;Oπως και να έχει ήταν ωραίο κομματάκι,ίσως όμως να χωρούσε και κάτι ακόμα :mrgreen: Εαν ακουσες φιλε μου και στην εισαγωγη του βιντεο/set λεει το παληκαρι οτι ειναι 80% προσωπικες παραγωγες απο τα κομματια που ακουγονται. Οσο για το δευτερο δυστυχως οι κανονισμοι ελεγαν για 30 λεπτα σετ οποτε δεν χωρουσε τιποτα ακομα εκτος και αν εννοεις κατι αλλο... Εν πασει περιπτωσει κερδισε το διαγωνισμο και το αλλο σαββατο θα παιζει στη Δανια !!!!!! :-D
-nick- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω εδω να μην επιτρεπονται μονο θετικες ή ουδέτερες τοποθετησεις. Αυτου του ειδους η μουσικη λοιπον ειναι η πιο ευτελής(για να μην πω ξεφτυλισμενη) μορφή ηλεκτρονικής μουσικής που υπαρχει. Ισως καποια ζομπυς να μπορουν να τη χορεψουν μετα το 1ο γραμμαριο.
vasilis.g Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 αυτό το είδος μουσικής ακούνε εκατομύρια σε όλο τον κόσμο,σίγουρα κάποια τραγούδια είναι μόνο για καμένους,αλλά τα πιο πολλά εχουν ωραίες ανεβαστηκές μελωδίες,απλά αυτό το χαρακτηριστικό kick είναι ενοχλητικό για μερικούς,πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι ευτελής,ακούω άλλο είδος μουσικής αλλά πολλά κομάτια μου αρέσουν.
-nick- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Το οτι την ακουει πολυς κοσμος δεν ειναι επιχειρημα, μαλλον το αντιθετο
defacer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω εδω να μην επιτρεπονται μονο θετικες ή ουδέτερες τοποθετησεις. Αυτου του ειδους η μουσικη λοιπον ειναι η πιο ευτελής(για να μην πω ξεφτυλισμενη) μορφή ηλεκτρονικής μουσικής που υπαρχει. Ισως καποια ζομπυς να μπορουν να τη χορεψουν μετα το 1ο γραμμαριο. Φίλε μου ούτε εγώ ακούω τέτοια μουσική, ούτε είμαι ιδιαίτερα fan της ηλεκτρονικής (μεγάλωσα με metal). Μας ρώτησε κανείς για την άποψή μας; Σα να μπαίνεις σε μαγαζί με aftermarket εξατμίσεις και να λες "καλά είστε όλοι για δέσιμο εδώ μέσα, μόνο κάγκουρες θα αγόραζαν τέτοια πράγματα". Κάνε καλύτερα ένα twitter account για να μπορείς να γράφεις ό,τι θες χωρίς να είναι κανείς υποχρεωμένος να σ' ακούει.
-nick- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Την αποψη μας γραφουμε,δημοσιο φορουμ ειναι. Αν δεν σ'αρεσει μπορεις να απαντησεις ή να αγνοησεις
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Απαλευτη "μουσικη" really. Εχω καταφερει να ακουσω και να κατανοησω απαλευτα και απαλευτα κομματια, αλλα ετουτα εδω δεν παιζονται. Κατι τετοια ακουει ο κοσμος και σιχαινεται την ηλεκτρονικη μουσικη και το γυρναει στα μπουζουκια και τα τσιφτετελια. Και δυστυχως οπως προανεφερε καποιος, ακουγονται και σε αρκετα μερη ετουτα. Αυτα προκυπτουν οταν γινεται ο συνδυασμος κατα φαντασιαν dj με κατα φαντασιαν clubbers/ravers/trance fans κλπ.
-nick- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Απαλευτη "μουσικη" really. Εχω καταφερει να ακουσω και να κατανοησω απαλευτα και απαλευτα κομματια, αλλα ετουτα εδω δεν παιζονται. Κατι τετοια ακουει ο κοσμος και σιχαινεται την ηλεκτρονικη μουσικη και το γυρναει στα μπουζουκια και τα τσιφτετελια. Και δυστυχως οπως προανεφερε καποιος, ακουγονται και σε αρκετα μερη ετουτα. Αυτα προκυπτουν οταν γινεται ο συνδυασμος κατα φαντασιαν dj με κατα φαντασιαν clubbers/ravers/trance fans κλπ. +303 =D
NewProject Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Απαλευτη "μουσικη" really. Εχω καταφερει να ακουσω και να κατανοησω απαλευτα και απαλευτα κομματια, αλλα ετουτα εδω δεν παιζονται. Κατι τετοια ακουει ο κοσμος και σιχαινεται την ηλεκτρονικη μουσικη και το γυρναει στα μπουζουκια και τα τσιφτετελια. η ποια ηλεκτρονική μουσική/σκηνη ? αυτη που υπαρχει στην Ελλάδα ? Η ανυπαρκτη ? Εδω που τα "club" παιζουν "τις house-ιες" ??? και να μη θες να πας σε μπουζουκια , φιλε , εκει θα καταληξεις/ουμε Ξαναλεω μπραβο στο παιδι που καταφερε να "ξεφυγει" απ'ολα αυτα και το πιο σημαντικο , κανει/ασχολειται με τη μουσικη που του αρεσει ------------------------------------ Την αποψη μας γραφουμε,δημοσιο φορουμ ειναι. Αν δεν σ'αρεσει μπορεις να απαντησεις ή να αγνοησεις Ελπίζω εδω να μην επιτρεπονται μονο θετικες ή ουδέτερες τοποθετησεις. Αυτου του ειδους η μουσικη λοιπον ειναι η πιο ευτελής(για να μην πω ξεφτυλισμενη) μορφή ηλεκτρονικής μουσικής που υπαρχει. Ισως καποια ζομπυς να μπορουν να τη χορεψουν μετα το 1ο γραμμαριο. ενταξει , φτανει πια αυτη η καραμελα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.