nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Η ιδέα του hmuan computation έχει πολλές εφαρμογές και το recaptcha είναι μόνο μια από τις πρόσφατες. Για όποιον ενδιαφέρεται, μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση παρόμοιων εφαρμογών (π.χ. ανεύρεση φωτογραφιών και εικόνων μέσα από μηχανές αναζήτησης) σε Google Tech Talk από τον δημιουργό του captcha, Luis von Ahn http://www.youtube.c...h?v=dtFroEJN1nI Έχω δει περίπου το μισό video και είμαι εντυπωσιασμένος. Ο τύπος δίνει ρέστα.
SpecialSupreme Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Σνφμυωα με ευρενα στο Πμανιπσητετο του Κμτρπιαιζ δεν πεαιζι ρλοο με τι σριεα ενιαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρα σε μια λξηε αεκρι το πωτρο και το ταελειτυο γαμρμα να ενιαι στη στωση θσεη.Τα υλοπιοπα μροπουν να ενιαι σε τχιυεας θιεεσς και να μροπετιε να το δαβαιαεστε χρωις πλβημορα....Ατυο γνιτεαι γαιτι ο απρωνθονις εκεγλφοας δεν δαεβζιαι γαμρμα γαμρμα κθαε 0λξηε σαν σνυλοο
WIZARD. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Απορία, πώς καταλαβαίνει το πρόγραμμα αν έγραψες τη σωστή απάντηση αν δε μπορούσε να το διαβάσει. Υ.Γ. Να ένας αβλαβής τρόπος με τον οποίο μας εκμεταλλεύεται η google. Δυστυχώς όχι ο μόνος θα μπορουσαν να το κανουν χωρις το CAPTCHA και reCAPTCHA . αλλα νομιζω και αυτο ειναι ειναι ειδος φακελωματος
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Σνφμυωα με ευρενα στο Πμανιπσητετο του Κμτρπιαιζ δεν πεαιζι ρλοο με τι σριεα ενιαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρα σε μια λξηε αεκρι το πωτρο και το ταελειτυο γαμρμα να ενιαι στη στωση θσεη.Τα υλοπιοπα μροπουν να ενιαι σε τχιυεας θιεεσς και να μροπετιε να το δαβαιαεστε χρωις πλβημορα....Ατυο γνιτεαι γαιτι ο απρωνθονις εκεγλφοας δεν δαεβζιαι γαμρμα γαμρμα κθαε 0λξηε σαν σνυλοο Αχά, να ένα αυθεντικό δείγμα human computation.
gaig Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Λέτε να το τρολλάρουμε και να γράφουμε ότι να ναι; εχω αρχισει εδω και μηνες (οταν μου το πε ενα φιλαρακι) Ειχα ολη την καλη διαθεση να βοηθησω, αλλα.. μου τα κανει τσουρεκια κατι φορες!
eko13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το οτι μας σπαει τα νευρα τους το εχει πει κανεις? Αμα ειναι να γραφεις 4-5 φορες για να προχωρησεις ειναι δουλεια???
blackpete Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχα κορυφαίο. κ εγώ πολλές φορές μου βγαιναν τα μάτια κ έβαζα ότι νόμιζα ότι έβλεπα χωρίς να πολυσκοτίζομαι κ έλεγα τι μάτια έχω. τελικά με απογοητεύσατε
klaount Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Απο τα σχολια εδω καταλαβαινουμε οτι το 0,5 ποσοστο λαθους ανηκει στους ελληνες lol
ExTaCy1337 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβασα εχθες αυτο το τοπικ και σημερα πετυχα ενα captcha περιεργο! ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ! ΛΟΛ! Δειτε εδω: Και ποιο ειναι το Αστειο? οτι εγραψα GOOGLEWTF? και το δεχτηκε xD Τι γλωσσα ειναι αυτη στο captcha? LoL, τι περιμενε να γραψω εγω?xD
gaig Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβασα εχθες αυτο το τοπικ και σημερα πετυχα ενα captcha περιεργο! ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ! ΛΟΛ! Δειτε εδω: Και ποιο ειναι το Αστειο? οτι εγραψα GOOGLEWTF? και το δεχτηκε xD Τι γλωσσα ειναι αυτη στο captcha? LoL, τι περιμενε να γραψω εγω?xD α! δεχεται και παραπανω χαρακτηρες?!?! Θα το ξεπατωσω! Thumbs up!
ExTaCy1337 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 α! δεχεται και παραπανω χαρακτηρες?!?! Θα το ξεπατωσω! Thumbs up! χαχαχαχαχα :Ρ αυτο σε πειραξε? δες τι χαρακτηρες εχει! χαχαχαχαχχαχα
michael92 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα μου έχουν τύχει και ανάποδα ελληνικά γράμματα LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα