Προς το περιεχόμενο

Gaming mouse

aekoriginal21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι κλασικο σχημα Logitech. Ειναι αρκετα βαρυ και τα κουμπια του εχουν απιστευτη ποιοτητα (οπως και το ποντικι γενικα) και εργονομια. Ολα ειναι εκει που πρεπει.

Επισης το Software της Logitech επιτρεπει πολλες ρυθμισεις, οχι μονο για τα παιχνιδια, αλλα και για γενικη χρηση.

Οσον αφορα το wireless κομματι, η τεχνολογια του εχει προχωρησει τοσο πολυ που δεν προκειται να καταλαβεις καποια διαφορα.

Αν μπορεις να κανεις την υπερβαση στα χρηματα, θα σου το προτεινα με κλειστα ματια.

Τελος, η ταπεινη μου αποψη για τα Razer ειναι οτι ειναι υπερτιμημενα, οχι μονο ως προς την τιμη αλλα και σαν brand γενικοτερα.

Μια χαρα ειναι η τιμη τους!

Εγω πηρα το epic 120ευρω,το καιρο που το g700 ηταν στα 105-110.Και προσφερουν πανω κατω και τα δυο τα ιδια πραγματα.Απλα τα 10ευρο προφανος δεν ητα προβλημα για μενα,στο να παρω αυτο που μου αρεσε και με βολευε περισσοτερο!

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και είπες ότι έχεις καταλήξει ήδη...Επειδή δεν είδα να αναφέρεται και μιας και έχει δεχτεί καλές κριτικές ρίξε μια ματιά.

M8000x

Την αγορά θα την κάνεις από Ελλάδα?

Δημοσ.

Παιδιά εμένα θα με βολέψει το G500; Γιατί έχω λίγο τεράστιες παλάμες!

Αληθεύει πως το μέγεθος της παλάμης είναι αντίστοιχο με το.. άλλο μέγεθος; :-D

Το Microsoft Habu είναι το μεγαλύτερο mouse που είχα ποτέ..

Δημοσ.

Αληθεύει πως το μέγεθος της παλάμης είναι αντίστοιχο με το.. άλλο μέγεθος; :-D

Το Microsoft Habu είναι το μεγαλύτερο mouse που είχα ποτέ..

Χαχαχαχα, κυκλοφορεί τέτοια φήμη? Την επιβεβαιώνω χαχαχαχα, πλάκα κάνω.

Καλά θα πάρω το g500 πιστεύω θα συνηθίσω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εχω το mamba έχει φοβερή αίσθηση στο χέρι δεν μπορεί να συγκριθεί κανένα άλλο μαζί του αλλά η μπαταρία είναι για κλάματα απλά δεν είναι ασύρματο γιατί το εχω συνέχεια με το καλώδιο... Και επίσης τελευταία μου τρίζει και η ροδελα του.

Αντίθετα ο αδερφός μου που έχει το G700 του βγάζει 4 μέρες άνετα...Και η ροδελα πάει πολύ πιο καλά για σερφαρισα .....Για εμένα μακριά από razer έδωσα 107 εύρο και δεν κάνει αυτα που λέει....

Δημοσ.

Επειδή και γω έψαχνα για όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποντίκι που να με βολεύει στην παλάμη κατέληξα στο R.A.T. 7

Είχα το Sidewinder X8 της MS αλλά ήταν μικρό στο χέρι μου

imag0133y.th.jpg

και τώρα με το RAT θα ήθελα να ήταν λίγο πιο φαρδύ γιατί πάλι ο αντίχειρας μου έχει πολύ περιθώριο από τη φυσιολογική στάση

imag0195eh.th.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα.. εκανα την υπερβαση και αγορασα g700.

Το παρελαβα την Παρασκευη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την γενικοτερη χρηση του.

Θα ηθελα να μου προταθει καποιο καλο mousepad (μεχρι 30 ευρω) για gaming αν ειναι δυνατον.

Δημοσ.

Δεν βλεπω τον λογο να δωσεις 30 ευρω για ενα mouse pad.

Εγω εχω το g500 και πριν απο 2 χρονια πηρα αυτο το mouse pad

http://www.ebay.com/itm/New-Microsoft-mouse-pad-mat-optical-mouse-/400212745046?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d2e89db56

Στην αρχη ελεγα καμια πατατα θα ειναι, αλλα μετα επαθα την πλακα μου. Εχει φοβερα smooth επιφανεια. Και στην τελικη αμα δε σου αρεσει δεν χανεις και τιποτα. (ουτε 2 ευρω)

Μετα απο τοσο καιρο ζει ακομα και ειναι σε πολυ καλη κατασταση.

Δημοσ.

Μεχρι 30 ειπα φιλε μου, και προοριζεται οπως εγραψα για gaming.

Δεν αμφιβαλω στο οτι ειναι καλο αυτο που προτεινεις (αφου το εχεις κι ολας) αλλα δεν ειναι για τη χρηση πουτο θελω.

Αν υπαρχει κατι φθηνο και προπαντως ΚΑΛΟ για gaming εννοειται πως θα προτιμηθει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...