aekoriginal21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μεταξυ imperator και G500 ποια θα ηταν η επιλογη σας;
Doc1355 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ θα πήγαινα στο Razer (όπως και έκανα) λόγο εμφάνισης..με χαλάει πολύ το χρωματάκι του G500..
jmallen3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια πηρα προσφατα αυτο το ποντικι roccat pyra wireless,ενα για μενα και ενα για ενα φιλο αλλα τελικα ο φιλος μου το μετανιωσε και δεν θελει να δωση τοσα χρηματα για ποντικι.μπορω να πω πως προσωπικα εμενα με εχει καταβολεψει οποτε αν καποιος ενδιαφερεται δινω το δευτερο το οποιο ειναι αθικτο και σφραγισμενο στο κουτι του στα 50€.αν καποιος το θελει στελνει pm.ευχαριστω
Doc1355 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια πηρα προσφατα αυτο το ποντικι roccat pyra wireless,ενα για μενα και ενα για ενα φιλο αλλα τελικα ο φιλος μου το μετανιωσε και δεν θελει να δωση τοσα χρηματα για ποντικι.μπορω να πω πως προσωπικα εμενα με εχει καταβολεψει οποτε αν καποιος ενδιαφερεται δινω το δευτερο το οποιο ειναι αθικτο και σφραγισμενο στο κουτι του στα 50€.αν καποιος το θελει στελνει pm.ευχαριστω http://www.insomnia.gr/classifieds/
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ θα πήγαινα στο Razer (όπως και έκανα) λόγο εμφάνισης..με χαλάει πολύ το χρωματάκι του G500.. Αν σου πω πως το γουσταρω το χρωματακι τoυ G500 και την τιμη του επισης.... Να λεει τιποτα το roccat; Και κατι αλλο. Η razer εχει τρομερη υποστηριξη σε software, θα ισχυει το ιδιο και με το G500 ωστε να προσαρμοζω υκολα τα κουμπια;
Doc1355 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σου πω πως το γουσταρω το χρωματακι τoυ G500 και την τιμη του επισης.... Ναι φίλε μου εννοείται αυτά είναι γούστα..!
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραια, λοιπον με την πρωτη ευκαιρια παραγγελνω το G500. Ξανακανω την ερωτηση που εκανα και πριν, θα εχω απο τη logitech υποστηριξη αναλογη της razor σε software ωστε να ρυθμιζω και να βαζω τις λειτουργιες που θελω σε καθε κουμπι; Τελος, η διαφορα με αυτο που εχω τωρα (σε gaming καταστασεις παντα) θα ειναι μεγαλη;
moldovan20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραια, λοιπον με την πρωτη ευκαιρια παραγγελνω το G500. Ξανακανω την ερωτηση που εκανα και πριν, θα εχω απο τη logitech υποστηριξη αναλογη της razor σε software ωστε να ρυθμιζω και να βαζω τις λειτουργιες που θελω σε καθε κουμπι; Τελος, η διαφορα με αυτο που εχω τωρα (σε gaming καταστασεις παντα) θα ειναι μεγαλη; Αυτό εννοείται μπορείς να δεις και εδώ μόνος σου . Το πρόγραμμα για τα mouse είναι το setpoint .Όταν έπαιζα lineage είχα βάλει ολόκληρη μπάρα στο mouse . Εκτός των άλλων η logitech φημίζεται και για το εξαιρετικό της service .
maik42 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 εγω με την σειρα μου θα σου προτεινα αυτο, ενδεικτικα απο τον τσιγγουνι. σε περιπτωση που εχεις πολυ μεγαλες παλαμες απλα το ξεχνας. διαφορετικα σκεψου το σοβαρα ειναι πολυ καλο.
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αν παιζεις RPG naga, σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση mamba. εγω με την σειρα μου θα σου προτεινα αυτο, ενδεικτικα απο τον τσιγγουνι. σε περιπτωση που εχεις πολυ μεγαλες παλαμες απλα το ξεχνας. διαφορετικα σκεψου το σοβαρα ειναι πολυ καλο. Λες ε. Ισα ισα, πολυ μικρες παλαμες εχω.
madboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και για χρόνια ήμουν υπέρμαχος των mouse της Logitech με το που αγόρασα το Razer Mamba 5600 Wireless αναθεώρησα τις απόψεις μου. Απλά τέλειος ο πόντικας!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι, το G9 είναι το πιο μικρό από τα <<παιχνιδοποντίκια>>, και γίνεται ακόμα πιο μικρό αν βγει το κάλυμμα. Το ροδάκι έχει λίγο άβολη θέση, και σκληρότητα, αν το χρησιμοποιείς για knife..
Silverage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι να πάρεις το logitech G500 πάντως (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ποντίκι το πήρα πριν λίγο καιρό) να το πάρεις απο το amazon γιατί εγώ που δοκίμασα με 2-3 καταστήματα που έδειχνε το skroutz ήθελαν 3 εβδομάδες, ακόμα θα περίμενα.Άσε που το έχει και ποιό φθηνά.Στα 45 ευρώ το είχα πετύχει ενώ εδώ θέλαν 60άρες.
ektor7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αν παιζεις RPG naga, σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση mamba. Εγω θα το αλλαξω λιγο. Αν παιζεις FPS mamba,σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση naga!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.