aekoriginal21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια, θα ηθελα ενα gaming mouse (κυριως για FPS) μεχρι 70 ευρω. Κλεινω προς razer imperator, αλλα θα ηθελα κι αλλες αποψεις μεχρι να προχωρησω σε αγορα.
dimitrisOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 θα ηθελες καποιο συγγεκριμενω καταστημα να το παρις ; απο εξωτερικο θα ηθελες ;
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα αρκει να δεχονται χρεωστικες. Προτιμοτερο ωστοσο θα ηταν καποιο Ελληνικο. Ακουω γνωμες.
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε σε αυτο εχω προβλημα. Το θεμα ειναι να ειναι οτι καλυτερο για αυτο το ευρος χρηματων (που δεν ειναι και λιγα). Απ' οσο γνωριζω τα ασυρματα εχουν ενα μικρο lag σε σχεση με τα αλλα.
dimitrisOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ουτε σε αυτο εχω προβλημα. Το θεμα ειναι να ειναι οτι καλυτερο για αυτο το ευρος χρηματων (που δεν ειναι και λιγα). Απ' οσο γνωριζω τα ασυρματα εχουν ενα μικρο lag σε σχεση με τα αλλα. εγω δεν ειχα προβλημα αρα κοιταω και τα δυο διαλεξε ολα ωραια ειναι http://www.skroutz.gr/c/69/mice/m/1045/Razer/f/5610/Gaming.html?order_dir=asc&price_max=75&price_min μην κοιτας το καταστημα pixmania εμενα αυτο που αρεσε http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6022468
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Mα ναι, δεν πιστευω να εχω προβλημα εν ετει 2012 σχεδον με την ασυρματη επικοινωνια. Οταν παιζεις fps online, η παραμικρη κινηση μετραει και δεν πρεπει να ''χανει'' καθολου βεβαια. Αν εχει καποιος κατι αλλο να προτινει η αν εχει προσωπικη εμπειρια με το orochi ας ποσταρει please! Μαλλον το αποκλειω το orochi γιατι και η ιδια η razer για laptop το προοριζε.
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καποιος μια προταση ρε παιδια!
Doc1355 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Eγώ απο το Imperator είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως..σε razer και το Deathadder επίσης πολύ καλή επιλογή. Κοίτα και για κανένα G500-700 απο logitech..!
moldovan20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/281451/Logitech-Wireless-G700.html http://www.skroutz.gr/s/90231/Logitech-G500.html Το πρώτο δεν το έχω πιάσει αλλά έχω διαβάσει τα καλύτερα . Το δεύτερο το πείρα πριν ενάμιση χρόνο (τότε έκανε 48€) και μπορώ να σου πω ότι αξίζει και το τελευταίο cent .
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Για razer με κοβω παντως παιδια. Το g700 δεν ξερω αν θα ειναι βολικο για FPS οπου θα ειναι και το κυριο ειδος που παιζω. Παντως ''ντουκια'' φαινονται και τα logitech. A και κατι αλλο αν ξερετε παιδες, το G700 που ειναι wirelless υπαρχει πιθανοτητα να εμφανισει lag η οχι. (αν και δεν νομιζω)
Doc1355 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Για razer με κοβω παντως παιδια. Το g700 δεν ξερω αν θα ειναι βολικο για FPS οπου θα ειναι και το κυριο ειδος που παιζω. Παντως ''ντουκια'' φαινονται και τα logitech. Το G700 ούτε εμένα με βόλευε στο χέρι..πάντως αν τελικά πάρεις το Imper θα μείνεις ευχαριστημένος! Αν μπορέσεις να βρείς ενα μαγαζί να τα δείς και απο κοντά ακόμα καλύτερα....! A και κατι αλλο αν ξερετε παιδες, το G700 που ειναι wirelless υπαρχει πιθανοτητα να εμφανισει lag η οχι. (αν και δεν νομιζω) Γίνεται και wired..
aekoriginal21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το G700 ούτε εμένα με βόλευε στο χέρι..πάντως αν τελικά πάρεις το Imper θα μείνεις ευχαριστημένος! Αν μπορέσεις να βρείς ενα μαγαζί να τα δείς και απο κοντά ακόμα καλύτερα....! Εχω μικρα προς μεσαια δακτυλα, τι λες θα βολευτω. Τωρα να καταλαβεις εχω αυτο και με βολευει αφανταστα οσο αναφορα την ανεση.
moldovan20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Στο ποντίκι ισχύει το "μη πάρεις άμα δε πιάσεις" . Εχω μικρα προς μεσαια δακτυλα, τι λες θα βολευτω. Τωρα να καταλαβεις εχω αυτο και με βολευει αφανταστα οσο αναφορα την ανεση. Αν σε βολεύει αυτό τότε το g500 σου κάνει . Είναι το ίδιο καλούπι και έχει και την ίδια ροδέλα που άπαξ και συνηθίσεις δε ξεσυνηθίζεις
Doc1355 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω μικρα προς μεσαια δακτυλα, τι λες θα βολευτω. Τωρα να καταλαβεις εχω αυτο και με βολευει αφανταστα οσο αναφορα την ανεση. Με το G700 δύσκολο σε βλέπω...αντε να τσεκάρεις απο κοντά αν μπορείς αν και απο ότι βλέπω ο "αυτοκράτορας" θα σε βολέψει.. Αν σε βολεύει αυτό τότε το g500 σου κάνει . Είναι το ίδιο καλούπι και έχει και την ίδια ροδέλα που άπαξ και συνηθίσεις δε ξεσυνηθίζεις Συμφωνώ για το G500..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.