zizu10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα ρολόι που πέτυχα τυχαία στο www.oroloi.gr , όμως όταν έψαξα στο skroutz βρήκα το συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο το είχε σε πολύ χαμηλότερη τιμή και εγώ είμαι καχύποπτος με κάτι τέτοια... Γιαυτό θα ήθελα όποιος ξέρει και έχει αγοράσει ποτέ από εκεί να μου πει αν αξίζει σαν κατάστημα ή αν παίζει τίποτα άλλο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
dimitrisOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 μια χαρα ειναι το e-men.gr εχω αγορασει απο ρολοι oozoo στα 50 και εμεινα ευχαριστημενως πολυ !
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα ρολόι που πέτυχα τυχαία στο www.oroloi.gr , όμως όταν έψαξα στο skroutz βρήκα το συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο το είχε σε πολύ χαμηλότερη τιμή και εγώ είμαι καχύποπτος με κάτι τέτοια... Γιαυτό θα ήθελα όποιος ξέρει και έχει αγοράσει ποτέ από εκεί να μου πει αν αξίζει σαν κατάστημα ή αν παίζει τίποτα άλλο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... ειχα κανει πιο παλια μια παραγγελια απο το e-men.gr μια κολόνια αλλα επειδη δεν ηταν σε διαθεσιμότητα καθυστέρησε πολυ και την ακυρωσα, βεβαια εσυ μπορει να εισαι πιο τυχερος!
Voodooman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το κατάστημα αξίζει, αλλά πόσταρε και το ρολόι, μήπως και παίζει και τίποτε άλλο. Έχω αγοράσει από το μαγαζί ένα αρκετά ακριβό casio, αλλά δεν μου ξεκαθάρισαν ποτέ αν όντως είχε εγγύηση αντιπροσωπείας ή όχι. Το oroloi.gr νομίζω ότι, στα casio τουλάχιστον, το αναφέρει ρητά. Ευτυχώς δεν την χρειάστηκα...
zizu10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το κατάστημα αξίζει, αλλά πόσταρε και το ρολόι, μήπως και παίζει και τίποτε άλλο. Έχω αγοράσει από το μαγαζί ένα αρκετά ακριβό casio, αλλά δεν μου ξεκαθάρισαν ποτέ αν όντως είχε εγγύηση αντιπροσωπείας ή όχι. Το oroloi.gr νομίζω ότι, στα casio τουλάχιστον, το αναφέρει ρητά. Ευτυχώς δεν την χρειάστηκα... Ας πούμε αυτό το ρολόι το έχει πολύ φθηνότερα σε σχέση με άλλα καταστήματα τις αγοράς απ'ότι βλέπω στο Skroutz και αυτό με προβληματίζει κάπως και μιας και είμαι λίγο καχύποπτος σκέφτομαι μην είναι τίποτα μαιμού ή χωρίς εγγυήσεις κτλ.... Γιαυτό άνοιξα αυτό το θέμα για να δω και από προσωπικές εμπειρίες των μελών το κατά πόσο είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο μαγαζί...
Voodooman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Για μαϊμού μη φοβάσαι, δεν παίζει τέτοιος κίνδυνος. Όσο για την εγγύηση, πάλι δεν τρέχει τίποτα. Αν το ρολόι δουλεύει σωστά και δεν έχει κάποιο ελάττωμα με το που θα το παραλάβεις, τότε πολύ δύσκολα θα βγάλει πρόβλημα στην πορεία. Αν στην πορεία βγάλει πρόβλημα μηχανικό, τότε πάει για αλλαγή, ενώ αν του προκαλέσεις κάποια φθορά, η αντιπροσωπεία πολύ δύσκολα θα σε σώσει ούτως ή άλλως, αυτά τα ρολόγια συνήθως δεν έχουν πολλές ελπίδες επισκευής.
leftxand Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Αξιζει μια χαρα το συγκεκριμενο καταστημα ειχα παρει δωρο στην κοπελα μου ενα ρολοι d&g και μια χαρα αυθεντικο και δεν εχει παθει τπτ αφου το βρικες φτηνοτερα εχει δωρεαν αντικαταβολη και δωρεαν μεταφαρικα βουρ παρτο απο εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.