fataoullas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια! Χρειαζομαι την βοηθεια σας για την συνθεση νεου pc για gaming, photoshopping και γενικα απαιτητικες εφαρμογες. Μενω λευκαδα και φευγω σε λιγες μερες για θεσσαλονικη(τει πληροφορικης ) οποτε βιαζομαι λιγακι. Δεν ειμαι τελειως ασχετος αλλα ουτε και ο καλυτερος στο πως να στησω ενα καλο μηχανημα. Οθονη λεω για αυτη Link(ξεχωριστη η τιμη της οθονης). Αν ηταν ευκολο οτι μ προεινεται να ειναι απο e-shop. Επισης θελω οτι παρω να τα πληρωσω με δωσεις. Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αμα ξεχασα κατι ρωτηστε με
RottenLungs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε οι δόσεις δεν συμφέρουν καθόλου. Το κοίταγα κι εγώ τις προάλλες αλλα δεν συμφέρει (εκτός απο το επιτόκιο της κάρτας με την οποία θα πληρώσεις, έχουν τόκο και στις δόσεις των προϊόντων)... Επίσης αφού θα πάς να σπουδάσεις Θεσσαλονίκη, καλό θα είναι να τον πάρεις απο εκεί (για εγγύηση, service κτλ). Όλοι λένε οτι έχουν θέματα με το e-shop....... Αυτά
fataoullas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλιστα.. και γω διαβαζω στο site διαφορα για e-shop. Τωρα το σκεφτομαι και για την αγορα πανω στη Θεσσαλονικη. Καποια συνθεση για το pc τωρα εχεις να μ προτεινεις? Αυτο ειναι βασικα το θεμα μου. Η οθονη πως σου φαινεται?
dimitrisOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 αφου θα πας θεσσαλονικη οπως ειπαν τα παιδια να παρεις το pc απο το visionstudio.gr αλλα εχουμε και λεμε μεχρι ποσα δεινη για πς ; πληκτρολογιο ηχεια ποντικη θες ; και μπορεις αν γραψεις ακριβως για την χρειση των θες ;
RottenLungs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Για οθόνη θα σου πώ αυτό που θα σου πούνε όλοι. Dell Ultrasharp U2311H Άριστη οθόνη και πάρτην όσο ακόμα υπάρχει στο απόθεμα. Μόλις τελειώσουν τα κομμάτια, ΠΑΕΙ η ευκαιρία. Για σύνθεση δεν είμαι ο αρμόδιος αλλα μην αγχώνεσε θα βρεθούν μπόλικα άτομα.
fataoullas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 αφου θα πας θεσσαλονικη οπως ειπαν τα παιδια να παρεις το pc απο το visionstudio.gr αλλα εχουμε και λεμε μεχρι ποσα δεινη για πς ; πληκτρολογιο ηχεια ποντικη θες ; και μπορεις αν γραψεις ακριβως για την χρειση των θες ; Φιλε δε το ξερω το μαγαζι ειμαι λιγο ψιλοασχετος με την αγορα εξαρτηματων pc δεν εχω ασχοληθει ποτε. Για το pc αποκλειστηκα μεχρι 800€. Για mouse, keyboard, ηχεια 100 αντε 150 να παρουμε τπτ της προκοπης. Το pc το θελω να τρεχει ικανοποητικα τα games οπως λεει κι ο τιτλος αλλωστε επισης ασχολουμε με προγραμματα της adobe(photoshop,after effectes) επισης κατεβασμα φουλ οχι τρελα πραγματα(24ωρα ανοιχτο). Ενα καλο μηχανημα π θα με κρατησει για καιρο. Για οθόνη θα σου πώ αυτό που θα σου πούνε όλοι. Dell Ultrasharp U2311H Άριστη οθόνη και πάρτην όσο ακόμα υπάρχει στο απόθεμα. Μόλις τελειώσουν τα κομμάτια, ΠΑΕΙ η ευκαιρία. Για σύνθεση δεν είμαι ο αρμόδιος αλλα μην αγχώνεσε θα βρεθούν μπόλικα άτομα. Φιλε μ την οθονη την προοριζω και για τβ.
RottenLungs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αδελφέ τότε σου έχω μία πολυ καλή πρόταση. Έχω την Samsung Syncmaster T220HD 22" την οποία πουλάω επειδή θα πάρω μία μεγαλύτερη. Θα σου κάνω ΠΑΡΑ πολυ καλή τιμή και θα σου περισέψουν για το PC. Στείλε μου προσωπικό μήνυμα εδώ να το κανονίσουμε άμα ενδιαφέρεσαι.
dimitrisOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε δε το ξερω το μαγαζι ειμαι λιγο ψιλοασχετος με την αγορα εξαρτηματων pc δεν εχω ασχοληθει ποτε. Για το pc αποκλειστηκα μεχρι 800€. Για mouse, keyboard, ηχεια 100 αντε 150 να παρουμε τπτ της προκοπης. Το pc το θελω να τρεχει ικανοποητικα τα games οπως λεει κι ο τιτλος αλλωστε επισης ασχολουμε με προγραμματα της adobe(photoshop,after effectes) επισης κατεβασμα φουλ οχι τρελα πραγματα(24ωρα ανοιχτο). Ενα καλο μηχανημα π θα με κρατησει για καιρο. το μαγαζι ειναι πολυ καλο και οικονομικο εγω μενω αθηνα και τωρα σε λιγο καιρο που θα αναβαθμισω ο πσ μου απο εκει θα τα παρω με κουριερ αρα 800 για πυργο και 150 μουσε ηχο και κευβοαρδ ;
RcManiac Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Για οθόνη θα σου πώ αυτό που θα σου πούνε όλοι. Dell Ultrasharp U2311H Άριστη οθόνη και πάρτην όσο ακόμα υπάρχει στο απόθεμα. Μόλις τελειώσουν τα κομμάτια, ΠΑΕΙ η ευκαιρία. Για σύνθεση δεν είμαι ο αρμόδιος αλλα μην αγχώνεσε θα βρεθούν μπόλικα άτομα. Μην ανχώνεσαι , βγήκε και το επόμενο μοντέλο . Dell UltraSharp U2312HM
dimitrisOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αδελφέ τότε σου έχω μία πολυ καλή πρόταση. Έχω την Samsung Syncmaster T220HD 22" την οποία πουλάω επειδή θα πάρω μία μεγαλύτερη. Θα σου κάνω ΠΑΡΑ πολυ καλή τιμή και θα σου περισέψουν για το PC. Στείλε μου προσωπικό μήνυμα εδώ να το κανονίσουμε άμα ενδιαφέρεσαι. εχει μικρη αντιθεση
RottenLungs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 εχει μικρη αντιθεση Ψάξε την μία (reviews κτλ) και κοίτα λιγάκι τι σημαίνουν τα χαρακτηριστικά. Η δυναμική αντίθεση είναι κόλπα του marketing... Άμα ψάξεις στο internet θα δείς πόσο αξίζει σήμερα και θα δείς οτι αξίζει πιο πολυ απο αυτήν που θέλει το παιδί. Εγω όμως όπως είπα θα κάνω ΠΟΛΥ καλη τιμή. Topic starter στείλε πμ. και μιλάμε.
rafail1994 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ορίστε μια πρόταση απο μένα το κατάστημα ειναι το vision studio είναι αρκετά καλο και έχει και καλές τιμές (που σήμερα για κάποιο λόγο εχουν ανεβεί ).
fataoullas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 το μαγαζι ειναι πολυ καλο και οικονομικο εγω μενω αθηνα και τωρα σε λιγο καιρο που θα αναβαθμισω ο πσ μου απο εκει θα τα παρω με κουριερ αρα 800 για πυργο και 150 μουσε ηχο και κευβοαρδ ; Nαι φιλε. Mouse και λοιπα το πολυ 150. Οθονη μεχρι 200 (monitor-tv). Βασικα για συνθεσεις ενδεαφερομαι αυτη τη στιγμη παιδια. Ορίστε μια πρόταση απο μένα το κατάστημα ειναι το vision studio είναι αρκετά καλο και έχει και καλές τιμές (που σήμερα για κάποιο λόγο εχουν ανεβεί ). Φιλε η συνθεση ποσα € σου βγηκε?
rafail1994 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 848Ε Το ξέρω έχω ξεφύγει λίγο παραπάνω εάν εχεις πρόβλημα θα κόψουμε αναγκαστικά απο κάπου
fataoullas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 848Ε Το ξέρω έχω ξεφύγει λίγο παραπάνω εάν εχεις πρόβλημα θα κόψουμε αναγκαστικά απο κάπου 50€ πανω ειμαι ενταξει και κοβω € απο τα περιφερειακα. Με τον ssd θα δω μεγαλη διαφορα δλδ? και ο hdd της samsung ειναι αξιοπιστος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.