dimitris2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σύμφωνα με τη Samsung, το Galaxy S II έχει ξεπεράσει πλέον τον αριθμό ορόσημο των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι πωλήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα 5 μηνών, καθιστώντας το ως την πιο γρήγορα διαδεδομένη σε πωλήσεις συσκευή της Samsung. Το προηγούμενο ρεκόρ για την εταιρεία κατείχε το Star phone (S5230), το οποίο σημείωσε τις ίδιες πωλήσεις σε 6 μήνες. Επίσης το Galaxy S Ι σημείωσε τις ίδιες πωλήσεις σε διάστημα 7 μηνών. Όσον αφορά τις πωλήσεις του Galaxy S II σε γεωγραφικό επίπεδο, στην Νότια Κορέα πουλήθηκαν 3.6 εκατομμύρια κομμάτια, 2.3 εκατομμύρια στην Ασία, ενώ στην Ευρώπη ο αριθμός φτάνει τα 3.4 εκατομμύρια με τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Ρωσία να συμβάλλουν σε σημαντικό βαθμό στις πωλήσεις. Site: sammyhub.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 κατα τα αλλα παγκοσμια κριση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Και λίγα είναι.. Ρεκορ πωλήσεων παρόλα τα προβλήματά που είχε (υπερθερμανσεις, κιτρινιλες στην οθόνη, ροζ σκιές στις φωτο, συν ότι είναι απο τα ακριβότερα κινητά ). Τα οποία οφείλονταν σχεδόν όλα στο αρχικό ανώριμο software, που δεν ήταν ετοιμο. Είχαν βουηξει τα φόρουμ με αυτά και αποθάρρυναν τη συντριπτική πλειοψηφία. Όταν μια συσκευή αξίζει όμως, θα πουλήσει πολυ παρα τα προβλήματά και το θάψιμο, ητε λέγεται iPhone ητε samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 κατι τετοια διαβαζει η Apple και αρχιζει τις μηνύσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Έτσι είναι ο νόμος τς αγοράς, έχεις τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά έχεις και την πίτα. Ευτυχώς η Samsung το βλέπει αυτό με την κυκλοφορία των Galaxy σειρών της και έχει μπεί πάρα πολύ δυναμικά στην χώρο της κινητής. Η μάχη των specs στα καλύτερα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μεγάλη η επιτυχία της samsung αλλα οφείλεται και στο copy paste απο την apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmxen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ε δε νομιζω, σε μια αγορα που η επιχειρισιακη κατασκοπεια ειναι μεγαλυτερη απο οτι τη κρατικη. Με αλλα λογια ο ενας κλεβει τον αλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ElectricMessiah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μεγάλη η επιτυχία της samsung αλλα οφείλεται και στο copy paste απο την apple ναι οκ...το βρηκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μεγάλη η επιτυχία της samsung αλλα οφείλεται και στο copy paste απο την apple Τώρα εξηγούνται όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο της και εις ανώτερα . Όχι ότι με ενδιαφέρει αλλά δε μπορώ να κρύψω την απέχθεια μου προς την Apple :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosBruin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή 5 δις τζίρος σε πέντε μήνες μόνο από μία συσκευή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι ότι με ενδιαφέρει αλλά δε μπορώ να κρύψω την απέχθεια μου προς την Apple :devil: Έ ρε eten με windows 6.1 που χρειάζεται σε μερικούς αγνώμονες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ElectricMessiah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Έ ρε eten με windows 6.1 που χρειάζεται σε μερικούς αγνώμονες... υποννοεις οτι οφειλουμε ευγνωμοσυνη στην apple για αυτη τη θαυμασια συσκευη που δεν κατασκευασε αυτη;; αν ναι συμφωνω γιατι με το να κοστολογει το -σκουπιδι- iphone 4 στα 600+ € με κατευθυνε ως προς την αγορα μου με τη μια στην αντιθετη μερια και τα λιγοτερα λεφτα που εδωσα μου προσφεραν μια απιστευτα καλυτερη συσκευη απο οτιδηποτε εχει η θα βγαλει η apple στα επομενα 2 χρονια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 υποννοεις οτι οφειλουμε ευγνωμοσυνη στην apple για αυτη τη θαυμασια συσκευη που δεν κατασκευασε αυτη;; αν ναι συμφωνω γιατι με το να κοστολογει το -σκουπιδι- iphone 4 στα 600+ € με κατευθυνε ως προς την αγορα μου με τη μια στην αντιθετη μερια και τα λιγοτερα λεφτα που εδωσα μου προσφεραν μια απιστευτα καλυτερη συσκευη απο οτιδηποτε εχει η θα βγαλει η apple στα επομενα 2 χρονια... Πολύ μίσος ρε παιδί μου. Σκουπίδι το iPhone 4 ε; Και δεν το κατασκεύασε καν η Apple ε; Μ' αρέσουν ιδιαίτερα οι προβλέψεις για το τι θα βγάλει η Apple στα επόμενα δύο χρόνια. Φαίνεται έχεις το κληρονομικό χάρισμα. Καλό θα ήταν να χαλαρώσουμε λίγο, τέτοιος funboy-ισμός δεν κάνει καλό σε κανέναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldermania Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το προηγούμενο μοντέλο της samsung το πήγα service και αφού δεν έβγαλα άκρη με αυτούς Ομόνοια buy and sell 1000 φορές iPhone ποτε δεν είχα πρόβλημα ούτε με 3GS ούτε με το 4 3 φορές service αν είναι δυνατόν 1 μήνα χωρίς τηλεφωνό ήμουν η μπαταρία δεν έκανε καλη επαφή και έκλεινε και αυτοί λέγανε φταίει το software!!!! Ποτε ξανα samsung μακρυά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα