sifounas1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σας παιδια θελω να ανεβαζω τις μνημες μου και θελω να μου πειτε αν αξιζει η οχι γιατι καποιος μου ειχε πει οτι δεν αξιζει εχω επεξεργαστη intel i5 στα 2,66 μητρικη MSI H55M-E33 μνημες 2Χ kingston 1gb ddr3 και τρεχω win7 home premium 32bit και κανω τα παντα με το pc παιχνιδια απ ολα, αξιζει να ανεβασω τις μνημες? και αν ναι τι μου προτεινετε για καλυτερο σε λογικες τιμες.
ninos30 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Φυσικά και θα κερδίσεις. Θα δεις αρκετή διαφορά από 2-> 4 GB, στο πως λειτουργούν τα Windows. Και φυσικά και στα παιχνίδια. Πάνω από τα 4 ίσως ακούγεται υπερβολή (και στην πραγματικότητα τα Windows δεν τα χρησιμοποιούν) αλλά εκεί που έχουν πέσει οι μνήμες, θα μπορούσες να το σκεφτείς και για 8. Εγώ θα σου πρότεινα να βγάλεις τις Kingston και να πάρεις απ' ευθείας 4 ή 8. Φυσικά ενδεικτικά στις βάζω τις συγκεκριμένες. Έχει διάφορες μνήμες σε ίδιες/παρόμοιες τιμές. Τώρα αν θες να χρησιμοποιήσεις τις δικές σου και να βάλεις άλλα 2 (2x1) καλύτερα να μας βάλεις ακριβώς το μοντέλο που έχεις. Αν δεν θέλεις να βγάλεις ένα για αν το δεις, μπορείς να το βρεις και με SW όπως το CPU-Z. Αν και το πιθανότερο να παίξει ότι και να βάλεις (αφού βέβαια χρονιστούν στην χαμηλότερη) υπάρχει περίπτωση να έχεις ασυμβατότητες. Α, και βάλε Win7 64bit. Κρίμα ο επεξεργαστής!!! (και η μνήμη)
Thanos1972 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Οτι παρατηρησεις σου εκανε ο Νινος. ΜΕ την προυποθεση να βαλεις σιγουρα τα 64 bit windows.
sifounas1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον οι μνημες μου ειναι αυτες στη φωτο τωρα για τα win7 64bit δεν λεει να παω να αγορασω και αλλα εκτος αν βρω τιποτα.τωρα που εδωσα ακριβως τα στοιχεια απο τις μνημες περιμενω προτασεις.
ss13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπον οι μνημες μου ειναι αυτες στη φωτο τωρα για τα win7 64bit δεν λεει να παω να αγορασω και αλλα εκτος αν βρω τιποτα.τωρα που εδωσα ακριβως τα στοιχεια απο τις μνημες περιμενω προτασεις. Τρέξε αυτό γιατί η εικόνα δεν μου εμφανίζεται !! http://www.crucial.com/systemscanner/
chrisv. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε θα δεις σίγουρα διαφορά!Αλλά όντως είναι καλύτερα να βάλεις και τα 64abita Windows.Επίσης δεν θα είναι ικδιαίτερα ακριβές οι RAM σου,γιατί έχουν πέσει αρκετά!
sifounas1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 περιμενω προτασεις για τις ram και τι μπορω να κανω με τα win 7 64bit γιατι δεν ειμαι να ξαναγοραζω λογισμικο.
maik42 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 για τις μνημες θα σου πουν τα τσακαλια απο πιο πανω. οσον αφορα τωρα το λειτουργικο μπορω να σε συστησω στον θειο μου ο οποιος αγαπαει ολα τα παιδια του net και τους το χαριζει.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εαν μου πεις απο που βρηκες αυτο το πανεμορφο desktop που εχεις για φοντο τοτε και εγω θα σου πω να βαλεις αυτες. Προσεξε,δεν στο λεω ακομα Λοιπον περα απο το desktop Που θα μου πεις γιατι σε κοβω για καλο παιδι,οι μνημες που εχεις τωρα επανω λογικα ειναι αυτες Kingston 1GB DDR3 Non ECC CL7 1066MHz (KVR1066D3N7/1G) Χ 2 Τωρα εαν θελεις να βαλεις τις ιδιες και απλα να εχεις 4 gb με κοστος 15 euros,κανε το. Αλλα εγω στην θεση σου θα εβαζα η αυτες για 4 gb Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz και θα εβγαζα αυτες που εχω ηδη επανω και θα τις κρατουσα καβαντζα η θα πηγαινα εαν το χρειαζομουν στα 8 gb κατευθειαν και θα εβαζα αυτες Kingston Hyper X Blu 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz η αυτες orsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz
sifounas1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εαν μου πεις απο που βρηκες αυτο το πανεμορφο desktop που εχεις για φοντο τοτε και εγω θα σου πω να βαλεις αυτες. Προσεξε,δεν στο λεω ακομα Λοιπον περα απο το desktop Που θα μου πεις γιατι σε κοβω για καλο παιδι,οι μνημες που εχεις τωρα επανω λογικα ειναι αυτες Kingston 1GB DDR3 Non ECC CL7 1066MHz (KVR1066D3N7/1G) Χ 2 Τωρα εαν θελεις να βαλεις τις ιδιες και απλα να εχεις 4 gb με κοστος 15 euros,κανε το. Αλλα εγω στην θεση σου θα εβαζα η αυτες για 4 gb Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz και θα εβγαζα αυτες που εχω ηδη επανω και θα τις κρατουσα καβαντζα η θα πηγαινα εαν το χρειαζομουν στα 8 gb κατευθειαν και θα εβαζα αυτες Kingston Hyper X Blu 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz η αυτες orsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz αρχη παρε το λινκ για τη φωτο γιατι ειμαι καλο παιδι http://imageshack.us/photo/my-images/545/blackandwhite2920100918.jpg/ τωρα στις ραμ λεω να παω στα 4 τις hyper λογω τιμης alla gia pew poia 64bit να βαλω? home premium η ultimate?
Thanos1972 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Thanks για την φωτο. Λογικα βρισκεις τα παντα αλλα βαλε τα ultimate.
sifounas1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Thanks για την φωτο. Λογικα βρισκεις τα παντα αλλα βαλε τα ultimate. εχεις κανενα link γι αυτα? που να ειναι και ελληνικα και μετα θα ψαξω να βρω το.................φαρμακο για να ενεργοποιηθουν κανονικα. εκτος και αν εχεις εσυ κανενα δοκιμασμενο.
sifounas1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 για τις μνημες θα σου πουν τα τσακαλια απο πιο πανω. οσον αφορα τωρα το λειτουργικο μπορω να σε συστησω στον θειο μου ο οποιος αγαπαει ολα τα παιδια του net και τους το χαριζει. θελω οπωσδηποτε να μου γνωρισεις το θειο σου.
sifounas1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια στο συγκεκριμενο θεμα μου ειχατε προτεινει τις hyper x 8gb αλλα λογω αξιας θα τις αγορασω απο amazon.uk. μπορειτε να μου πειτε ποιες ακριβως πρεπει να παρω για να μην εχω προβληματα? γιατι βλεπω διαφορους κωδικους στο ιδιο προιον και δεν ξερω ποιες. επισης θα ηθελα να μου προτεινετε μια καρτα γραφικων για το συστημα της υπογραφης μου εχοντας υποψη τις νεες μνημες και την τιμη να μην ξεπερναει τα 130 ευρω ευχαριστω!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα