Προς το περιεχόμενο

Connectify Πρόβλημα δημιουργίας hotspot

ee4649

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 3 μέρες έχουνε βγει τα μάτια μου έξω,το παλεύω,αλλά λύση δεν βρίσκω...

Συνδέομαι ασύρματα στο ίντερνετ με μια κάρτα δικτύου της Realtek με το Chipset: RTL8187L (απόλυτα συμβατή με Connectify)

Προσπαθώ να κάνω την κάρτα και τον υπολογιστή μου repeater για να μοιράσω ασύρματα το ίντερνετ σε όλους τους χώρους τους σπιτιού μου μέσω του Connectify Hotspot,αλλά δεν γίνεται τίποτα...

Ενώ συνδέονται κανονικά όλες οι συσκευές(laptop,playstation 3,κινητά)

Δεν ανοίγει καμία σελίδα ενώ όλα φαίνονται σωστότατα...

Με λίγα λόγια το προβλημά μου είναι αυτό εδώ:

http://support.connectify.me/entries/20316846-my-device-can-connect-but-does-not-have-internet-access

έκανα όμως ότι λέει στο site του connectify αλλά λύση δεν βρίσκεται...

Μπορεί κάποιος που έχει εμπειρία σε δίκτυα και στο connectify να με βοηθήσει?

Έχω googlarei προσπαθώ αλλά τπτ δυστηχώς...

Υ.Γ παραθέτω και photos να δείτε ότι ο client φαίνεται κανονικότατα συνδεδεμένος...

post-171337-0-44146900-1316947163_thumb.jpg

post-171337-0-90951000-1316947167_thumb.jpg

Δημοσ.

Δες άμα τα setting του δικτύου είναι σωστά ip dns gateway και λοιπά και επαληθεύσετα με ping

η λύση του Access Point είναι σαφώς ανώτερη από το connectify που πρέπει να εχεις τον υπολογιστή ανοιχτό συνεχεια για να μπορούν να μπαίνουν και οι άλλες συσκευές σου

Δημοσ.

Δες άμα τα setting του δικτύου είναι σωστά ip dns gateway και λοιπά και επαληθεύσετα με ping

η λύση του Access Point είναι σαφώς ανώτερη από το connectify που πρέπει να εχεις τον υπολογιστή ανοιχτό συνεχεια για να μπορούν να μπαίνουν και οι άλλες συσκευές σου

με ποια εντολή Ping επαληθεύω?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ασχετο λιγο με το παρον προβλημα αλλα αν το θες για μονιμη λυση παρε repeater αλλιως τα ιδια λεφτα θα τα σκασεις σε ρευμα σιγα σιγα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...