koularasss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 κανενα cs θα παιζει ομως ε? και μια ερωτηση ακομα,ειναι καλυτερη απο την ati hd 2400 256mb η οχι?
koularasss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ο cpu θα εχει cooler η θα ειναι απο το τροφοδοτικο?και η gpu εχει και αυτη cooler?
BalthazarX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Εεεε σε εχασα λιγο εδω..Αν καταλαβα καλα εννοεις αν θα εχει ο επεξεργαστης σου ψυκτρα? Ναι θα εχει.. Η ψυκτρα του επεξεργαστη δεν εχει καμια σχεση με το τροφοδοτικο..(εδω με μπερδεψες..) Η καρτα γραφικων επισης εχει παντα ψυκτρα,ειτε παθητικη ειτε ενεργη..Δεν ξερω σε ποια καρτα κατέλειξες για να σου πω τι ισχυει στην περιπτωση σου.. Edit. 6670 Αυτη δεν διαλεξες τελικα?(πλακα πλακα εχουμε φτασει τις 13 σελιδες.. ) Μην μου πεις οτι δεν διακρινεις την ψυκτρα...
Thanos1972 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ο cpu θα εχει cooler η θα ειναι απο το τροφοδοτικο?και η gpu εχει και αυτη cooler? Ελεος...τι σχεση εχει ο cpu με το τροφοδοτικο για το θεμα ψυξης? παντως για τις ερωτησεις σου,ναι και ο cpu και η gpu θα εχουν συστημα ψυξης.
aworldinagrainofsand Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ελεος...τι σχεση εχει ο cpu με το τροφοδοτικο για το θεμα ψυξης? 'Ελα εντάξει μη τον επιπλήττετε , τα μπέρδεψε βέβαια λίγο αλλά οκ ! (πρέσβειρα καλής θελήσεως - μεσάζων )
koularasss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 πηρα την nvidia gt210 γτ την ηθελα μονο για να ανοιγει το pc.εννοω το τροφοδοτικο δεν εχει ανεμηστηρακι?γτ απο οτι εχω δει εχουν.
Thanos1972 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Εχει και το τροφοδοτικο ανεμιστηρακι αλλα απορω εαν υπαρχει ατομο που να καταλαβε αυτο που λες τωρα,ετσι οπως ρωτησες το προηγουμενο. Τεσπα,αφου μπλέχτηκε και η πρεσβειρα απο πανω,ολα οκ.
BalthazarX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Το ανεμιστηράκι που έχει το τροφοδοτικό είναι για την ψύξη μόνο του ίδιου του τροφοδοτικού... Όχι για ολόκληρο το σύστημα.. Αλλά ακόμα και αν είχες γεμίσει το κουτί ανεμιστήρες (με σωστό πάντα air flow μην παρεξηγηθώ..από μόνοι τους οι ανεμιστήρες δεν κάνουν δουλειά..) Δεν γίνεται να μην έχεις ψύκτρα στον επεξεργαστή..Εκτός και αν θέλεις σόμπα το χειμώνα ή να τηγανίσεις κανένα αυγό..(για όσο κρατήσει προτού πεθάνει.. )
koularasss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 ο cpu που διαλεξα εχει ψυχτρα τελικα?
BalthazarX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Αν καταλαβα καλα εννοεις αν θα εχει ο επεξεργαστης σου ψυκτρα? Ναι θα εχει.. παντως για τις ερωτησεις σου,ναι και ο cpu και η gpu θα εχουν συστημα ψυξης. Λιγο πολυ ολες σου οι ερωτησεις εχουν ηδη απαντηθει..Το PC ειναι μια χαρα.Αν χρειαζοταν κατι αλλο θα σου το ειχαμε πει..Μην ανησυχεις...
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δεν γίνεται να μην έχεις ψύκτρα στον επεξεργαστή..Εκτός και αν θέλεις σόμπα το χειμώνα ή να τηγανίσεις κανένα αυγό..(για όσο κρατήσει προτού πεθάνει.. ) χαχαχα σωστότατος , θα κάνει και οικονομία έτσι , άλλωστε λένε ότι η ΔΕΗ θα ανέβει 60% μέσα στο χρόνο ! Οπότε είναι καλή λύση ! Τεσπα,αφου μπλέχτηκε και η πρεσβειρα απο πανω,ολα οκ. χου χου Θάνο με υποχρεώνεις τώρα !
koularasss Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ηρθε αλλα "σκοτωσαν" το επιθετο του θειου μου απο οτι μου λεει.θα το δω αυριο και θα σας πω πως τα παει.
aworldinagrainofsand Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ηρθε αλλα "σκοτωσαν" το επιθετο του θειου μου απο οτι μου λεει.θα το δω αυριο και θα σας πω πως τα παει. Ωραία περιμένουμε !
BalthazarX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ακριβως.. Δυσκολευτηκαμε αλλα τελικα καταφεραμε να βγαλουμε ακρη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα