Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω παντως δε θα προτεινα ουτε ετοιμο pc (cerberus) ουτε να τα παρεις απ'το πλαισιο αφου και δεν εχει καλες τιμες ουτε ποικιλια

και προς θεου προτεινετε green σκληρο; :shock:

Δημοσ.
εγω παντως δε θα προτεινα ουτε ετοιμο pc (cerberus) ουτε να τα παρεις απ'το πλαισιο αφου και δεν εχει καλες τιμες ουτε ποικιλια

Συμφωνω αλλα ο koularasss ήθελε ή απο το πλαισιο ή απο το e-shop.

Παντως αφου δεν θα το φτιαξει μονος του πρεπει να τα παρει ολα μαζι απο καπου. Έχεις κατι στο μυαλο σου;

και προς θεου προτεινετε green σκληρο;

Απο Western Digital AV-GP δεν εχω εμπειρια.

Αν δεν γραφει-σβηνει ολη την ωρα σε green θα ειναι ενταξη. Επιπλεον οπως ειπες μιλαμε για το πλαισιο και δεν εχει και πολλες επιλογες σε αυτα τα λεφτα.

Aλλα οπως τωρα προσεξα υπαρχει και ενας blue sata iii.

Δημοσ.

λοιπον να μια συνθεση απ'το πλαισιο

case

psu

cpu

motherboard

ram

hdd

vga

dvd

κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει και τοσο αυτη η συνθεση,αφου μενεις 40χλμ απο θεσσαλονικη λεω να παρεις απο το vision studio(πολυ πιο εξηπηρετικοι απ'του πλαισιου και φθηνοτεροι)

να και μια συνθεση απο το vision studio

post-218595-0-20121100-1317113038_thumb.png

Δημοσ.

Εφόσον είσαι κοντά στη Θεσσαλονίκη γιατί δεν κοιτάς και σε vision studio που έχει καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία ? Είναι αξιόπιστο και θα γλιτώσεις και τα μεταφορικά με παραλαβή από το κατάστημα ! :rolleyes:

Να μια σύνθεση κι από μένα (εάν οπωσδήποτε θες από πλαίσιο πες μου , αλλά e-shop ούτε να το σκέφτεσαι (φρικτό service) .

Χωρίς λειτουργικό + περιφερειακά

CASE: Antec 300 Illusion Black Steel Mid Tower Case

Processor: AMD Phenom II X4 965 Black Edition Deneb 3.4GHz 4 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 125W Quad-Core Processor HDZ965FBGMBOX

Motherboard: GIGABYTE GA-890GPA-UD3H AM3 AMD 890GX HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard

Hard drive: Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive

RAM: Mushkin Enhanced Blackline 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model 996782

Video Card: GIGABYTE GV-R577SO-1GD Radeon HD 5770 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card

Disk Drive: ASUS Black 24X DVD+R 8X DVD+RW 12X DVD+R DL 24X DVD-R 6X DVD-RW 12X DVD-RAM 16X DVD-ROM 48X CD-R 32X CD-RW 48X CD-ROM 2MB Cache SATA 24X DVD Burner - Bulk - OEM

Οθόνη

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12907

Αν μου πεις κατάστημα μπορώ να ξανακάνω μία σύνθεση με κατεβασμένη τιμή και συγκεκριμένες τιμές ! :-D

Δημοσ.

τελικα αποφασισα να παω σε αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912171 εχω ομως ακομα καποιες ερωτησεις.δεχεται αλλη καρτα γραφικων αμα θελω να την αλλαξω η αυτη που εχει ειναι καλη,επεξεργαστη επισης μπορω να αλλαξω αν θελω?και το τροφοδοτικο βλεπω 400αρι ειναι,πειραζει αυτο?

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.

15 euros το τροφοδοτικο.

Θα ειναι τα πιο πεταμενα λεφτα που εχεις δωσει ποτε να το ξερεις εαν παρεις αυτον τον υπολογιστη.

Και για να σου δωσω να καταλαβεις επειδη δεν θελει και πολυ σκεψη.Εαν τα παρεις κομματι κομματι τα ιδια προιοντα απο το eshop (για το hardware μιλαω) τοτε το ποσο που θα πληρωσεις θα ειναι 387,85 με την διαφορα οτι ο επεξεργαστης θα ειναι ο athlonII X2 250 αντι athlonII X2 255

Και φυσικα δεν θα εχεις τα windows και το mouse pad.

Edit και για τις ερωτησεις σου,δεχεται αλλη καρτα γραφικων ναι,αυτη που εχει ειναι αθλια,επεξεργαστη μπορεις να αλλαξεις ναι,και το τροφοδοτικο ειναι 400αρι μονο στο ονομα.εαν βγαλει 200 watts και αντεξει κανενα χρονο χωρις να σου καψει τιποτα καλα θα ειναι.Οποτε εαν θελεις να αλλαξεις αυτα που λες πρεπει επειγόντως να αλλαξις και το τροφοδοτικο.Αλλα κανε μια χαρη στον εαυτο σου και μην το παρεις.

Δημοσ.

η καρτα γραφικων αν πατησεις πανω λεει πως ειναιη gts520 οχι η gts220,δηλαδη αν το παρω θα το μετανιωσω?εγω το θελω βασικα για ιντερνετ και κανενα game που και που.μαπα ειναι δηλαδη?

Δημοσ.

η καρτα γραφικων αν πατησεις πανω λεει πως ειναιη gts520 οχι η gts220,δηλαδη αν το παρω θα το μετανιωσω?εγω το θελω βασικα για ιντερνετ και κανενα game που και που.μαπα ειναι δηλαδη?

Δεν το καταλαβα αυτο που λες για την καρτα γραφικων.Το ξερω οτι ειναι η 520.

Εαν το παρεις μονο για internet οκ.θα την κανεις μια χαρα την δουλεια σου μεχρι να σου τα τιναξει το τροφοδοτικο.

Αλλα για παιχνιδια ξεχνα το.

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά φίλε... πεταμένα..

Κάνε αυτό που εξαρχής ανοίγωντας το topic είχες κατα νου... Άκου τις συμβουλές και τις γνώμες των άλλων που έχουν κάποια εμπειρία επι του θέματος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...