aworldinagrainofsand Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 δηλαδη βαζω το dvd,παταω enter(κατι πηρε το ματι μου οταν το ειχα ανοιξει,πως ελεγε βαλτε το dvd και πατηστε enter),κανει μονο του μια εγκατασταση,το επαννεκινω(ή το κανει μονο του?),ενεργοποιω τα windows και ειμαι ετοιμος? Βιντεάκια που ζήτησες (το δεύτερο πιο σύντομο και περιεκτικό -με μια πρόχειρη ματιά που τα είδα) Link Link
BalthazarX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον μολις ανοιξεις τοn υπολογιστη βαζεις το cd. αν σου λεει να πατησεις enter πατα,απο κει και περα ειναι μια εγκατασταση οπως ολες οι αλλες καποιου προγραμματος η παιχνιδιου..θα υπαρχουν βηματα με οδηγιες.Δεν γινεται να παει κατι λαθος.Αρνουμαι να το πιστεψω θα κανει μονο του ολες τις επανεκκινησεις που θα χρειαστει..Δεν θα κανεις καποια εσυ.. Αν με το εντερ δεν γινει τιποτα οπως εχεις το cd μεσα κανε ρεσετ με το κουμπακι...Αν παλι οχι θα πρεπει να μπεις στο bios οπως ειπε ο haris013 wi-fi δεν εχει η μητρικη σου..Απο κει και περα πας σε καρτες δικτυου , ειτε usb ειτε pci.. Αλλαξα γνωμη, Προς το παρων μην ασχοληθεις καθολου με το overclocking.. Εχεις χρονο μπροστα σου
koularasss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 δηλαδη(και παλι)βαζω το dvd,φωρτωνει κατι φακελους,με βγαζει στα windows διαλεγω γλωσσα κ.τ.λ,κανω επανεκιννηση(ή κανει μονο του?),τον ανοιγω και ολα ετοιμα και η mobo που πηρα εχει wi-fi?
haris013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 εχεις κανα φιλο η γνωστο που να ξερει να κανει Install τα windows?αλλιως δωσε κανα skype-msn γιατι βλεπω να φτανουμε τις 200+ σελιδες αμα το παμε step by step
gl_xristos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 και συνεχιζει και συνεχιζει..... +1 ακομα υπαρχει αυτο το θεμα??? Αισιοδοξο σε βλεπω ...
koularasss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 περιμενω απο τον ξαδερφο να μου πει αν μπορει να τα βαλει αλλα πιο πιθανο να μου δωσει το dvd και να τα βαλω εγω.θα μου παρει πολυ ωρα να τα βαλω? καποιος μπορει να μου γραψει τα βηματα?η υπαρχει καποιο topic που να τα λεει?
aworldinagrainofsand Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 αλλα πιο πιθανο να μου δωσει το dvd και να τα βαλω εγω.θα μου παρει πολυ ωρα να τα βαλω? Μα η εγκατάσταση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ή δύσκολο , βάζεις το dvd (και ακολουθείς τα βήματα που τα ίδια τα windows σου επιβάλλουν-ας το πω έτσι)
koularasss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 δηλαδη δεν υπαρει κυνδινος να πατησω κατι λαθος???και αν πατησω κανω την εγκατασταη ξανα απο την αρχη???
noob Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 περιμενω απο τον ξαδερφο να μου πει αν μπορει να τα βαλει Τώρα μιλάς σωστά!Και μεις βασικά αυτό περιμένουμε.Επικεντρώσου στο ψηστήρι του ξαδέρφου και τα υπόλοιπα δε χρειάζονται.Εγώ πάντως πιστεύω στον ξάδερφο.
koularasss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ειναι οδοντιατρος και εχει πολυ δουλεια,τον εχω πρηξει στα τηλεφωνα αλλα το βασικο ειναι οτι μετακομιζει και δεν ξερει που ειναι καθε πραγμα του.οποτε το βλεπω κατα το σαββατοκυριακο.αυριο θα τον ξαναπαρω να δουμε μπας και βρηκε το dvd.
overpower Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 για τα βηματα μπορεις να δεις και στο γοογλη. αν κανεις λαθος παλυ απο την αρχη.θα σε παρει κανα 30-1 ωρα. αντε 3 σελιδες το ιδιο πραγμα. αν δεν καταλαβαινεις πως να κανεις κατι βλεπε βιντεο και μην ρωτας και ξαναρωτας συνεχεια τα ιδια πραγματα
aworldinagrainofsand Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 αν δεν καταλαβαινεις πως να κανεις κατι βλεπε βιντεο Μα του έδωσα λινκ για tutorial στο youtube αν θέλει !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα