aworldinagrainofsand Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ακριβως.. Δυσκολευτηκαμε αλλα τελικα καταφεραμε να βγαλουμε ακρη.. Άσε βρε συ τις ειρωνείες , το σκάσαμε το παιδί με τις πλάκες εδώ !
Thanos1972 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ακριβως.. Δυσκολευτηκαμε αλλα τελικα καταφεραμε να βγαλουμε ακρη.. Περιμενε βρε.κατσε.και που'σαι ακομα.....
aworldinagrainofsand Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Περιμενε βρε.κατσε.και που'σαι ακομα..... Τι εννοείς καχύποπτε Θάνο ?
gl_xristos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Οντως ... Και αν ξερει οπως ηξερε οταν ρωτησε για το ποιος πληρωνει (Φοβερη η ιδεα να το ρωτησει ) Περιμενω με αγωνια να δω τι ξερει.
BalthazarX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Χαχαχα. Θάνο η πρέσβειρα μας έχει πάρει με κακό μάτι.. Εμείς καλά παιδιά είμαστε... Αγγελούδια.. Και εννοείται πως το σχόλιο μου δεν είχε ίχνος ειρωνείας.. Αλλά όπως και να το κάνουμε οφείλεις να παραδεχτείς ότι 14 σελίδες(ε καλά ας πω 15 καλύτερα ) Ήταν αρκετές για το συγκεκριμένο θέμα, πολύ απλά γιατί μας είχε φάει η επανάληψη.. Το θέμα τώρα είναι να δούμε αν πετύχαμε το σκοπό μας...Όλα τα άλλα ανήκουν στο παρελθόν
aworldinagrainofsand Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Χαχαχα. Θάνο η πρέσβειρα μας έχει πάρει με κακό μάτι.. Εμείς καλά παιδιά είμαστε... Αγγελούδια.. Και εννοείται πως το σχόλιο μου δεν είχε ίχνος ειρωνείας.. Αλλά όπως και να το κάνουμε οφείλεις να παραδεχτείς ότι 14 σελίδες(ε καλά ας πω 15 καλύτερα ) Ήταν αρκετές για το συγκεκριμένο θέμα, πολύ απλά γιατί μας είχε φάει η επανάληψη.. Το θέμα τώρα είναι να δούμε αν πετύχαμε το σκοπό μας...Όλα τα άλλα ανήκουν στο παρελθόν Φωτοστέφανο να σας δανείσω ? Ναι συμφωνώ , τα παιδιά εδώ εξάντλησαν τις δυνάμεις τους .Άλλωστε κι εγώ αστειεύομαι ! Θα δείξει μόλις το πάρει και μας πει εντυπώσεις !
gl_xristos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εννοειται περιμενουμε εντυπωσεις. Οι επιλογες που εχει για τις εντυπωσεις του ειναι οι εξης: α)Εχει ξετρελαθει β)Του αρεσε υπερβολικα γ)Του αρεσε παρα πολυ Φυσικα αστειευομαι. Μονο την πρωτη επιλογη εχει ... :-D Τα πραγματα οπως βλεπετε εδω λειτουργουν τελειως δημοκρατικα.
BalthazarX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εγω μετα απο τοσες σελιδες δεν θυμαμαι καν τι υπολογιστη πηρε τελικα...
aworldinagrainofsand Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εγω μετα απο τοσες σελιδες δεν θυμαμαι καν τι υπολογιστη πηρε τελικα... χαχαχα ! Τα πραγματα οπως βλεπετε εδω λειτουργουν τελειως δημοκρατικα. Δεν πειράζει αν πάρεις παράδειγμα από τη δημοκρατία που έχουμε έξω από τα σπίτια μας -πολιτικό σχόλιο - τότε καλύτερα στο φόρουμ !
koularasss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 λοιπον σημερα κατα τις 6 θα παω να τον ανοιξω,ποιο antivirus προτεινεται?
haris013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 λοιπον σημερα κατα τις 6 θα παω να τον ανοιξω,ποιο antivirus προτεινεται? το καινουργιο το kaspersky+ το norton + το zone alarm + το ad-aware + το malwarebytes +(το avast προεραιτηκα) βαλε ολα τα παραπανω που σου προτεινω αλλα με την σειρα που σου γραφω το καθε προγραμμα και ετσι θα εισαι πληρως προστατευμενος και χωρις προβληματα. θα πηγαινει πυραβλος το pc και δεν θα εχεις ιους
koularasss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ολα αυτα?θελει μια περουσια για να τα αγορασω!!!και απο οτι εχω ακουσει δεν πρεπει να εχεις στο pc πανα απο 1 antivirus.
haris013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ολα αυτα?θελει μια περουσια για να τα αγορασω!!!και απο οτι εχω ακουσει δεν πρεπει να εχεις στο pc πανα απο 1 antivirus. το ξερω απλα σε δουλευω. ενοειτε μονο 1 antivirous και δεν χρειαζεται να αγωρασεις..βαλε το avast που ειναι δωρεαν και αρκετα καλο καθως και το malwarebytes που ειναι antispyware και επισης τσαμπα(το malwarebytes δεν ειναι antivirous κανει scan και βρισκει spyware κλπ) με αυτα τα 2 και 1 scan απο το καθενα μια φορα το μηνα εισαι comple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα