Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χεχεχε Την βλεπω να γραφει στην υπογραφη της ,οπως και η Καρμεν, <Αν με πεις φιλε, θα σε πω Μελπομενη> :D

Χαχα από εκεί το εμπνεύστηκα ! :lol: Να ναι καλά η Κάρμεν με το χιούμορ της ! :-D

σορρυ aworldinagrainofsand's!!! :-D

Συγχωρημένος ! :-D

μεγαλε ειπα οχι φιλε.

Ε φέρνει προς τα εκεί για αυτό στο είπε ! :-D

μου λεει να βαλω:Boot from CD/DVD και μαλλον θελει το λογισμικο.

τον cpu μπορω να τον κανω overlock και ναι μεχρι ποσο παει?

Ε ωραία βάλε το cd μέσα και ακολούθα τις οδηγίες ! Σου τις είχα γράψει και αναλυτικά σε προηγούμενο ποστ μου ! :-D

Κάτσε πρώτα να ανοίξεις με το καλό τα windows να μας πεις κι εμάς πώς τρέχει και μετά σου λέμε και για overclocking ! Όλα με την ώρα τους !

Δημοσ.

Ειναι ευκολο να βαλω μονος μου τα windows?

Ναι το εχω σε dvd και οταν ανοιγω το pc μου λεει να βαλω ενα cd/dvd.το βαζω ακολουθαω τις οδηγειες και ειμαι ετοιμος?αν κανω καποιο λαθος παει το μηχανημα?

Η διαδικασια θα ειναι ιδια με την ενεργοποιηση των windows του λαπτοπ?

Η διαδικασια θα ειναι ιδια με την ενεργοποιηση των windows του λαπτοπ?

Σορρυ αν γραφω τα ιδια 2 και 3 φορες.το κανα αυτο γτ απανταω απο το κινητο τωρα.

Δημοσ.

μπες στο bios και βαλε first boot απο τον σκληρο.βαλε το cd κανε επανακινηση και ακολουθα τις οδηγιες των windows

Δημοσ.

Ειναι ευκολο να βαλω μονος μου τα windows?

Ναι το εχω σε dvd και οταν ανοιγω το pc μου λεει να βαλω ενα cd/dvd.το βαζω ακολουθαω τις οδηγειες και ειμαι ετοιμος?αν κανω καποιο λαθος παει το μηχανημα?

Σορρυ αν γραφω τα ιδια 2 και 3 φορες.το κανα αυτο γτ απανταω απο το κινητο τωρα.

Δες και το πόστ μου 106 σελίδα 11 για να μην επαναλαμβάνομαι ! Και μην φοβάσαι το μηχάνημα δεν παθαίνει τίποτα ! :rolleyes:

Άντε και δεν πειράζει για την επανάληψη !

Δημοσ.

Αν οχι καντα λιγο ποιο ελληνικα γτ δεν καταλαβαινω πολλα.

Τι εννοείς ακριβώς ?

Προφανώς ο balthazarx δεν σου είπε ακόμη για τη μαφία :P

Και μην κάνεις συνέχεια νέα ποστς , δε σε προλαβαίνω ! Τώρα θα ψάξω να δω για βιντεάκι ! :-D

Δημοσ.

Κανονικα η εγκατασταση των Windows δεν θα σου δημιουργησει κανενα προβλημα..Ορκο δεν παιρνω βεβαια..Γιατι μετα θα μας ξαναπει ο Θανος <εγω τα ελεγα...> :D

Ολους μπορεις να τους κλοκαρεις..αλλους λιγοτερο αλλους περισσοτερο..Τωρα μεχρι ποσο μπορεις να φτασεις ευκολα και απλα χωρις πολλες ρυθμισεις voltage κλπ ας σου το πει αλλος..Αλλωστε ειναι παρα πολλοι οι παραγοντες που κρινουν το ποσο ψηλα θα φτασει...2 επεξεργαστες ιδιας μαρκας και μοντελου μπορουν να εχουν μεγαλες αποκλισεις..Για αυτο μαθαινεις τα βασικα και απαραιτητα και μετα πειραματιζεσαι...

Απο κει και περα αυτα που δεν καταλαβαινω ειναι:

1) Γιατι να τον κλοκαρεις? Καλα καλα δεν τον εχεις ανοιξει και σκεφτεσαι κλοκαρισμα? Αλλωστε αν θυμαμαι καλα με τα παρτς που μπηκαν, αν θα δεις bottleneck θα ειναι απο αλλου...O επεξεργαστης σου μια χαρα θα ειναι και θα σε υπαερκαλυπτει..

2) Μεχρι στιγμης εχεις κολησει σε πιο απλα θεματα...Απο τη μια ρωτας αν ειναι ευκολο να εγκαταστησεις τα windows...και απο την αλλη σκεφτεσαι να κλοκαρεις τον επεξεργαστη..Φυσικα εσυ αποφασιζεις..και για αυτο και ειναι το φορουμ για να σε βοηθησει οσο μπορει..Αλλα καλυτερα ξεκινα με τα πιο βασικα, διαβασε καποια σχετικα αρθρα και θεματα που εχουν ηδη ανοιξει και μετα σκεψου το overclocking...Αλλωστε σου ειπα θα σε υπερκαλυπτει o 955.. ;)

Δημοσ.

Το first boot τι ειναι?

μπουτάρω (Μη δεις Μπαμπινιώτη , αμφιβάλλω αν θα την περιλαμβάνει στο λεξικό του :P )

Προκύπτει εκ της αγγλικής λέξης boot (με την έννοια, εκκινώ υπολογιστή). Κατά τη διαδικασία της εκκίνησης (μπουτάρισμα) ο Η/Υ διαβάζει τα αρχεία συστήματος του λειτουργικού συστήματος από τον δίσκο εκκίνησης (bootable disk) και φορτώνει το λειτουργικό σύστημα, παρέχοντας πρόσβαση, στα διάφορα περιφερειακά του Η/Υ, στα εγκατεστημένα προγράμματα, στα αρχεία του χρήστη, κλπ.

Ορκο δεν παιρνω βεβαια..Γιατι μετα θα μας ξαναπει ο Θανος <εγω τα ελεγα...> :D

Χαχα αχ αυτός ο Θάνος

μήπως είστε συγγενείς και το κρύβετε , για το κληρονομικό χάρισμα λέω :rolleyes: :P :-D

!

Μεχρι στιγμης εχεις κολησει σε πιο απλα θεματα...Απο τη μια ρωτας αν ειναι ευκολο να εγκαταστησεις τα windows...και απο την αλλη σκεφτεσαι να κλοκαρεις τον επεξεργαστη..Φυσικα εσυ αποφασιζεις..και για αυτο και ειναι το φορουμ για να σε βοηθησει οσο μπορει..Αλλα καλυτερα ξεκινα με τα πιο βασικα, διαβασε καποια σχετικα αρθρα και θεματα που εχουν ηδη ανοιξει και μετα σκεψου το overclocking...Αλλωστε σου ειπα θα σε υπερκαλυπτει o 955.. ;)

έχει απόλυτο δίκιο + το κλοκάρισμα άφησέ το για αργότερα !

Υπαρχει καποιο βιντεακι στο youtube που να δειχνει την εγκατασταση?

ποια windows έχεις για να σου βρω ?

Δημοσ.

δηλαδη βαζω το dvd,παταω enter(κατι πηρε το ματι μου οταν το ειχα ανοιξει,πως ελεγε βαλτε το dvd και πατηστε enter),κανει μονο του μια εγκατασταση,το επαννεκινω(ή το κανει μονο του?),ενεργοποιω τα windows και ειμαι ετοιμος?και κατι τελευταιο η mobo εχει wi-fi?ο ξαδερφος μου λεει οτι εχει ολες τις εκδοσεις για αυτο μαλον σκεφτομαι τα win7 home premium 64bit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...