Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Εαν καεί η CPU σε ένα laptop, τα συμπτώματα ποια είναι?. Δεν ανάβει καθόλου, κάνει να εκκίνηση και σβήνει....

Δημοσ.

Το laptop ειναι Acer Aspire 6530.Ειχα κανει Bios update, και κολλησε για αρκετη ωρα (ισως και μισαωρο, ο επεξεργαστης ηταν παρα πολυ ζεστος, οταν λειτουργουσε εκανε shutdown πιθανον απο υψυλη θερμοκρασια στον επεξεραστη) λιγο πριν τελειωσει και εσβησε χωρις να ολοκληρωσει το update.Ηταν τελειως νεκρο, ουτε καν την μπαταρια δεν φορτιζε, ουτε αναβε το Led του power(οτι ειναι συνδεμενο στο τροφοτικο).Αλλαξα το τσιπακι του Bios(απο το ebay το πηρα), και αυτο που κανει τωρα ειναι φορτιζει κανονικα την μπαταρια, αναβει το Led του power(οτι ειναι συνδεμενο στο τροφοτικο), οταν παταω το power αναβουν τα Led, ακουγονται ο δισκος και το DVD οτι πανε να δουλεψουν(για 1 δευτερολεπτο περιπου) και σβηνει.

Δημοσ.

φιλε huli δεν είναι απο τον επερξεγαστη μπορεί απο το update που εκανες να αλλαξες την συχνοτητα και να μην υποστιριζει τον cpu και (πως σου ηρθε να κανεις update)? συνηθος το κανουν στα παλια για τον σκληρο να περνει παραπανω! οταν βγενει κατι αστο μαμα τουλαχιστον στην μητρικη! τωρα θα σου προτινα πετα μεσα ενα dvd των windows να δεις αν ανοιξει! να δεις που ειναι το προβλημα!

Δημοσ.

Δώσε το μοντέλο του λαπτοπ σου..!

Παίζει να την γλυτώσεις αν φλασαρεις το bios (αν και το ότι δεν μένει ανοιχτό είναι κακό σημάδι)

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε soklhtos,

δοκιμασα να βαλω ενα boot CD των XP, χωρις αποτελεσμα.Το DVD και δισκος ισα ισα που ακουγονται να εκινουν (ουτε για 1δευτερολεπτο).

Φιλε filip123go,

το laptop ειναι το Acer Aspire 6530G.Δοκιμασα να κανω Bios Recovery με USB Flash Disk(αν και στο Service Manual αναφερει Floppy,δεν εχω), αλλα δεν κανει τιποτα.Παταω τα FN+ESC και POWER και απλα αναβουν τα LED για ουτε δευτερολεπτο(χωρις να δουλεψει το fan απο την ψυκτρα) και σβηνει.

Δημοσ.
Φιλε filip123go,

το laptop ειναι το Acer Aspire 6530G.Δοκιμασα να κανω Bios Recovery με USB Flash Disk(αν και στο Service Manual αναφερει Floppy,δεν εχω), αλλα δεν κανει τιποτα.Παταω τα FN+ESC και POWER και απλα αναβουν τα LED για ουτε δευτερολεπτο(χωρις να δουλεψει το fan απο την ψυκτρα) και σβηνει.

Μπορεί να υποστηρίζει φλασάρισμα μόνο από Floppy (αν και εγώ στο δικό μου το είχα κάνει με φλασακι)...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις mail στην acer και να ρωτήσεις αν το μοντέλο σου υποστηρίζει φλασάρισμα από usb stick.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα

Επαναφερω το θέμα. Το δικό μου κάνει το εξής

. Ορισμένες φορές ξεκινάει και μετά απο δυοδευτερα σβήνει. Επειτα ξεκινάει κανονικά και δουλεύει. Καθάρισα φαν, άλλαξαν πλαστές, αλλά συνεχίζει να κάνει το ίδιο.

Κανείς με το ίδιο προβλημα; Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...