-nick- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Χωρις φακελακια? Μαλιστα φημες λενε οτι δεν θα δεχονται φακελακια με δραχμες μεσα. Στη χειροτερη ευρω, αλλιως να περασει ο επομενος. Κοιτα εγω ποτε δεν εχει χρεαστει να δωσω 'φακελακι'
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δε πληρωνονται οι γιατροι πως θα λειτουργουν? με γιατρους-φαντασματα? δλδ θες να μου πεις,οτι σε μια χωρα που ΚΑΝΕΙΣ(σχεδόν) δε θα πληρώνεται,αυτοι θα κοιτάνε αλλού;
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Κοιτα εγω ποτε δεν εχει χρεαστει να δωσω 'φακελακι' Στα χειρουργεία παίρνουν ολοι φακελάκι
Πηδαλιουχος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 δλδ θες να μου πεις,οτι σε μια χωρα που ΚΑΝΕΙΣ(σχεδόν) δε θα πληρώνεται,αυτοι θα κοιτάνε αλλού; Εγω δε λεω τιποτα, ο πρωθυπουργος ο ιδιος το ειπε. Το μυνημα προφανως ειναι πως το κρατος δε θα μπορει να συντηρει δημοσια νοσοκομεια, οποτε (οσοι εχουν λεφτα)βουρ στα ιδιωτικα. Στο μεταξυ ο γιος του Ανδρεας δηλωσε οτι πηγαινει στις συγκεντρωσεις και τις πορειες, αρα διαφωνει με την πολιτικη του πατερα του(που κατα τα αλλα στη συνεντευξη τον υποστηριζει).
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω δε λεω τιποτα, ο πρωθυπουργος ο ιδιος το ειπε. Το μυνημα προφανως ειναι πως το κρατος δε θα μπορει να συντηρει δημοσια νοσοκομεια, οποτε (οσοι εχουν λεφτα)βουρ στα ιδιωτικα. Στο μεταξυ ο γιος του Ανδρεας δηλωσε οτι πηγαινει στις συγκεντρωσεις και τις πορειες, αρα διαφωνει με την πολιτικη του πατερα του(που κατα τα αλλα στη συνεντευξη τον υποστηριζει). Ο πρωθυπουργός(ειδικα αυτος)θα λεει οτι μπορει για να τρομάξει τον κόσμο,για να διευκολύνει το ξεπούλημα.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ωστοσο μεχρι στιγμης, 2 χρονια τωρα, δεν εχουν ιδιωτικοποιησει ΤΙΠΟΤΑ...
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ωστοσο μεχρι στιγμης, 2 χρονια τωρα, δεν εχουν ιδιωτικοποιησει ΤΙΠΟΤΑ... Καλύτερα να φαλιρίσουμε,παρά να ιδιωτικοποιήσουμε.... φαντάσου να πουλήσεις τη ΔΕΗ για 1-2 δις........
marios_geo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Έτυχε να διαβάσω αυτό το άρθρο που με έβαλε σε σκέψεις . Μη περιμένεις σοβαρή απάντηση σε τέτοιο άρθρο (FSB (υπηρεσια εσωτερικού δεν ασχολείται με τέτοια θέματα), datsun και enduro). Αν κάποιος ήθελε να δολοφονήσει τον συμπαθητικό κουρασμένο μας, είναι η nintendo γιατί προτιμάει το playstation.
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Έτυχε να διαβάσω αυτό το άρθρο που με έβαλε σε σκέψεις . Γιαυτό αποσύρθηκε σαν βρεγμένη γάτα ο κύριος ? Μήπως κάποιους τους έκαιγε μια συνεργασία με τη Ρωσία ? Και άλλα πολλά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κρύβονται παιχνίδια που δε χωράει ο νους μας από πίσω . Με συγχωρείται που βγήκα λίγο εκτός θέματος . μια ψύχραιμη δεύτερη ανάγνωση του άρθρου,ειδικά οσον αφορα το επιχειρησιακό σκέλος του,θα σε πείσει για το ποσο ΜΟΥΦΑ ειναι.
marios_geo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλύτερα να φαλιρίσουμε,παρά να ιδιωτικοποιήσουμε.... φαντάσου να πουλήσεις τη ΔΕΗ για 1-2 δις........ Μήπως φαληρίσαμε γιατί δεν ιδιωτικοποιήσαμε όταν έπρεπε;
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως φαληρίσαμε γιατί δεν ιδιωτικοποιήσαμε όταν έπρεπε; Οτι και να πουλήσεις,πάλι θα φαλιρίσεις,το θεμα ειναι,πως θέλουν να βγεις μετα το κανόνι. Η ελλαδα,εχει χτυπήσει κανονι 5 φορες,πούλησε τπτ; γιατι να πουλήσει τωρα δλδ; Μηπως γιατι παίζεται η πολιτική ενοποίηση και γιατι κάποιοι,ΧΡΩΣΤΑΝΕ πολλα στους δανειστές και δεν ειναι φράγκα;
Πηδαλιουχος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλύτερα να φαλιρίσουμε,παρά να ιδιωτικοποιήσουμε.... φαντάσου να πουλήσεις τη ΔΕΗ για 1-2 δις........ Εγω μαζι σου ειμαι, αλλα που θα βρεθουν τα λεφτα ειναι το θεμα. Και επιτελους, ποσοι ακομα θα διοριστουν στο δημοσιο? Οι απατεωνες της (εκαστοτε)κυβερνησης δε θελουν να θιξουν τους πλουσιους και ζητανε συνεχως απο τους φτωχους.
lary7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλύτερα να φαλιρίσουμε,παρά να ιδιωτικοποιήσουμε.... φαντάσου να πουλήσεις τη ΔΕΗ για 1-2 δις........ Οταν αγοραζαμε εμεις την περιουσια των αλλων Βαλκανιων (Σκοπια, Αλβανια, Σερβια, ΒΟυλγαρια, Ρουμανια) ηταν επενδύσεις και μας αρεσε.Τωρα γιατι μας πειραζει τοσο οταν το ιδιο γινει με εμας? Πρεπει να γινουμε χειροτερα απο αυτους για να καταλαβουμε οτι στην Ελλαδα οτιδηποτε κρατικο δεν δουλευει?
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν αγοραζαμε εμεις την περιουσια των αλλων Βαλκανιων (Σκοπια, Αλβανια, Σερβια, ΒΟυλγαρια, Ρουμανια) ηταν επενδύσεις και μας αρεσε.Τωρα γιατι μας πειραζει τοσο οταν το ιδιο γινει με εμας? Πρεπει να γινουμε χειροτερα απο αυτους για να καταλαβουμε οτι στην Ελλαδα οτιδηποτε κρατικο δεν δουλευει? Οχι δεν μου αρεσε,κατάντια των λαων, αυτων, ηταν. ασε που και εκει,ολες οι ελληνικες δημοσιες επιχειρήσεις,πηγαν ως καρακόλια των ξενων Εγω μαζι σου ειμαι, αλλα που θα βρεθουν τα λεφτα ειναι το θεμα. Και επιτελους, ποσοι ακομα θα διοριστουν στο δημοσιο? Οι απατεωνες της (εκαστοτε)κυβερνησης δε θελουν να θιξουν τους πλουσιους και ζητανε συνεχως απο τους φτωχους. Μονο οσοι χρειάζονται και αυτοί σε κρίσιμους τομεις,οπως η παιδεία,άμυνα,υγεία. Αν οι πολιτικοί ειναι απατεώνες,τοτε να κατεβούμε ολοι στο δρομ οκαι να τους διώξουμε,ειδάλλως καλη απόλυση και μετανάστευση,αυτο ειναι το μέλλον που σας επιφυλάσσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.