billkolias Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν παταω να προχορισει στην εγκατσταση μου βγαζει αυτο,τι να κανω? http://img233.imageshack.us/img233/6678/dsc01115s.jpg
billkolias Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον δεν ειναι καλο το dvd μα απο usb bootaρω το εκανα φορματ και τα ξαναεβαλα και παλι τα ιδια μου κανει,μηπως δεν γινεται να τα εγκαταστησεις απο στικακι? απο οτι ειδα ειναι 4,9gb οποτε χρειαζομαι duable layer dvd και δεν εχω τωρα.
tolis_01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 μα απο usb bootaρω το εκανα φορματ και τα ξαναεβαλα και παλι τα ιδια μου κανει,μηπως δεν γινεται να τα εγκαταστησεις απο στικακι? απο οτι ειδα ειναι 4,9gb οποτε χρειαζομαι duable layer dvd και δεν εχω τωρα. Μπορεί να παίζει και κάτι λόγω usb, νομίζω ξαναείδα παρόμοιο πρόβλημα. Χρειάζεσαι τα developer tools; Αν όχι, κατέβασε την απλή έκδοση (x86 ή x86_64, όποια χρειάζεσαι) που είναι κάπου 3GB.
billkolias Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί να παίζει και κάτι λόγω usb, νομίζω ξαναείδα παρόμοιο πρόβλημα. Χρειάζεσαι τα developer tools; Αν όχι, κατέβασε την απλή έκδοση (x86 ή x86_64, όποια χρειάζεσαι) που είναι κάπου 3GB. Αυτο κανω τωρα. τα development tools τι προσφερουν? και οι 2 εκδοσεις ειναι το ιδιο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο κανω τωρα. τα development tools τι προσφερουν? και οι 2 εκδοσεις ειναι το ιδιο? Ναι,το ιδιο ειναι. Τα development tools οπως λεει και το ονομα τους απευθυνονται σε προγραμματοστες (visual studio 2011 κλπ)
billkolias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ωραια ,κατεβασα αυτα,τα εκαψα σε ενα dvd bootαρω και μου βγαζει παλυ το ιδιο ακριβως σε εκεινο το σημειο!
kon-man Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ωραια ,κατεβασα αυτα,τα εκαψα σε ενα dvd bootαρω και μου βγαζει παλυ το ιδιο ακριβως σε εκεινο το σημειο! Κατεβασε τα windows απο αλλου και "ξαναπαιξε μπαλα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.