YorgosP Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πρόσφατα άλλαξα πάροχο internet. Από Forthnet σε HOL. Δημιουργείθηκε όμως ένα πρόβλημα που ακόμη κανείς δεν μπόρεσε να μου το λύσει. Έχω ένα γραφείο με διάφορους υπολογιστές και σε διάσπαρτους χώρους. Όλοι υπολογιστές φυσικά είναι σε δίκτυο και όλοι συνδέονται και σε έναν server όπου από εκεί αντλούν δεδομένα για την λειτουργία ορισμένων προγραμμάτων. Εχω και μία εταιρική ιστοσελίδα η οποία φιλοξενείται από έναν άλλο πάροχο που λέγεται pointer. Όχι δηλαδή Forthnet και HOL. Αυτή η ιστοσελίδα αντλεί δεδομένα από τον server του γραφείου μου. Αντλεί κείμενα από μία custom εφαρμογή που λειτουργεί στον server και εικόνες από φάκελο που κι αυτός βρίσκεται στον server. Για την λειτουργία της ιστοσελίδας έχει δημιουργηθεί μία static IP που όταν άλλαξα τον πάροχο πριν από λίγο καιρό άλλαξε κι αυτή. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν μπαίνω στην εταιρική ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας κάποιον υπολογιστή του γραφείου μου ο οποίος συνδέεται στο ίντερνετ μέσω του παρόχου μου HOL, δεν βλέπω τις εικόνες της ιστοσελίδας. Αυτό συμβαίνει και με το κινητό μου. Όταν δηλαδή έχω σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω του wifi του router του γραφείου μου (HOL) της εικόνες της εταιρικής μου ιστοσελίδας δεν τις βλέπω. Όταν μετακινηθώ με το κινητό μου εκτός wifi γραφείου και μπω στην ιστοσελίδα μου μέσω 3G τότε τις εικόνες τις βλέπω. Ξέρεις λοιπόν κάποιος να με βοηθήσει να βρω τη λύση του προβλήματος. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Η νέα static IP από την pointer έχει αλλάξει.
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 α.αν και εχει περασει αρκετος καιρος μηπως προσπαθει το κινητο να διαβασει την σελιδα διαμεσω Lan και για αυτο γινεται αυτο?δοκιμασε σε ενα pc να βαλεις proxy.hol.gr και να ξαναμπεις να δουμε αν με Proxy θα εχεις το ιδιο θεμα.λογικα αυτο ειναι ο proxy της Hol.μια αλλη δοκιμη ειναι να σιγουρευτεις οτι το ρουτερ ειναι σεταρισμενο με Pppoe/llc.επισης μια αλλη δοκιμη θα ηταν να κανεις δοκιμη με αλλο ρουτερ μηπως εχει κανα θεμα αυτο το ρουτερ.αλλα δες για αρχη αυτο με τον Proxy οπως και οτι το ρουτερ ειναι Pppoe/llc. βεβαια αν ειναι pppoe/llc μπορεις να κανεις δοκιμη να το βαλεις Pppoa/vcmux. εσυ οταν εισαι μεσα στο δικτυο πας και μπαινεις με την static η το βλεπεις διαμεσω lan???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.