Προς το περιεχόμενο

Antivirus...

eleni_93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μετά από δική σας βοήθεια κατέληξα να αποκτήσω αύριο απó το multirama ένα laptop Dell...(650)

Επειδή τα τελευταία δούλευα imac δεν χρειαζόμουνα antiirus όμψς τώρα είναι απαραίτητο... Να αγοράσω κάποιο να κατεβάσω ; Είμαι ασχετη με υπολογιστές και θα ήθελα το καλύτερο και φυσικά το πιο εύκολο. Τι προτείνετε;

Δημοσ.

Καλημερα eleni_93, εγώ θα σου προτείνω την σουιτα της Eset φυσικα γνησια ωστε να μπορείς να λαμβάνεις τα updates κανονικα. Ειναι πολύ ελαφρύ σαν πρόγραμμα και παρα πολυ αποτελεσματικό. Επεισης μπορεις να το συνδιασεις με Spybot Search & Destroy που ειναι δωρεαν και ετσι θα εχεις ολοκληρωμενη προστασια.

Δημοσ.

Το Eset εχει 2 επιλογες. Η απλη με Antivirus | Antispyware στα 29 και η ολοκληρωμενη σουιτα Antivirus | Antispyware | Firewall | Antispam με 37. Το Spybot Search & Destroy ειναι free απλα πατας στον συνδεσμο στο πρωτο μου ποστ και το κατεβαζεις

Δημοσ.

Αν δεν θες να πληρώσεις, προτείνω το Microsoft Security Essentials. Πολύ απλό στη χρήση, πολύ ελαφρύ.

Επίσης πολύ καλά free τα Avast και AVG.

Συνδύασέ το με κάποιο antispyware όπως το Antimalwarebytes Anti-Malware και θα έχεις πολύ καλό επίπεδο ασφάλειας.

Δημοσ.

Αν δεν θες να πληρώσεις, προτείνω το Microsoft Security Essentials. Πολύ απλό στη χρήση, πολύ ελαφρύ.

Επίσης πολύ καλά free τα Avast και AVG.

Συνδύασέ το με κάποιο antispyware όπως το Antimalwarebytes Anti-Malware και θα έχεις πολύ καλό επίπεδο ασφάλειας.

Παιδιά μην προτείνετε το Microsoft Security Essentials για καινούργιο υπολογιστή. Στα τελευταία tests δεν τα πάει καλά με την ανίχνευση απειλών.

Δημοσ.

Το δωρεάν Avast (http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Avast-Home-Edition.shtml) με το δωρεάν malwarebytes (http://majorgeeks.com/downloadget.php?id=5756&file=15&evp=693ee0b20204960edfd909666f809b26) ή με το δωρεάν super antispyware (http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE). Δεν χρειάζεται να αγοράσεις antivirus suite, μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου με τα παραπάνω.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Παιδιά ειδικά το malwarebytes, όποια μόλυνση περνάει το antivirus (οποιοδήποτε antivirus) το malwarebytes κατα 99% θα το βρει. Και έχεις και το super antispyware.

Δεν προτείνω σε κανέναν πλέον, ότι χρήση και να κάνει στο pc να βάλει paid av.

Δημοσ.

Άν έχεις antivirus μαζί με Malwarebytes και Super AntiSpyware με ενεργοποιημένο το live protection και στα τρία δεν κόβει αισθητά απο την γραμμή του Internet στο σερφαρισμα; Ρωτάω γιατί έχω ενεργοποιημένο ως live protection μόνο το Κaspersky και τα άλλα δύο μόνο για τσεκάρισμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, και μου κόβει αισθητά. Αν βάλω και τα άλλα δύο σε live δεν θα είναι χειρότερα τα πράγματα; Εκτός και αν φταίει το Kaspersky(IS).

Δημοσ.

τα προγρμματα αυτα κ ιδιαιτερα το malwarebytes' μπορουν να συνυπαρξουν σε real-time μαζι με καθε antivirus μιας κ ετσι εχουν σχεδιαστει..τωρα σε on-demand κατασταση δεν επηρεαζονται καθολου αρκει να μην τρεχουν κ' τα 2 μαζι..ιντερνετικους πορους καταναλωνουν ελαχιστους σε σχεση με το KIS..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...