vasilis1022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κάποιος για νέους χάρτες για την συσκευή μου. Ευχαριστώ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κανεις εγγραφη εδω με το key που εχεις και κατεβαζεις οτι θελεις για το δικο σου. http://www.mlsdestinator.gr/
RottenLungs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά για να μην ανοίξω άλλο thread... Εγω είχα αγοράσει το MLS Destinator 5000BT ο οποίος εχεις το MLS Destinator 7 με χάρτες Ελλάδα και σχεδόν όλης της Ευρώπης. Το θέμα μου είναι οτι όταν πήγα να κατεβάσω την αναβάθμιση των χαρτών απο το Site μου έωγαζε μόνο για χάετες Ελλάδας.... Γιατι;;;; Που θα βρώ τους άλλους;;;
weber122 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά για να μην ανοίξω άλλο thread... Εγω είχα αγοράσει το MLS Destinator 5000BT ο οποίος εχεις το MLS Destinator 7 με χάρτες Ελλάδα και σχεδόν όλης της Ευρώπης. Το θέμα μου είναι οτι όταν πήγα να κατεβάσω την αναβάθμιση των χαρτών απο το Site μου έωγαζε μόνο για χάετες Ελλάδας.... Γιατι;;;; Που θα βρώ τους άλλους;;; στείλε ένα mail στην mls. πες μας και εμας αν ειναι τι σου ειπαν
RottenLungs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά πάω να κάνω το update και μου βγάζει μήνυμα. Η συσκευή σας δεν διαθέτει τον απαραίτητο χώρο. Εγω δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα μέσα στο GPS (αρχεία, μουσικές κτλ)... Τι πρέπει να κάνω;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.