Προς το περιεχόμενο

Windows Media Player "Πρόβλημα"

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες...

Το "πρόβλημα" για σήμερα είναι... Πέστε ότι είμαι σε ένα φάκελο με 200 mp3... εκεί τα Windows 7 σου δίνουν την επιλογή "Αναπαραγωγή Όλων" όλα καλά μέχρι εδώ...

Τώρα αν έχω μέσα στον ίδιο φάκελο και ένα δεύτερο φάκελο με mp3 τα παίζει και εκείνα.... :-(

Πώς γίνεται να αγνοεί τον δεύτερο φάκελο και κάθε άλλο φάκελο και υποφάκελο τέλος πάντων;

Δημοσ.

Ο πιο ευκολος τροπος που μπορω να σκεφτω (δεν χρησημοποιω πλεον τον WMP ) ειναι να κανεις Ctrl+A ωστε να επιλεξεις ολο το περιεχομενο του φακελου και μετα κρατωντας πατημενο το Ctrl κανεις κλικ σε αυτα που δεν θες. Δεξι κλικ και αναπαραγωγη με WMP και εισαι ετοιμος

Δημοσ.

Ο πιο ευκολος τροπος που μπορω να σκεφτω (δεν χρησημοποιω πλεον τον WMP ) ειναι να κανεις Ctrl+A ωστε να επιλεξεις ολο το περιεχομενο του φακελου και μετα κρατωντας πατημενο το Ctrl κανεις κλικ σε αυτα που δεν θες. Δεξι κλικ και αναπαραγωγη με WMP και εισαι ετοιμος

Φίλε μου αυτά βαριέμαι και θέλω να αποφύγω... Όπως και την δημιουργία λιστών και προσθήκη νέων mp3 εκεί και και και....

Ενώ με ένα click στο play all είσαι έτοιμος... Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας πει

Δημοσ.

Ούτε εγώ χρησιμοποιώ τον wmp οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι, αλλά:

Είσαι στον φάκελο με τα mp3 και τους υποφακέλους. Στον explorer χωρίζονται τα αρχεία απο τους φακέλους, άρα με ένα κλικ στο πρώτο αρχείο και με ένα shift+cllick στο τελευταίο διαλέγονται όλα, και αφήνεις τους υποφακέλους απο έξω. Γενικά δηλαδή δεν έχεις να κάνεις κάποιο διαχωρισμό, γίνεται σε 1 δευτερόλεπτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...