queer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψη σας ιστιοσελίδες για επιστημονικά δωρεάν E-Book; Συγκεκριμένα ψάχνω το Rittmann, B.E. and McCarty, P.L. (2001). Environmental Biotechnology: Principles and Applications. Mc-Graw-Hill Companies, Inc. Το μόνο που βρήκα ήταν αρχεία που τυχαίνει να έχουν καταργηθεί και ίσως το μόνο αξιόλογο ήταν σε μια κινέζικη ιστιοσελίδα αποσπάσματα του βιβλίου μονάχα που δεν μπορούσες να τα κατεβάσεις. (πιο συγκεκριμένα για να καταλάβετε τι εννοώ ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω Link). Απο ολότελα καλό είναι και το αποσπασματικό κινέζικο. Αλήθεια μήπως ξέρει κανείς τι είδους ιστιοσελίδες να κοιτάξω; Επειδή είμαι γενικά άσχετος, έχω ακούσει όμως οτι υπάρχουν σελίδες με ΑΠΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΑ μονάχα που δεν τα έχω υπόψη μου. Αν τύχει κάποιος να ξέρει ας με κατατοπίσει. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον ενδιαφέρον προκαταβολικά...
SilverCloak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εκτός από το από πάνω, είναι σίγουρο ότι δεν είναι copyrighted αυτό που ζητάς; Γιατί αν είναι, παραβαίνεις τους κανόνες του forum. Report προληπτικά...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το βιβλίο που ζητάς πωλείται σε βιβλιοπωλεία. Δεν είναι δωρεάν. Αν θες να το αγοράσεις, το έχει το amazon: http://www.amazon.com/Environmental-Biotechnology-Applications-Bruce-Rittmann/dp/0072345535
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.