Προς το περιεχόμενο

πρώβλημμα με καρτα γραφικών?

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω την gts 450 2gb ddr 3 twintech η οποία παρατήρησα έχει εδώ και 3 μέρες που με δείχνει πιχελ στην εικόνα όταν ανοιγω ενα βίντεο με ολους τους players το δοκίμασα το είδιο τίποτα μάλλον πρέπει να είναι η κάρτα γραφικών δεν ξέρω εχω κανει και αναβαθμιση τους οδηγους αλλα τιποτα όταν κλείνω το βίντεο εξαφανίζονται τα πιξελ όταν πάλι ανοιγω βίντεο πάνω απο αλλο βιντεο δηλαδη στο youtube με βγαζει κατι σαν λαβυρινθους οποιος ξερει κατι ας μου πεί καμιά γνώμη ευχαριστώ

Δημοσ.

Στο κάνει μονο στα video η και σε παιχνίδια ?

Επίσης στο youtube στα video εχεις το ιδιο πρόβλημα ?

Τι windows εχεις και ρίξε μια ματια απο θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών με το hwmonitor

Δημοσ.

Καλημερα το πρωβλημμα μου το κανει λιγο στα παιχνιδια για παραδειγμα εχτες επαιζα Φ1 τα ελαστικα τα εβγαζε καπιες φορες παραμορφομενα και εβγαζε κατι γραμμες ασπρες οι οποιες δεν υπηρχαν επισης οταν ανοιγω το προγραμμα να παιξει βιντεο και παραληλα ανοιξω και το you tube τοτε περνανε οι γραμμες και μεσα απο το δευτερο βιντεο βζαζοντας λαβιρινθους και αλλα τετοια, εχω δει τις θερμοκρασιες με το προγραμμα που με ειπες ειναι το πολυ 45 παραπανω δεν παει τι αλλο να κανω να την βγαλω την καρτα να την παω πισω?

Δημοσ.

Εκ πρώτης όψεως ακούγεται για artifacts εξαιτίας της κάρτας γραφικών.

Τρέξε μια και το furmark ενα stability test να δούμε εκει τι κάνει αν βγάζει artifacts και γενικά αν ειναι σταθερή η κάρτα.

Επίσης καλό θα ηταν να δοκιμάσεις αν έχεις αλλη κάρτα στον υπολογιστή σου να σιγουρευτείς οτι ειναι απο την κάρτα.

Αν ειναι στην εγγύηση πίσω στο κατάστημα για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου τελικά ήτανε η κάρτα γραφικών καμένη τωρα πηρα την msi 6770 gddr 5 1gb με το που την εβαλα μεσα ειχε και ενα εξτρα βισμα για τροφοδοσια, το εβαλα και αυτο αλλα μετα καηκε η καρτα ηχου που εχω pci εσωτερικη καμμενος πυκνωτης αντε παλι πισω δηλαδη αυτα δεν συμβαινουνε ουτε σε σεναριο επιστημονικης φαντασιας, να βαζεις καινουρια καρτα γραφικων και να σου κεγεται στο καπακι η καρτα ηχου δεν γινονται αυτα

Δημοσ.

Να καίγονται συσκευές ετσι η μια μετα την αλλη μονο τυχαίο δεν μπορεί να ειναι, δεν ξέρω μήπως υπάρχει θεμα με την motherboard.

Πες μας και ποιο τροφοδοτικό εχεις που ρώτησε και ο Thanos

Δημοσ.

το τροφοδοτικο μου ειναι το corsair 650w βασικα το συστημα μου ειναι αυτο

το συστημα μου ειναι τροφοδοτικο 650w corsair μνημη corsair 8gb 4x4 καρτα γραφικων 6770 ati και παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο (6 pin)

2 σκληρους δισκους 750gb επεξεργαστης intel quad core 2,6ghrz μια καρτα ηχου εναν ελεκτη usb 3 με τροφοδοσια απο το τροφοδοτικο αυτα και 3 ανεμιστηρες 120χ120 τους μεγαλους και 2 αντηγραφικα dvd writter

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...