Προς το περιεχόμενο

Nilox Notebook Cooler 7.50 €

newtech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλή η τιμή του. κάποιος που να την έχει δοκιμάσει για να μας πεί εντυπώσεις? προφανώς για το "Διαθέτει 2 ρυθμιζόμενους ανεμιστήρες" η ρύθμιση γίνεται απο πρόγραμμα.

απο το ίδιο Crazy Sundays με ενδιαφέρει ο ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ και θα ήθελα την γνώμη κάποιου που τον έχει.

Δημοσ.

Καλημέρα. Ο φυσητήρας είναι πάρα πολύ δυνατός και κάνει άνετα για την δουλειά που τον θέλεις (καθαρισμός computer). Έχω 1 ίδιο και τον πήρα από το Practicer 16,5 ευρώ.

Δημοσ.

NILOX NOTEBOOK COOLER NC07

Καλη τιμη πιστευω

Αναμένεται νέα παραλαβή στις 27 Σεπτεμβρίου βεβαια αλλα και παλι μια χαρα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505948&sid=1

Η τιμή του είναι άψογη αν και δεν είναι σίγουρο οτι η καινούργια παραλαβή θα εχει την ίδια τιμή. Μια απορία μου ειναι γιατί τα ονομάζουν notebook coolers; Οι διαστάσεις του ειναι για notebook 13άρια και οχι για 15+. Επίσης το πάχος ειναι εξωφρενικά μεγάλο.

Συμπέρασμα: Αν κάποιος ψάχνει μια βάση στήριξης για να την εχει μονιμα κάτω από ένα υπολογιστή που ειναι συνέχεια ανοιχτός (π.χ. σαν κατεβαστήρι) τοτε ειναι καλή επιλογή. Αν κάποιος ψάχνει βάση για φορητό τον οποίο κουβαλάει σε διάφορα μέρη και τον χρησιμοποιεί τακτικά, τότε η βάση αυτή δεν του κάνει.

Δημοσ.

το nilox το ειχα παρει σε παλιοτερη προσφορα στα ιδια παλι λεφτα

ειναι ψευτοκατασκευη και αρκετα φασαριοζικο , παρολα αυτα εκανε πολυ καλη δουλεια στο λαπτοπ μου που εχει θεματα θερμοκρασιων (10-15 βαθμους κατω)

δεν θα το προτεινα σε οποιον δεν εχει ζεστο λαπτοπ και φυσικα δε θα το αγοραζα αν εκανε παραπανω λεφτα, τα 7.5 ευρω ειναι μια πολυ λογικη τιμη για το συγκεκριμενο προιον (δεν το βλεπω δηλαδη σαν προσφορα)

Η τιμή του είναι άψογη αν και δεν είναι σίγουρο οτι η καινούργια παραλαβή θα εχει την ίδια τιμή. Μια απορία μου ειναι γιατί τα ονομάζουν notebook coolers; Οι διαστάσεις του ειναι για notebook 13άρια και οχι για 15+. Επίσης το πάχος ειναι εξωφρενικά μεγάλο.

το 15.6" λαπτοπ μου μια χαρα καθεται επανω του, δεν υπαρχει το παραμικρο θεμα

για 17αρι ισως δεν κανει , αλλα μεχρι το δικο μου ειναι μια χαρα δεν ειχα θεματα σταθεροτητας στη πληκτρολογηση

παντως διπλα διπλα βαση και λαπτοπ ειναι ετσι (χαλασε κι ο σκληρος...)

IMG052.jpg

Δημοσ.

προσοχη στα notebook coolers, πρεπει να διαλεξεις αναλογα με το φορητό που έχεις για να "μπαίνει" ή να "βγαίνει" ο αέρας.

Δημοσ.

κανένας δεν απάντησε... χασαμε το χιουμορ μας... στο φορουμ?

χαχα, το ειχα δει απο τοτε και ειναι πολυ καλό (το αστείο, για το εργαλείο δεν ξέρω)!

Πολλοι γελασαν φιλε, αλλα δεν απαντησε κανεις γιατι συμβαινουν τραγικα πραγματα στην Ελλάδα αυτές τις μέρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...