Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή τροφοδοτικού...Ποια η διαφορά???

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω αυτό το κουτί με ενσωματωμένο τροφοδοτικό στα 420W και λέω να το αλλάξω με αυτό εδώ.

Σαν εταιρεία η συγκεκριμένη είναι καλή ή μάπα???

Και επίσης θέλω να ξέρω αν αυτή η αλλαγή θα έχει θετική επίδραση στην απόδοση του συστήματός μου, αν θα επηρεάσει τα επίπεδα θορύβου του και την ψύξη του.

Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος με το θέμα τροφοδοτικό επομένως δείξτε λίγο υπομονή...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

παλιά λέγαμε οτι αν δουλεύει μην το πειράζεις...

συνεπώς αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα ή κάποια πρόσφατη αλλαγή σε hardware και το pcάκι σου δουλεύει σωστά με τα 420W άστο όπως είναι

τώρα η αλλαγή μόνο Θετικά θα έχει και σε ψύξη και σε ποιότητα και και και και

το μόνο αρνητικό είναι τα λεφτά που θα φύγουν από την τσέπη σου....

Δημοσ.

Ότι λένε οι από πάνω, και επίσης παίζει να είναι και καλύτερο τροφοδοτικό αυτό που έχεις(κανά κιοφτέκ(chieftec) ίσως :P ) από αυτό που κοίταξες.

Υ.Γ Είσαι σίγουρος ότι ο θόρυβος προέρχεται από το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Μιας και εχω αυτο το κουτι το τροφοδοτικο που αναφερεις ειναι το CWT PSP-575P2P!!!

Ειναι 405 watt, αν ανοιξεις το case και διαβασεις πανω στο psu τοσα γραφει οποτε ασε τι γραφει ο θειος skroutz...

Φιλε το τι εχω τραβηξει για παρτυ του, χωρις να σημαινει οτι ειναι κανονας, δεν περιγραφεται...

Και μιας και ειναι και η καρδια καθε συστηματος θα σου προτινα να το αλλαζες ντουγρου αν στο επιτρεπει η τσεπη σου...

Δημοσ.

Εγώ θα του έλεγα να μαζέψει μερικά, να αλλάξει μια και καλή σύστημα :P

Αυτό είναι το πρώτο μου μέλημα...Ήδη ειναι 5+ χρόνων αλλά όσο μπορώ το καθυστερώ για να μαζέψω χρήματα...

Ότι λένε οι από πάνω, και επίσης παίζει να είναι και καλύτερο τροφοδοτικό αυτό που έχεις(κανά κιοφτέκ(chieftec) ίσως :P ) από αυτό που κοίταξες.

Υ.Γ Είσαι σίγουρος ότι ο θόρυβος προέρχεται από το τροφοδοτικό;

Όχι ο υπολογιτής μου είναι σχετικά αθόρυβος, απλά ρώτησα μήπως το συγκεκριμένο τροφοδοτικό συμβάλλει στο να έχω ακόμα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου...

Δημοσ.

zizu10 με πρόλαβες με το θέμα. Εμένα μου χάλασε αυτό που είχα σε ένα PC και σκέφτομαι να πάρω το παραπάνω.

Αν δεν κάνω κάπου λάθος, το σύστημα είναι... pentium D 2.4, μνήμη 512, ATI Radeon 2600... τα υπόλοιπα δεν...

Από τα χαμηλού κόστους που έχει το eshop, η καλύτερη επιλογή δεν είναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...