Προς το περιεχόμενο

ο πιο κουφός τρόπος θανάτου

christiana78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κίρρωση του πνεύμονα.

Μια ολοκαίνουργια ασθένεια, μόνο και μόνο για να μάθεις ότι το σύμπαν δεν μασάει από clisse. Και νεκρός - και "μαλάκας" :)

Δημοσ.

ε φροντισε τοτε να ριξεις καμια πετσετουλα πανω σου..... :P :P

Xμμ υποτιθεται οτι οταν γινεται σεισμος ομως, το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι πως θα βγεις απο το κτιριο :P :P :P

Δημοσ.

Xμμ υποτιθεται οτι οταν γινεται σεισμος ομως, το πρωτο που σκεφτεσαι ειναι πως θα βγεις απο το κτιριο :P :P :P

Και οποιον παρει ο χαρος..... :lol:

Δημοσ.

το μονο που φοβαμαι ειναι να μην ερθει κανενα αρχιδι και μου κοψει το κεφαλι (το πανω) ενω χεζω... γιατι ειμαι ο highlander

Δημοσ.

Δυνατο σφιξιμο,πανω στο χεσιμο και καπακι εγκεφαλικο...

(αυτο που λεμε...ή απο πεσιμο ή απο χεσιμο)

Είναι πολύ δύσκολο για τους υπόλοιπους.

Ποιος θα έχει όρεξη να καθαρίσει τον πισινό σου που θα είναι γεμάτος με κουράδια;:rolleyes:

Δημοσ.

Εγω νομιζω πως εχω ψυχαναγκαστικο συνδρομο σχετικα με τον θανατο. Οτι και να κανω, σκεφτομαι το χειροτερο δυνατο σεναριο θανατου. Οδηγαω ή ειμαι σε αμαξι και συνεχεια πλαθω ταινια στο μυαλο μου με το πως τρακαρουμε κ σκοτωνομαστε.

Ειμαι στο λουνα παρκ και σε οποιοδηποτε "παιχνιδι" αντι να κατσω να γουσταρω, σκεφτομαι πως θα σπασει η αλυσιδα, πως θα χαλασει η ασφαλεια και θα γινω 1000 κομματια.

Κολυμπαω και σκεφτομαι πως ειναι να σε τραβαει καρχαριας η να παθαινεις κραμπα και να πνιγεσαι.

Περπαταω στο πεζοδρομιο ο μαλακας και σκεφτομαι πως ενα αμαξι θα ξεφυγει απο το δρομο και θα πεσει πανω μου εκει που δε το περιμενω. Ή στην παραλια ξερω γω(σαλονικα) καθομαι σε καφε και λεω τωρα θα πεσει πανω μας καποιος.

Μπαινω στο ασανσερ και σκεφτομαι να κοβεται το σχοινι.

Γενικως οτι κι αν κανω, αν επιδεχεται καποιο ακραιο σεναριο φρικτου θανατου, το σκεφτομαι :-D :-D

Τωρα, για κατι πολυ κουφο και επωδυνο σαν θανατο που εχω σκεφτει στο ακυρο, ειναι οτι με πιανουν και με βασανιζουν χωνοντας μου καυτη σιδηροβεργα στο αυτι και την πιεζουν μεχρι να βγει σιγαααα σιγαααα απο την αλλη.

Εχω προβλημα :P :P

Δημοσ.

Ξεκινάω λέγοντας οτι όταν τρέχω μεσα στο σπίτι πάντα προσέχω γιατί φοβάμαι το εξής κουλό:Οτι θα σκοντάψω θα πέσω πάνω στην πόρτα και το πόμολο με κάποιο τρόπο θα καρφωθεί στο μάτι μου και θα διαπεράσει τον εγκέφαλο... :rolleyes:

Συγγενής μου την έπαθε έτσι.

Οχι μάτι ευτυχώς, μάγουλο όμως.

Μπηκε το πόμολο απ το στόμα και βγήκε απ το πλάι.

:eek:

Δημοσ.

Εμένα δεν μου αρέσει να σκέφτομαι τον θάνατο, όχι τον δικό μου, των άλλων...Όταν πέθανε ένα πολύ στενό συγγενικό μου πρόσωπο δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω για καιρό και ακόμα πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι έχει πεθάνει και δεν βρίσκεται πια κάπου εδώ γύρω...Γενικά δεν μπορώ να το αντέξω, δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω οπότε προτιμώ να μην το σκέφτομαι σαν σενάριο :fear:

Pantelwolf ο Μολιέρος πέθανε από πολύ έντονο βήχα ενώ έπαιζε σε μια θεατρική παράσταση, γιου μπιτ δατ :P

Δημοσ.

νιωθω μια σχετικη ψυχρα απεναντι στο θανατο(τον περασα ξυστα κανα 2-3 φορες).

Ενας γνωστος μου πεθανε στο ψαρεμα.

Ειχε πιάσει μια τσιπούρα κι εκει που πηγε να της βγάλει το αγκίστρι,του γλίστρησε απ'το χέρι κ οπως πετάχτηκε του μπηκε στο στομα και στάθηκε στο λαιμό,.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...