christiana78 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ρε γμτ...κρίμα να πας έτσι...
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ρε γμτ...κρίμα να πας έτσι... Με το πουλί στο χέρι, στην κυριολεξία ομως. Και φαντάζεσαι μετα στην κηδεία; Πως πέθανε; Βαρουσε μαλ..ια.. Όχι τιποτα άλλο αλλα δεν τελείωσαν κιολας
christiana78 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 πωωωω ...λες να μην .... θα ήταν τραγικό ρε....
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Φοβάμαι πως θα την πάθω από τροχαίο, και ελατώνω την ταχύτητα για λίγα μέτρα και μετά ξαναπατάω γκάζι. Γι'αυτό και φοβάμαι. Επίσης μπορεί να έρθει ένα απρόβλεπτο καρδιακό και να πάω μια και έξω. Από αυτά που ούτε στο νοσοκομείο δεν προλαβαίνεις να φτάσεις. Αυτά τα μιακ'έξω φοβάμαι πιο πολύ, και εδώ και κάποιο καιρό ανησυχώ κάπως για τη ζωή μου, μην γίνει καμιά στραβή. Αυτά από τα τετριμμένα, κάποιο κουφό μπορεί να έχω αλλά δεν μου έρχεται τώρα. Γεια
caution Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Να θυμηθώ ότι ξέχασα να κλείσω το γκάζι - την ώρα που ανάβω τσιγάρο, για να απαντήσω σε "περίεργο" thread στο insomn
Pantelwolf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Η Ισιδώρα Ντάνκαν πέθανε επειδή πιάστηκε το φουλάρι της στη ρόδα του αυτοκινήτου και την έπνιξε ΠΦ σιγά. Ο Γκαουντί περπατούσε στο δρόμο και τον πάτησε το τραμ. Οχι αυτοκίνητο, όχι φορτηγό, οχι τραίνο. Το τραμ.
pournaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Φοβάμαι πως θα την πάθω από τροχαίο, και ελατώνω την ταχύτητα για λίγα μέτρα και μετά ξαναπατάω γκάζι. Γι'αυτό και φοβάμαι. Επίσης μπορεί να έρθει ένα απρόβλεπτο καρδιακό και να πάω μια και έξω. Από αυτά που ούτε στο νοσοκομείο δεν προλαβαίνεις να φτάσεις. Αυτά τα μιακ'έξω φοβάμαι πιο πολύ, και εδώ και κάποιο καιρό ανησυχώ κάπως για τη ζωή μου, μην γίνει καμιά στραβή. Αυτά από τα τετριμμένα, κάποιο κουφό μπορεί να έχω αλλά δεν μου έρχεται τώρα. Γεια Αυτα τα μια κι εξω ειναι τα καλα ρε, ουτε που να καταλαβεις τι εγινε. Για σκεψου απο την αλλη να εχεις προδιαγραψει στο περιπου ποτε θα πας, ας πουμε απο καρκινο... πικρα. Ενω με μια καλη μετωπικη αμα πας στον τοπο, η απο μια ανακοπη ας πουμε στον υπνο σου... ειναι οτι καλυτερο. Γενικα δε φοβαμαι κατι ιδιαιτερο, φοβαμαι γενικως να αρρωστησω σε βαθμο που να ξερω οτι θα εχω πλεον καποιο ελαχιστο συγκεκριμενο χρονο ζωης.
caution Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ δεν φοβάμαι τίποτα, ιδιαίτερα. Πάντως θέλω να παρουσιάσω ένα ευπρεπές πτώμα, κατά την έξοδο μου... τροχαία και εκρήξεις, απορρίπτονται.
nikosgia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Να βλεπω τελικο champions League να χει φτασει στα πεναλτι- η αγωνια στο ζενιθ .....για ενα αστοχο πεναλτι να χανω 300,000 ευρω .....και να πεταγεται αξαφνα ο Γιωργακης να αναγγειλει την χρεοκοπια....
Marria Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Να γινει σεισμος ενω κοιμαμαι και να μη προλαβω να βγαλω κιχ ...ή ενω κανω μπανιο, και αντε να βγεις ετσι εξω , θα πεθανω απο την ντροπη μου
Sellers Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 πως σας έχει μπει οτι θα φύγετε απο τον μάταιο τούτο κόσμο. Σου σκάει καρκίνος στο χέρι, αλλά εγχειρήσιμος. Στο φλοπ σου γυρνάει μετάσταση και αρχιζουν κα οι άλλοι σιγά σιγά και πονταρουν. Στο τερν άλλος ένας, και είσαι ολ ιν. Στο φλοπ ο τελευταίος και είσαι φουλ του καρκίνου με δύο μήνες ζωής χαριστικά.
nikosgia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Να γινει σεισμος ενω κοιμαμαι και να μη προλαβω να βγαλω κιχ ...ή ενω κανω μπανιο, και αντε να βγεις ετσι εξω , θα πεθανω απο την ντροπη μου και ο γειτονας απο την χαρα του.......
Marria Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 και ο γειτονας απο την χαρα του....... Ε οχι και να πεθανει, δεν μου φταιει σε τιποτα ο ανθρωπος
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καρκίνος του πνεύμονα. Κίρρωση του ήπατος. Αυτοκτονία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.