Προς το περιεχόμενο

ο πιο κουφός τρόπος θανάτου

christiana78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι ρε γμτ...κρίμα να πας έτσι...

Με το πουλί στο χέρι, στην κυριολεξία ομως. Και φαντάζεσαι μετα στην κηδεία; Πως πέθανε; Βαρουσε μαλ..ια..

Όχι τιποτα άλλο αλλα δεν τελείωσαν κιολας :P

Δημοσ.

Φοβάμαι πως θα την πάθω από τροχαίο, και ελατώνω την ταχύτητα για λίγα μέτρα και μετά ξαναπατάω γκάζι. Γι'αυτό και φοβάμαι.

Επίσης μπορεί να έρθει ένα απρόβλεπτο καρδιακό και να πάω μια και έξω. Από αυτά που ούτε στο νοσοκομείο δεν προλαβαίνεις να φτάσεις.

Αυτά τα μιακ'έξω φοβάμαι πιο πολύ, και εδώ και κάποιο καιρό ανησυχώ κάπως για τη ζωή μου, μην γίνει καμιά στραβή.

Αυτά από τα τετριμμένα, κάποιο κουφό μπορεί να έχω αλλά δεν μου έρχεται τώρα.

Γεια

Δημοσ.

Η Ισιδώρα Ντάνκαν πέθανε επειδή πιάστηκε το φουλάρι της στη ρόδα του αυτοκινήτου και την έπνιξε :(

ΠΦ σιγά. Ο Γκαουντί περπατούσε στο δρόμο και τον πάτησε το τραμ. Οχι αυτοκίνητο, όχι φορτηγό, οχι τραίνο. Το τραμ.

Δημοσ.

Φοβάμαι πως θα την πάθω από τροχαίο, και ελατώνω την ταχύτητα για λίγα μέτρα και μετά ξαναπατάω γκάζι. Γι'αυτό και φοβάμαι.

Επίσης μπορεί να έρθει ένα απρόβλεπτο καρδιακό και να πάω μια και έξω. Από αυτά που ούτε στο νοσοκομείο δεν προλαβαίνεις να φτάσεις.

Αυτά τα μιακ'έξω φοβάμαι πιο πολύ, και εδώ και κάποιο καιρό ανησυχώ κάπως για τη ζωή μου, μην γίνει καμιά στραβή.

Αυτά από τα τετριμμένα, κάποιο κουφό μπορεί να έχω αλλά δεν μου έρχεται τώρα.

Γεια

Αυτα τα μια κι εξω ειναι τα καλα ρε, ουτε που να καταλαβεις τι εγινε. Για σκεψου απο την αλλη να εχεις προδιαγραψει στο περιπου ποτε θα πας, ας πουμε απο καρκινο... πικρα. Ενω με μια καλη μετωπικη αμα πας στον τοπο, η απο μια ανακοπη ας πουμε στον υπνο σου... ειναι οτι καλυτερο.

Γενικα δε φοβαμαι κατι ιδιαιτερο, φοβαμαι γενικως να αρρωστησω σε βαθμο που να ξερω οτι θα εχω πλεον καποιο ελαχιστο συγκεκριμενο χρονο ζωης.

Δημοσ.

Και εγώ δεν φοβάμαι τίποτα, ιδιαίτερα.

Πάντως θέλω να παρουσιάσω ένα ευπρεπές πτώμα, κατά την έξοδο μου... τροχαία και εκρήξεις, απορρίπτονται.

Δημοσ.

Να βλεπω τελικο champions League να χει φτασει στα πεναλτι- η αγωνια στο ζενιθ .....για ενα αστοχο πεναλτι να χανω 300,000 ευρω .....και να πεταγεται αξαφνα ο Γιωργακης να αναγγειλει την χρεοκοπια.... :blink:

Δημοσ.

Να γινει σεισμος ενω κοιμαμαι και να μη προλαβω να βγαλω κιχ ...ή ενω κανω μπανιο, και αντε να βγεις ετσι εξω , θα πεθανω απο την ντροπη μου :P

Δημοσ.

πως σας έχει μπει οτι θα φύγετε απο τον μάταιο τούτο κόσμο.

Σου σκάει καρκίνος στο χέρι, αλλά εγχειρήσιμος. Στο φλοπ σου γυρνάει μετάσταση και αρχιζουν κα οι άλλοι σιγά σιγά και πονταρουν. Στο τερν άλλος ένας, και είσαι ολ ιν. Στο φλοπ ο τελευταίος και είσαι φουλ του καρκίνου με δύο μήνες ζωής χαριστικά.

Δημοσ.

Να γινει σεισμος ενω κοιμαμαι και να μη προλαβω να βγαλω κιχ ...ή ενω κανω μπανιο, και αντε να βγεις ετσι εξω , θα πεθανω απο την ντροπη μου :P

και ο γειτονας απο την χαρα του....... :blink:

Δημοσ.

και ο γειτονας απο την χαρα του....... :blink:

Ε οχι και να πεθανει, δεν μου φταιει σε τιποτα ο ανθρωπος :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...