christiana78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καμμενο νυχτιάτικο θέμα Ποιον κουφό τρόπο θανάτου φοβάστε η γενικά πως σας έχει μπει οτι θα φύγετε απο τον μάταιο τούτο κόσμο. Για πλάκα το κάνουμε μην πέσουμε σε κατάθλιψη με αρρώστιες και τέτοια... θέλω "Βλέπω το θάνατό σου" πράγματα.... Ξεκινάω λέγοντας οτι όταν τρέχω μεσα στο σπίτι πάντα προσέχω γιατί φοβάμαι το εξής κουλό:Οτι θα σκοντάψω θα πέσω πάνω στην πόρτα και το πόμολο με κάποιο τρόπο θα καρφωθεί στο μάτι μου και θα διαπεράσει τον εγκέφαλο...
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ε νταξει, η πρωτη ή η τελευταια ανεγκεφαλη θα σαι ? Γιατι να πεθανεις? ΠΝΙΓΜΟΣ. το χεζομαι γενικα αλλα κλαινμαιν αν φτασει εκεινη η ωρα.
santana99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καρδιακό από αυνανισμό. Ή γλίστρημα στην μπανιέρα και σπάσιμο κεφαλιού.
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καρδιακό από αυνανισμό. Ή γλίστρημα στην μπανιέρα και σπάσιμο κεφαλιού. αυτα τα 2 μπορεις να τα συνδιασεις ομορφα. προσοχη.
arxaggelos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 όταν τρέχω μεσα στο σπίτι πάντα προσέχω γιατί φοβάμαι το εξής κουλό:Οτι θα σκοντάψω θα πέσω πάνω στην πόρτα και το πόμολο με κάποιο τρόπο θα καρφωθεί στο μάτι μου και θα διαπεράσει τον εγκέφαλο... Έχεις δει το "Νεα Γυναίκα Μόνη Ψάχνει" με την Μπρίτζετ Φόντα; Η άλλη έφαγε τον γκόμενό της Μπρίτζετ καρφώνοντάς του μια γόβα στιλέτο στο μάτι Και επίσης, μην τρέχεις μέσα στο σπίτι. Problem solved.
christiana78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ήμουν σίγουρη οτι κάτι θα αναφερόταν για τον εγκέφαλό μου γιατί απο αυναν κι όχι απο σεξ;
christiana78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Έχεις δει το "Νεα Γυναίκα Μόνη Ψάχνει" με την Μπρίτζετ Φόντα; Η άλλη έφαγε τον γκόμενό της Μπρίτζετ καρφώνοντάς του μια γόβα στιλέτο στο μάτι Και επίσης, μην τρέχεις μέσα στο σπίτι. Problem solved. φααακ το είχα ξεχάσει αυτό με την ψυχάκια συγκάτοικο... επίσης και να μην τρέχω εχω 2 γατιά μέσα στο σπίτι οτι κι ότι για να σκουντουφλάς κάθε τρεις και λίγο...
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Nα περνάω απ' το μπαλκόνι του γείτονα στο δικό μου επειδή έχω κλειδωθεί έξω και να γίνει σεισμός. Να έχω σκάσει το μηχανάκι και να σκάσει το λάστιχο (κράνος ποτέ). Σε πιο γενικές, υποθετικότερες, και σουρεαλιστικότερες καταστάσεις, να σε κυνηγάει αιλουροειδές που το έχει σκάσει από τσίρκο και να φας ζαρντινιέρα που έχει πέσει από όροφο, στο κεφάλι.
μαφαλντα Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω ένα θέμα με το ύψος.Χάνω την ισορροπία μου και πέφτω από μπαλκόνι ,γέφυρα
christiana78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 εντάξει wash ... με τα 2 πρώτα μου δημιούργησες νέες φοβίες...very good indeed
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 A. Eπισης φοβαμαι καμια μερα μη σκασω απτο πολυ φαι + μπυροειδη.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και επίσης, μην τρέχεις μέσα στο σπίτι. Problem solved. Ή βγάλε τα πόμολα.
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Το να τρεχεις σε σπιτι με 2 γατια ειναι καπως επικινδυνο. Ποσο μαλλον αν εχεις και τιποτα σκαλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.