Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Επαθε η γυναικα μου καταγμα σε δυο μεταταρσια οπως δειχνει οσο μπορει η φωτογραφια απο την ακτινογραφια που επισυναπτω. Ενας γιατρος μιλαει για χειρουργειο και αλλος για συντηρητικη θεραπεια με πλαστικο γυψο για 5 βδομαδες και θα δουμε. Η διαφωνια γιατρων συνηθισμενη αλλα οχι παντα αποδεκτη σε κατι τοσο "απλο". Οποιος μπορει ας βοηθησει. Συγνωμη για τις κακες φωτογραφιες κατω απο το φωτιστικο στο σαλονι.
leftermann Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 και οι δύο μέθοδοι έχουν θετικά και αρνητικά. -συντηρητικά έχεις μεγάλο χρόνο ακινησίας, και πάντα το ρίσκο της αποτυχίας, οπότε τρώς και το χειρουργείο στο τέλος. Νάρθηκας στο πόδι σημαίνει πατερίτσες, σχετική δυσκολία μετακίνσησς, γενικά δυσκολία στην καθημερινότητά σου για μεγάλο διάστημα. Τέλος, όταν με το καλό βγει ο νάρθηκας, δεν θα είναι όλα οκ. Θα έχεις ψιλοπόνους, δυσκαμψία σε όλο το άκρο πόδι και την ποδοκνημικά, κλπ. -χειρουργικά έχεις τα όποια ρίσκα της επέμβασης, μεγάλα ή μικρά, ανάλογα με την επέμβαση. Υποθέτω θα βάλει βελόνες για να συγκρατήσει τα οστά, ε; Έχεις αρκετό πόνο στην αρχή, αλλά ξεμπερδεύεις πολύ πιο γρήγορα. Τώρα, ποιά μέθοδος είναι καλύτερη για την περίπτωσή σου, κανείς δεν μπορεί να στο πει με 100% βεβαιότητα, πόσο μάλλον εγώ καλή τύχη και καλή ανάρρωση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω. Το περιστατικο αφορα την γυναικα μου ...ευτυχως. Ουτε πατεριτσες ουτε τιποτα αλλο δεν χρησιμοποιει τωρα .Εχει μια "κατασκευη" που δεν αφηνει το ποδι να πατησει με το μπροστινο του μερος. Εγω που εχω κανει για αλλο λογο (πτωση μεταταρσιων) οστεοτομια ναι εχω βελονες που συγκατουν τα οστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.