Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή Windows Developer Preview

insomnier12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Σήμερα το απόγευμα αφού έκανα κάποια partitions έβαλα την developer preview των Windows 8. Επειδή δεν μ' άρεσαν, δοκίμασα να μπω στα 7. Όταν φόρτωνε μετά μου πετάει μια bsod και λέει κάτι dump memory .. whatever και όταν φτάσει στο 100 κάνει restart. Δοκίμασα το δισκάκι των Windows 7 αλλά πάλι φορτώνει στα 8. Πώς γίνεται να σβήσω εντελώς τα Windows 8???? Help!!! :unsure:

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Σήμερα το απόγευμα αφού έκανα κάποια partitions έβαλα την developer preview των Windows 8. Επειδή δεν μ' άρεσαν, δοκίμασα να μπω στα 7. Όταν φόρτωνε μετά μου πετάει μια bsod και λέει κάτι dump memory .. whatever και όταν φτάσει στο 100 κάνει restart. Δοκίμασα το δισκάκι των Windows 7 αλλά πάλι φορτώνει στα 8. Πώς γίνεται να σβήσω εντελώς τα Windows 8???? Help!!! :unsure:

δεν σου αρεσεν τελεικα ;

ξεκινας με το δισκακι των 7 αλλα τιποτα ;

Δημοσ.

Όχι δεν μου άρεσαν. Αν αντί για netbook είχα tablet ίσως. Βέβαια, ούτε καν η beta version είναι, νωρίς είναι ακόμα. Τέλος πάντων. Έβαλα το δισκάκι των Windows 7, έκανε από μόνο του μια διόρθωση κατά την εκκίνηση, αλλά τίποτα. Πήγα στην κονσόλα, έγραψα τις εντολές μήπως γίνει τίποτε bootrec /fixmbr, bootrec /fixboot (μην με παρεξηγήσετε, απλά δοκίμασα :) ) και πάλι τίποτα. Πώς μπορώ να τα σβήσω εντελώς?

Δημοσ.

Αυτό γιατί να το κάνω; Για να bootάρει το cd των windows 7? Το cd όπως είπα bootαρε μπήκα στην κονσόλα αλλά τίποτα. Αλλά από ότι κατάλαβα ότι και να κάνω αφού τα windows developer preview έγινε το κύριο λειτουργικό. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

κοιτα υπαρχουν 2 επιλογες:

1. recovery στα 7 και μετα διαγραφη/format partition των 8

2. επανεγκατασταση των 7 και μπλα μπλα μπλα

νομιζω υπαρχει και τριτη επιλογη... ας την συμπληρώσει καποιος αλλος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...