evoracing Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα... Έχω ανεβάσει κάτι βίντεο στο Youtube στα ελληνικά(ελληνικό ηχο-τίτλο)και μετά μου λέει στη λίστα με τα βίντεο μου ότι ''Το βίντεο έχει αποκλειστεί σε ορισμένες χώρες'' εγώ μπορώ να το δω όταν είμαι συνδεδεμένος αλλά όταν πάω να μπω από άλλο PC και δεν είμαι συνδεδεμένος λέει ''Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από το χρήστη Viacom, ο οποίος το έχει αποκλείσει για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων''
evoracing Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αν συνδεθώ τα βλέπω κανονικά αλλά το θέμα δεν είναι να τα βλέπω μόνο εγώ...
dimitrisOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αν συνδεθώ τα βλέπω κανονικά αλλά το θέμα δεν είναι να τα βλέπω μόνο εγώ... αν συνδεθεις με αλλον λογαριασμο ;
dimitrisOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι... οχι δεν μπορεις να δεις ή οχι δεν μπορεις να συνδεθης ;
evoracing Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 οχι δεν μπορεις να δεις ή οχι δεν μπορεις να συνδεθης ; Δεν μπορώ να δω...
dimitrisOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 θες να μου στειλης εναν συνδεσμο με ενα βιντεο αν θες παντα για ψαξε στις ρυθμισεις μηπως εχει τιποτα κανενα κολπο για να τα βλεπουν οι αλλοι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.