sistah Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα μου αρεσει η ιδεα να υπαρχει το βιβλιο που ζητα ο topic starter. Παρ'ολα αυτα οσο αναφορα το greekmasa, καλο ειναι δεν λεω αλλα εαν αναζητησεις συνταγες μελων, οι μισοι δεν τα λενε και πολυ αναλυτικα. Και τι εννοω: σου λεει π.χ για ψητες μελιτζανες, τις κοβεις τις βαζεις στον φουρνo για 15 λεπτα τις βγαζεις, βαζεις πανω το μιγμα και τις ψηνεις παλι. Οκ αλλα σε ποσους βαθμους, σε ποιο mode? οποτε και εγω τις βαζω στους 180-200C συμβατικο και μου βγαινουν σκατα. Τις επομενες 2 φορες πειραματιστικα με αλλα mode του φουρνου και καποια στιγμη τα καταφερα. Παντως με ενα search στο google θα βρεις μπολικα ελληνικα sites με συνταγες. (δεν ειμαι σε pc για links)
xri_ni Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 sintagespareas Aλλο ενα παρομοιο με το greekmasa.
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 sintagespareas Aλλο ενα παρομοιο με το greekmasa. ολα αυτα τα σαιτ που γραφει ο καθενας οτι θελει και συνηθως χωρις να δινει καλες οδηγιες προσωπικα δεν τα εμπιστευομαι. προτιμω να πληρωσω για να εχω ενα βιβλιο που ξερω οτι οι συνταγες ειναι καλες. μονο μια φορα μου εχει βγει κακη συνταγη απο βιβλιο και καταλαβα αμεσως τι ηταν λαθος στα υλικα που ελεγε.
xri_ni Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικα ξερω να μαγειρευω και δε περιμενω απο αυτα να μαθω...αλλα για καποιες πιο εξεζητημενες συνταγες μπαινω!Δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα.Ββεβαια καποιος αρχαριος ισως δε μπορεσει να καταλαβει καποια πραγματα που ισως απο τις νοικοκυρες που γραφουν ενοουνται.
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 και παλι για πιατα που ξεφευγουν απο τα συνηθισμενα δεν θα βρεις σε αυτο το σαιτ κατι.
zoranb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ... και ναπροσθέσω πως τουλάχιστον εγώ δεν ενδιαφέρομαι από τα βιβλία αυτά να μάθω να μαγειρεύω αλλά να μπορώ έστω κ μηχανικά να φτιάχνω νόστιμα φαγητά, αν και πιστεύω πως όσο μηχανικά κιαν τα κάνω ε κάπιια πράγματα θα τα μάθω θέλωντας κ μη!
xri_ni Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 και παλι για πιατα που ξεφευγουν απο τα συνηθισμενα δεν θα βρεις σε αυτο το σαιτ κατι. Αν εννοεις τιποτα γκουρμε .ετσι και αλλιως δε φτιαχνω τετοια.
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εννοεις τιποτα γκουρμε και τετοια.ετσι και αλλιως δε φτιαχνω τετοια. ειναι πολυ παρεξηγημενος ο ορος γκουρμε τελικα.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αλήθεια, τί λέμε γκουρμέ; Φαγητο που το πληρώνεις στην τριπλη στην καλύτερη τιμη από οτι αξίζει και συνηθως συνοδευεται από σως με περιέργο όνομα και πολλές φορες γευση
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αλήθεια, τί λέμε γκουρμέ; http://www.thefreedictionary.com/gourmet Φαγητο που το πληρώνεις στην τριπλη στην καλύτερη τιμη από οτι αξίζει και συνηθως συνοδευεται από σως με περιέργο όνομα και πολλές φορες γευση για κανενα λογο ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.