Προς το περιεχόμενο

IN-EAR HEADPHONES <2$ @ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερθηκα και εγω εψαξα σε καμια 10αρια κινεζοσαιτ (σελιδα σελιδα στα earphones γιατι το search τους ειναι τρισαθλιο) και στα ebay δεν τα βρηκα. επισης με google τιποτα.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ενδιαφερθηκα και εγω εψαξα σε καμια 10αρια κινεζοσαιτ (σελιδα σελιδα στα earphones γιατι το search τους ειναι τρισαθλιο) και στα ebay δεν τα βρηκα. επισης με google τιποτα.

Ευχαριστώ παιδιά.. εγω έστειλα και στον πωλητή mail.. !

Και πάλι THANKS :)

Δημοσ.

Εγω τα πηαα απο εδω (οταν σου ανοιξει το λινκ, κατεβα λιγο κατω)και ηρθαν ταχυτατα και σε τελεια κατασταση. Απολυτα αξιοπιστος και σωστος ο πωλητης.

Δημοσ.

τα ίδια είναι όλα μέσα ρε παιδιά... όπως τα sony που σας είχα δείξει στην αρχή.

Ιδια από μέσα... διαφορετικά απ έξω

Δεν ξέρω αν είναι ίδια μέσα, αλλά αν παρατηρήσεις, στην πίσω πλευρά τα no name από το deal extreme έχουν μια τρύπα, η οποία δεν υπάρχει σε αυτά που δείχνουν τα link στο e-bay.

Επίσης, το ένα έχει <<σαγρέ>> το πορτοκαλί μέρος, ενώ το άλλο, λείο.

Δεν αντέχεται ο ήχος τους όμως.

Ειδικά αν ακούς κομμάτια που είναι απαιτητικά σε μεσουψηλές, κουράζουν.

Χθες έβαλα να ακούσω "Concerts in China" και απελπίστηκα.

Δημοσ.

Πω ελεος...δεν ειδα οτι δεν τα ειχε...

Αστα να πανε φιλε.. και εγω του εστειλα μαιλ.. δεν ξερει ουτε ο ιδιος.. πούλησε 50.000 ΤΕΜΑΧΙΑ!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Αρα ειναι αλλα..

εγω ελεγα αυτα

http://www.ebay.com/...#ht_1735wt_1110

Αλλα δεν φαίνεται να τα εχει ΚΑΝΕΙΣ στο EBAY :( ενας δλδ.. 10$

Εγω τα πηαα απο εδω (οταν σου ανοιξει το λινκ, κατεβα λιγο κατω)και ηρθαν ταχυτατα και σε τελεια κατασταση. Απολυτα αξιοπιστος και σωστος ο πωλητης.

Αυτο λεμε.. δεν τα εχει πλεων

Πω ελεος...δεν ειδα οτι δεν τα ειχε...

Αστα να πανε φιλε.. και εγω του εστειλα μαιλ.. δεν ξερει ουτε ο ιδιος.. πούλησε 50.000 ΤΕΜΑΧΙΑ!!!!

Ωραια συνεννοηση!

Λες οτι δεν τα βρισκεις πουθενα στο ebay παρα μονο με $10. Λες και οτι εχει πουλησει 50.000 κομματια ο πωλητης σου. (αν δεις στη σελιδα του προιοντος στο πρωτο quote δεν πουλησε 50.000 αλλα 20.000... Μικρο το κακο μεχρι εδω.)

Ο stratigos24 ομως σου δινει ΑΛΛΟΝ πωλητη ο οποιος εχει πουλησει μονο 49 κομματια, αρα προφανως δεν μιλας για αυτον τον πωλητη. Κατι που δεν προσεξες απο κεκτημενη ταχυτητα. Επισης σιγουρα δεν προσεξες την τιμη, γιατι τα $2.59 δεν ειναι για σενα καλη τιμη, αφου πριν για το τελειως διαφορετικο οπτικα προιον του dealextreme σου εκανε μπαμ στο ματι μονο η τιμη και τα χαρακτηρισες πανακριβα ($2.50) !

Κανε λοιπον τη θυσια και δωσε μισο ευρω παραπανω και παρε, αφου σου αρεσαν πολυ και θες κι αλλο κομματι, αυτα που σου λεει ο stratigos24...

Δημοσ.

Mολις ηρθαν. Ειναι ακριβως οπως στη φωτογραφια πανεμορφα αλλα με πολυ μπασο δυστυχως.... ^_^

Τελικος μετα απο 2-3 προσπαθιες, καταλαβα πως πρεπει να τα φοραω και εχω να πω οτι ειναι μια χαρα. Δεν εχουν τοσο μπασο οσο νομιζα, εγω τα εβαζα πολυ βαθια μεσα στο αυτι και ειχαν τοσο μπασο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρήκα καλύτερη προσφορα και επωνυμη.

http://www.focalprice.com/EP024X/EP630_InEar_Noise_Reduction_Earphones.html

Παιδιά εγώ αγόρασα αυτά σήμερα μιας και από ότι είδα είχαν πολλά και σχετικά καλά reviews αν και μαιμούδες...Τα έχει πάρει κανείς άλλος να μου πει αν λένε τίποτα???

Δημοσ.

Εγω ηθελα απο ΑΥΤΟΝ τον πολιτη.. τα αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΚΑ (δεν γραφουν SONY).

Φιλε μου απλα ακουστικα ειναι.. ΚΑΚΟΣ ΗΧΟΣ.. εγω τα ηθελα για συκεκριμενη δουλεια!

Δημοσ.

Εγω ηθελα απο ΑΥΤΟΝ τον πολιτη.. τα αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΚΑ (δεν γραφουν SONY).

Φιλε μου απλα ακουστικα ειναι.. ΚΑΚΟΣ ΗΧΟΣ.. εγω τα ηθελα για συκεκριμενη δουλεια!

Όχι για τα και καλά creative ep-630 λέω αν αξίζουν τίποτα για να τα έχω στο γυμναστήριο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...