antgen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εγω παρήγγειλα αυτα του πρώτου post απο ebay. Εσυ λες μαλλον για αυτα απο dealextreme. Αν ειναι απο dealextreme συνήθως κανουν να ερθουν πανω απο μηνα(εχω παραγγηλει 2-3 φορες)
whitesnake Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Παρέλαβα σήμερα τα πορτοκαλί του πρώτου ποστ και τα mdr-ex700 που αναφέρθηκαν παρακάτω (τα μαϊμού προφανώς με 2,5 ευρώ). Απαράδεκτα και τα δύο, στα σκουπίδια θα πάνε όπως φαίνεται. Τυπικός ήχος φτηνού κινέζικου ακουστικού.
thomasG4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τι απαιτησεις εχετε δηλαδη απο ακουστικα των 2-3 ευρω;
coyote2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Παρέλαβα σήμερα τα πορτοκαλί του πρώτου ποστ και τα mdr-ex700 που αναφέρθηκαν παρακάτω (τα μαϊμού προφανώς με 2,5 ευρώ). Απαράδεκτα και τα δύο, στα σκουπίδια θα πάνε όπως φαίνεται. Τυπικός ήχος φτηνού κινέζικου ακουστικού. δεν καταλαβαίνω από ακουστικά δηλαδή. Εμένα τα ex700 που φανηκαν πολυ ωραια
whitesnake Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τι απαιτησεις εχετε δηλαδη απο ακουστικα των 2-3 ευρω; Καμία απαίτηση δεν είχα, αυτό ακριβώς περίμενα. Απλά είχα ένα μικροποσό από επιστροφή στο paypal και τα πήρα, "μπας και".
cdrov Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι δεν λένε απολύτως τίποτα.... άθλιος ήχος... αλλά πολύ εντυπωσιακά.
coyote2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι δεν λένε απολύτως τίποτα.... άθλιος ήχος... αλλά πολύ εντυπωσιακά. συγνώμη δεν εχουν καλό μπάσο τα ex-700?
karasardelis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Πάρτε αυτά που σας είπα από το DealExtreme και θα καταλάβετε τι σημαίνει ΜΠΑΣΟ (!!!) και καλή ποιότητα σε χαμηλή τιμή!!!
whitesnake Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 συγνώμη δεν εχουν καλό μπάσο τα ex-700? Όχι. Υπέρμετρο μπάσο με παραμορφώσεις και γενικά μουντός ήχος.
panagiotisr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Υπέρμετρο μπάσο με παραμορφώσεις και γενικά μουντός ήχος. Άγορασα κι εγώ αυτά και συμφωνώ με τον whitesnake γενικά. Βέβαια ήθελα ένα φτηνό ζευγάρι ακουστικά με noise cancellation και εκπληρώνει την αποστολή του. Πλέον παίζω Angry Birds στον ηλεκτρικό και ακούω και το παραμικρό τιτίβισμα. Ποιοτική κατασκευή, όμορφα, καλό καλώδιο (λαστιχένιο), λεπτή σιλικόνη-πλαστικό στα αυτιά (one size που ευτυχώς μου κάνει -δεν είναι για πολύ μικρά αυτιά-) και καλό μπάσο το οποίο βγάζει μια μουντάδα στη μουσική που θέλει πρίμα. Στην ηλεκτρονική μουσική μια χαρά αλλά στα λαϊκά κάτι σου λείπει. Εγώ προσωπικά σε αυτά τα λεφτά αλλά και στην κατηγορία μέχρι 10-15 ευρώ δε νομίζω να συγκρίνονται γι'αυτό τα προτείνω. Εμένα μου ήρθαν σε <10 ημερολογιακών ημερών.
bikey77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Πήρα ένα σετ από τα δύο πρώτα link στο thread και τα δοκίμασα στο κινητό μου για μουσική. Είναι απλα.... ΧΑΛΙΑ! Μουντό μπάσο, θολά tweeter, πολύ κακό ακουστικό. Μέχρι τώρα είχα αυτά αλλά βαριέμαι να πρέπει να τα φορτίζω και είπα να παω σε ενσύρματη λύση. Πέταμα λοιπόν τα παραπάνω και συνεχίζω με το bluetooth headset.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Aυτό το bt το έχω για ένα samsung κινητό, και θυμάμαι (έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω) πως η ένταση στην μουσική (όχι στις κλήσεις) ήταν υπερβολικά χαμηλή.. Αλλά όχι με αυτά τα ακουστικά.
louben Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον παιδια μολις παρελαβα τα ακουστικα απο το deal extreme.Η κατασκευη ψευτικη (κατα τη γνωμη μου)>Με το που τα συνδεσα εφυγε το καλυμμα του βυσματος.Εχει το λογοτυπο της sony αλλα εμφανως fake.Δεν ειδα καποια τρελη αποδοση απλα οτι παιζουν αρκετα (ως πολυ) δυνατα.Με τα λεφτα τους δεν περιμενα και κατι διαφορετικο αλλα μαπα το καρπουζι.
telis_petsotis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 κ εγω ειχα παρει τα μαιμου σονυ κ ηταν χιμπατζης.... παντως με 6 ευρα ειχα παρει μαχελλ απο το ε-σοπ πριν 2 χρονια κ πριν ενα μηνα χαλασε το αριστερο. πολυ γερα μο βγηκαν. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569959
Voodooman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Βαρέθηκα να δίνω 10-12 ευρώ κάθε τρίμηνο για ψείρες. Τα χρησιμοποιώ στο τρέξιμο και κόβονται αρκετά συχνά. Παρήγγειλα από το ebay 3 ζευγάρια που δηλώνουν creative EP-830. Τα πήρα €12 και τα τρία με τα μεταφορικά μέσα. Αν σκεφτείτε ότι στο amazon έχουν $34 το ένα, τρελή μαϊμουδιά είναι και σίγουρα κακής απόδοσης, αλλά για την δουλειά που τα θέλω φτάνουν και περισσεύουν. Βέβαια ο αλήτης πωλητής θα αρπάξει το negative feedback του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα