esertas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τι να πω και εγώ που έχω τα jvc fx700. Ακουστικά με 2-3 ευρώ ; απλά τραγικά... Εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα έπαιρνα τα φτηνά αυτά στο post μόνο και μόνο απο περιέργεια.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τι να πω και εγώ που έχω τα jvc fx700. Ακουστικά με 2-3 ευρώ ; απλά τραγικά... Τραγικό είναι να δώσεις 2-3 ευρά, ή ~300 για ακουστικά?
analyzer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Βρήκα καλύτερη προσφορα και επωνυμη. http://www.focalprice.com/EP024X/EP630_InEar_Noise_Reduction_Earphones.html
ipal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Βρήκα καλύτερη προσφορα και επωνυμη. http://www.focalprice.com/EP024X/EP630_InEar_Noise_Reduction_Earphones.html στα σχολια γραφουν οτι ειναι fake. γιαυτα τι λετε? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/headphones/AKG-Earphones-K309-11-18-K309.htm
vagelat Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 στα σχολια γραφουν οτι ειναι fake. γιαυτα τι λετε? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/headphones/AKG-Earphones-K309-11-18-K309.htm Τα πήρα πριν 6-7 μήνες. Τους πρώτους 5 όλα καλά. Μετά "πέφτουν" (η απόδοση) και δεν ακούς τίποτις... Α
captainmilo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Πηρα και εγω ενα ζευγαρι να δουμε τι ψαρια πιανουν Φυσικα και δεν περιμενω να ειναι ουτε σαν τα 601 akg ή τα head-direct μου, αλλα ελπιζω να με εκπληξουν ευχαριστα Στη τελικη κοστιζουν οσο ενα cheeseburger!
louben Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Nai re παιδια αλλα αργουνε.Την κυριακη το βραδυ τα παρηγγειλα και ακομα να τα στειλουν?Ετσι καθυστερουν συνηθως?
louben Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Oxi ακομη να τα παραλαβω ακομη να τα στειλουν.Apo E bay τα στελνουν μολις λαβουν την παραλαβη αντε την επομενη ημερα.Αυτοι ακομη.
thomasG4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Oxi ακομη να τα παραλαβω ακομη να τα στειλουν.Apo E bay τα στελνουν μολις λαβουν την παραλαβη αντε την επομενη ημερα.Αυτοι ακομη. Η συγκεντρωση της παραγγελιας μπορει να παρει απο 1 εως 5 εργασιμες μερες.Το γραφει και στο site τους.
DownUNDERground Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 γιαυτα τι λετε? http://www.plaisio.g...-11-18-K309.htm Εγώ τα έχω κανα χρόνο πάντως και δεν έχει αλλάξει η απόδοσή τους.Για τα λεφτά τους είναι πολύ καλά.Βγάζουν δυνατό ήχο.Μόνο πρόσεξε γιατί είναι λίγο μεγάλα σαν ακουστικά.Άμα έχεις μικρό αυτί παίζει και να μη σου στέκονται ή μετά από λίγη ώρα χρήσης να σε πονάνε.
basilis222 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 paypal δεχονται?Και ακομη στην αποστολη να τους ζητησω να σημανθει ως δωρο ?ποσες ημερες κανει περιπου να φτασει?Και κατι ακομη.Υπαρχει αντιστοιχο και με μικροφωνο (για το κινητο μου). Μην τα θές ολα σε 2$ ακουστικά. Μην του πεις τιποτα, Θα σου ερθουν σε κανα μήνα.
captainmilo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Επαναφερω το θεμα καθοτι τα παρελαβα (τα ακουστικα του αρχικου ποστ , με τα 2$) ομολογουμενως πολυ γρηγορα Τα ακουστικα γραφουν Sony πανω - και καλα - και αποτελουν ρεπλικα αποτι καταλαβαινω των MDR-D9 Οσων αφορα τον ηχο τωρα , στα θετικα ειναι οτι δουλευουν Ψηλες , μεσαιες , ολα ενας αχταρμας , τα ακουστικα καταφερνουν να ειναι κατω του μετριου σε ολους τους τομεις , με εξαιρεση το πλουσιο μπασο (αλλωστε ειναι κλειστου τυπου) το οποιο ομως καταπλακωνει ολες τις αλλες συχνοτητες . Για καποιον που του αρεσουν μουσικα ειδη με νταμπα ντουμπα και δεν ζηταει πολλα πιστευω θα ικανοποιησουν , παντα σε σχεση με την τιμη τους , καθοτι για πανω απο 3$ ειναι για τον καδο Κατασκευαστικα επισης μετριοτατα , οι φλατζες αν δεν σαπισουν στον πρωτο μηνα πιστευω θα ειναι θαυμα Το Design τους ειναι ομως ομορφο , και τουλαχιστον στα δικα μου αυτια καθονται σχετικα καλα και ανετα διχως να πιεζουν Αν θα προτεινα να τα αγορασει καποιος; Αν προοριζονται για ποιοτικες ακροασεις , ενα μεγαλο ΟΧΙ , ακομη και τζαμπα να στα δινανε Αν παλι προοριζονται για ρεζερβα , κανα 128αρι mp3 γραμμενο απο κασσετα ή για το συνεργειο που θα τα φορας οταν αλλαζεις λαδια σε κανα Datsun του '80 , ναι , αξιζουν τα 2 δολλαρια Αυτα απο εμενα! (υγ. καλυτερα παντως να επερνα το cheeseburger..)
antgen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ^ +1 Παρελαβα και εγω(πολυ γρηγορα)και μπορω να πω, χωρις να εχω ιδιαίτερες γνωσεις και απαιτησεις, οτι ειναι χαλια σε συγκριση με ο,τι αλλα ακουστικα εχω χρησιμοποιήσει(ακομα και απο το carefour με 7€) Τα παρήγγειλα για χρηση στο bluetooth οταν οδηγαω την μηχανη(οχι για να ακουω μουσικη) οποτε την δουλεια τους θα την κανουν. Πάντως απο εμφανιση σχιζουν.
louben Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλα ρε παιδια εσεις τα παραλαβατε και εμενα ακομη να τα στειλουν?Στο status βγαζει ακομη "packaging".Eντωμεταξυ προσπαθω να τους στειλω E-MAIL αλλα με βγαζει σε μια στερεοτυπη φορμα με προκαθορισμενες απαντησεις χωρις να μπορω να επικοινωνησω απευθειας. Ισως καλυτερα να επαιρνα ενα cheeseburger που λεει και ο φιλος παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα