SV8XXX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον φιλαρακια ηδη το πακετακι με τ sg2 περιμενει να φορτωθει στο βραδυνο αεροπλανο απο οτι με πληροφορησαν με sms. Το αγορασα απο τα προτεινομενα του σκρουτζ και θεωρω οτι το πηρα σε καλη τιμη σε σχεση μ αυτα που προσφερει σαν συσκευη. Αρχικα ξεκινησα να ψαχνω κατι σχετικο με αυτα που ζητουσα στο αρχικο μου ποστ.Και οποσδηποτε θα ημουν ευχαριστημενος οτι και να επερνα αφου η διαφορα τεχνολογιας με το παλιο μου πλεον Ε66 θα ηταν εμφανης. Παντα ομως αγοραζω (εφ οσων μπορω) αντικειμενα που μ αρεσουν, συνχρονα, και λειτουργικα.Βασικα στην αρχη ξεκινησα για το iphon4, το οποιο μ αρεσει σαν σουλουπι μεγεθος ποιοτητα κτλ και δεν βρισκω κανενα ανταξιο του, αλλα ρε γμτ μια ζωη παλευω με τα πισια δουλευω λινουξ 7-8 χρονια δε μου πηγαινε να εχω μια συσκευη απροσωπη.Ενω με το android οπως και με το symbian θα περασω πολλες ωρες αγωνιας, χαρας, και τελικα θα το κανω οπως θελω εγω μοναδικο στον κοσμο. Αυτα σε σχεση με το iphone.(ειμαι και λιγο μαζοχας) Τωρα επειδη δεν υπαρχει μια συσκευη που να εχει αυτα μονο που ζηταω και αν σκεφτεις οτι θελεις gps αλλα να μπορεις να το δεις κατω απο τον ηλιο, (οχι οπως περισυ στη Ρωμη που μεσα στα σοκακια εβλεπα οθονη αλλα δεν ειχα δορυφορους και στις ανοιχτωσιες ειχα δορυφορους αλλα δεν εβλεπα την τυφλα μου) Εκει καταληγεις σε καλη οθονη, ποι μοντελα εχουν καλη οθονη? Θελω εναν browser που τον θελω οταν τον εχω αναγκη, μεσα στο σπιτι διπλα στο router ολοι κελαιδανε παρα εξω λιγο το χαμηλο σημα gprs λιγο η "λιγη" συσκευη γενικοτερα αστα να πανε. Συν το οτι μια συσκευη τελευταιας τεχνολογιας θα αντεχει ελπιζω 3 χρονακια, γιατι δεν αλλαζω συσκευη καθε χρονο. Και ετσι καταληγεις να παρεις την top συσκευη αυτη τη στιγμη στην αγορα με την ελπιδα να σου βγει καλη και να μην εχεις προβληματα. Αυτα.
salonikios_27 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 26 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μα εσείς λέγατε πως το πάτε στην Samsung! Τώρα η Samsung έγινε συνοικιακό μαγαζάκι! Lol ... μη σταματάς! Πες κι άλλα... δεν φταιω εγω που εισαι παντελως ασχετος.αλλη φορα οταν λες κατι ψαξτο πρωτα γιατι γινεσαι ρεζιλι.αυτο που εγραψα οτι θα παω ειναι επισημο service της samsung.σταματα επιτελους να γινεσαι ρομπα και αν δεν γνωριζεις κατι μην κανεις τον εξυπνο
salonikios_27 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μα εσείς λέγατε πως το πάτε στην Samsung! Τώρα η Samsung έγινε συνοικιακό μαγαζάκι! Lol ... μη σταματάς! Πες κι άλλα... λοιπον επειδη συνεχιζεις να παραπληροφορεις τον κοσμο λογω της αγνοιας σου σε πληροφορω οτι η διευθυνση που γραψα και θα παω αν ποτε χρειαστω επεκταση μνηνης ειναι επισημο service της samsung.καλο θα εναι αν δεν γνωριζουμε κατι να μην ποσταρουμε μονο και μονο για να πουμε κατι. Εμενα προσωπικα με διασκεδαζεις, οποτε οκ, απλως ελπιζω να μην πειστει κανενας κακομοιρης και προχωρησει σε αγορα του συγκεκριμενου μοντελου νομιζοντας πως θα επεκτεινει τη μνημη της συσκευης του. @Topic starter. Εκανες καλη επιλογη μπορεις να παρεις τηλεφωνακι και εσυ αν θες να ρωτησεις γιατι μαλλον και εσυ χωρις να γνωριζεις ποσταρεις.εγω παντως ελπιζω να μην πειστει κανεις και παρει το galaxy γιατι θα κλαιει.διαβασα κιολας την μεγιστη παραπληροφορηση οτι δεν λαγκαρει και εβαλα τα γελια.
arxaggelos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 μαλλον και εσυ χωρις να γνωριζεις ποσταρεις O storm νούμπας στα smartphone και μάλιστα στο Galaxy... Πόσο μέσα έχεις πέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.