Προς το περιεχόμενο

Δυσκολη η επιλογη smartphone!

SV8XXX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο SGS η σελίδα αυτή ανοίγει κανονικά, απλά είναι πολύ βαριά (δεν ξέρω αν θα κάνεις δουλειά με 3G) και γενικά δεν είναι και ό,τι πιό εύχρηστο κυκλοφορεί. Γιατί όμως να μπεις από τον browser όταν υπάρχει εφαρμογή; Και έχει και πολύ καλά reviews.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει το 2 εννοείται ότι είναι πιό δυνατό, αλλά εφόσον υπάρχει εφαρμογή τί το συζηταμε; :mrgreen:

Καλα κανετε και το συζητατε,ειναι οντος βαρια σελιδα και για μενα ειναι.. σελιδα αναφορας.

Το ξερω οτι υπαρχει εφαρμογη, και μαλιστα στο E66 μου ειχα παραμετροποιησει την html και μου φορτωνε κατευθειαν την περιοχη της Ελλαδας και την φορτωνε.. αλλα με ζορια.

Απλα ηθελα να μαθω πως... τραβανε τα καινουργια κινητα γιατι ακομα με το E66 ειμαι.

Τελικα αλλαξα γνωμη και αυριο το πρωι παραγγελνω το SGS 2. Ελπιζω να πανε ολλα καλα.

Καλο σας απογευμα.

Δημοσ.

Αμα σε ενδιαφέρει να ανοίξεις βαριές σελίδες ανετοτατα, το sgs2 είναι άψογο ή ποιο οικονομικά πας στο lgx2. Όχι ότι το galaxy s δεν είναι πολυ καλο, αλλα σε πολυ βαριές σελίδες ζορίζεται περισσότερο.

Αμα δε μείνεις ευχαριστημένος απο το sgs2, δε θα εμενες ευχαριστημένος ούτε από τα υπολοιπα.. Στην χειρότερη θα αναγκαστείς να του αλλάξεις rom, και τοτε θα μείνεις ευχαριστημένος σίγουρα.

android.png

Δημοσ.

Ακόμα γελάω με το νινί!

Σιγά μη σου βγεί σανίδα!

Αν γίνει έτσι, πάμε μαζί για ζαργάνες!

android.png

Σαλονινικιε περιμένουμε link για τα ΕΠΙΣΗΜΑ +10GB.

android.png

δεν εψαξα Link για να σου πω κατι τετοιο γιατι δεν με ενδιεφερε κιολας.σε μια κουβεντα ενας τεχνικος που το πε οτι μπορω να επεκτεινω την μνημη

Δημοσ.

δεν εψαξα Link για να σου πω κατι τετοιο γιατι δεν με ενδιεφερε κιολας.σε μια κουβεντα ενας τεχνικος που το πε οτι μπορω να επεκτεινω την μνημη

Αν δεν ξέρεις εξακριβωμένα κάτι, να μην ξαναποστάρεις.

Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις εξακριβωμένα κάτι, να μην ξαναποστάρεις.

πιο εξακριβωμενα δεν γινεται.ουτε λινκ ουτε τιποτα απλα ξερω που πρεπει να παω για να αυξησω την χωριτικοτητα κατα 10gb.και αν μου χρειαστει και γεμισω τα 16 θα παω να το κανω.πεσ παλι εσυ το ανεκδοτο οτι δεν λαγκαρει το galaxy s με stock rom μηπως και το πιστεψεις.

σαλαμινος 5 θεσσαλονικη microtech.εκει θα παω αν θελω να επεκτεινω την μνημη κατα 10 gb μπορεις να παρεις τηλεφωνο αν θες να πειστεις.

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα προσωπικα με διασκεδαζεις, οποτε οκ, απλως ελπιζω να μην πειστει κανενας κακομοιρης και προχωρησει σε αγορα του συγκεκριμενου μοντελου νομιζοντας πως θα επεκτεινει τη μνημη της συσκευης του.

@Topic starter. Εκανες καλη επιλογη :)

Δημοσ.

πιο εξακριβωμενα δεν γινεται.ουτε λινκ ουτε τιποτα απλα ξερω που πρεπει να παω για να αυξησω την χωριτικοτητα κατα 10gb.και αν μου χρειαστει και γεμισω τα 16 θα παω να το κανω.πεσ παλι εσυ το ανεκδοτο οτι δεν λαγκαρει το galaxy s με stock rom μηπως και το πιστεψεις.

σαλαμινος 5 θεσσαλονικη microtech.εκει θα παω αν θελω να επεκτεινω την μνημη κατα 10 gb μπορεις να παρεις τηλεφωνο αν θες να πειστεις.

Μα εσείς λέγατε πως το πάτε στην Samsung!

Τώρα η Samsung έγινε συνοικιακό μαγαζάκι!

Lol ... μη σταματάς! :) Πες κι άλλα...

Δημοσ.

Λοιπόν, για ζήτα του τιμοκατάλογο για τα παρακάτω:

Αύξηση μνημης σε 64 giga

4πυρινη cpu

Μπαταρια 3000

Νεα οθόνη super v power plus extra 7000x8000

Εμένα ένας τεχνικός μου πε ότι παίρνει και τις παραπάνω αλλαγές. Αλλα δε σας λεω ποιος για να το κάνω μονο εγώ και να σκασετε απο τη ζηλια!!

:) :) :)

android.png

Δημοσ.

Λοιπόν, για ζήτα του τιμοκατάλογο για τα παρακάτω:

Αύξηση μνημης σε 64 giga

4πυρινη cpu

Μπαταρια 3000

Νεα οθόνη super v power plus extra 7000x8000

:) :) :)

android.png

Dual Xenon πάντως δεν γίνεται να βάλει!

Εμένα στα 6500Κ που είναι το dual xenon του SGS μου, φωτογραφίζει άνετα τον Παρθενώνα από το Παγκράτι!

Δημοσ.

Dual Xenon πάντως δεν γίνεται να βάλει!

Εμένα στα 6500Κ που είναι το dual xenon του SGS μου, φωτογραφίζει άνετα τον Παρθενώνα από το Παγκράτι!

Ποιος στο πε, ότι δε γίνεται.. Και καφέ ψηνει το nexus. Το επίσημο κινητό του sport Billy.

android.png

Δημοσ.

Ποιος στο πε, ότι δε γίνεται.. Και καφέ ψηνει το nexus. Το επίσημο κινητό του sport Billy.

android.png

Ooops! Έχεις δίκιο! Αν αγοράσεις καφετιέρα, φτιάχνει και καφέ! Το είχα ξεχάσει...

Νομίζω είχε βγει και δελτίο τύπου από την Google για το συγκεκριμένο θέμα.

Δημοσ.

Htc desire s για απροβληματιστο τηλφωνο που δεν του λείπει τίποτα. Κάμερες μπροστά πίσω πολυ καλο gps 1 γίγας CPU δεν κολλάει πουθενά και γενικά πιο compact κινητο στις 3,7"

Με το συγκεκριμένο δεν έχεις κανένα λόγο να ασχολειθεις με custom roms

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...