arxaggelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Στο SGS η σελίδα αυτή ανοίγει κανονικά, απλά είναι πολύ βαριά (δεν ξέρω αν θα κάνεις δουλειά με 3G) και γενικά δεν είναι και ό,τι πιό εύχρηστο κυκλοφορεί. Γιατί όμως να μπεις από τον browser όταν υπάρχει εφαρμογή; Και έχει και πολύ καλά reviews.
oldnew Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα που δοκίμασα σε sgs2, την άνοιξε για πλάκα.. Δε μου φάνηκε ιδιαίτερα βαριά. Με 3g
arxaggelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει το 2 εννοείται ότι είναι πιό δυνατό, αλλά εφόσον υπάρχει εφαρμογή τί το συζηταμε;
SV8XXX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει το 2 εννοείται ότι είναι πιό δυνατό, αλλά εφόσον υπάρχει εφαρμογή τί το συζηταμε; Καλα κανετε και το συζητατε,ειναι οντος βαρια σελιδα και για μενα ειναι.. σελιδα αναφορας. Το ξερω οτι υπαρχει εφαρμογη, και μαλιστα στο E66 μου ειχα παραμετροποιησει την html και μου φορτωνε κατευθειαν την περιοχη της Ελλαδας και την φορτωνε.. αλλα με ζορια. Απλα ηθελα να μαθω πως... τραβανε τα καινουργια κινητα γιατι ακομα με το E66 ειμαι. Τελικα αλλαξα γνωμη και αυριο το πρωι παραγγελνω το SGS 2. Ελπιζω να πανε ολλα καλα. Καλο σας απογευμα.
oldnew Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα σε ενδιαφέρει να ανοίξεις βαριές σελίδες ανετοτατα, το sgs2 είναι άψογο ή ποιο οικονομικά πας στο lgx2. Όχι ότι το galaxy s δεν είναι πολυ καλο, αλλα σε πολυ βαριές σελίδες ζορίζεται περισσότερο. Αμα δε μείνεις ευχαριστημένος απο το sgs2, δε θα εμενες ευχαριστημένος ούτε από τα υπολοιπα.. Στην χειρότερη θα αναγκαστείς να του αλλάξεις rom, και τοτε θα μείνεις ευχαριστημένος σίγουρα.
salonikios_27 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ακόμα γελάω με το νινί! Σιγά μη σου βγεί σανίδα! Αν γίνει έτσι, πάμε μαζί για ζαργάνες! Σαλονινικιε περιμένουμε link για τα ΕΠΙΣΗΜΑ +10GB. δεν εψαξα Link για να σου πω κατι τετοιο γιατι δεν με ενδιεφερε κιολας.σε μια κουβεντα ενας τεχνικος που το πε οτι μπορω να επεκτεινω την μνημη
nikoskon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εψαξα Link για να σου πω κατι τετοιο γιατι δεν με ενδιεφερε κιολας.σε μια κουβεντα ενας τεχνικος που το πε οτι μπορω να επεκτεινω την μνημη Αν δεν ξέρεις εξακριβωμένα κάτι, να μην ξαναποστάρεις.
salonikios_27 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν ξέρεις εξακριβωμένα κάτι, να μην ξαναποστάρεις. πιο εξακριβωμενα δεν γινεται.ουτε λινκ ουτε τιποτα απλα ξερω που πρεπει να παω για να αυξησω την χωριτικοτητα κατα 10gb.και αν μου χρειαστει και γεμισω τα 16 θα παω να το κανω.πεσ παλι εσυ το ανεκδοτο οτι δεν λαγκαρει το galaxy s με stock rom μηπως και το πιστεψεις. σαλαμινος 5 θεσσαλονικη microtech.εκει θα παω αν θελω να επεκτεινω την μνημη κατα 10 gb μπορεις να παρεις τηλεφωνο αν θες να πειστεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα προσωπικα με διασκεδαζεις, οποτε οκ, απλως ελπιζω να μην πειστει κανενας κακομοιρης και προχωρησει σε αγορα του συγκεκριμενου μοντελου νομιζοντας πως θα επεκτεινει τη μνημη της συσκευης του. @Topic starter. Εκανες καλη επιλογη
nikoskon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 πιο εξακριβωμενα δεν γινεται.ουτε λινκ ουτε τιποτα απλα ξερω που πρεπει να παω για να αυξησω την χωριτικοτητα κατα 10gb.και αν μου χρειαστει και γεμισω τα 16 θα παω να το κανω.πεσ παλι εσυ το ανεκδοτο οτι δεν λαγκαρει το galaxy s με stock rom μηπως και το πιστεψεις. σαλαμινος 5 θεσσαλονικη microtech.εκει θα παω αν θελω να επεκτεινω την μνημη κατα 10 gb μπορεις να παρεις τηλεφωνο αν θες να πειστεις. Μα εσείς λέγατε πως το πάτε στην Samsung! Τώρα η Samsung έγινε συνοικιακό μαγαζάκι! Lol ... μη σταματάς! Πες κι άλλα...
oldnew Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εψαξα Link για να σου πω κατι τετοιο γιατι δεν με ενδιεφερε κιολας.σε μια κουβεντα ενας τεχνικος που το πε οτι μπορω να επεκτεινω την μνημη Λοιπόν, για ζήτα του τιμοκατάλογο για τα παρακάτω: Αύξηση μνημης σε 64 giga 4πυρινη cpu Μπαταρια 3000 Νεα οθόνη super v power plus extra 7000x8000 Εμένα ένας τεχνικός μου πε ότι παίρνει και τις παραπάνω αλλαγές. Αλλα δε σας λεω ποιος για να το κάνω μονο εγώ και να σκασετε απο τη ζηλια!! :)
nikoskon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν, για ζήτα του τιμοκατάλογο για τα παρακάτω: Αύξηση μνημης σε 64 giga 4πυρινη cpu Μπαταρια 3000 Νεα οθόνη super v power plus extra 7000x8000 :) Dual Xenon πάντως δεν γίνεται να βάλει! Εμένα στα 6500Κ που είναι το dual xenon του SGS μου, φωτογραφίζει άνετα τον Παρθενώνα από το Παγκράτι!
oldnew Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Dual Xenon πάντως δεν γίνεται να βάλει! Εμένα στα 6500Κ που είναι το dual xenon του SGS μου, φωτογραφίζει άνετα τον Παρθενώνα από το Παγκράτι! Ποιος στο πε, ότι δε γίνεται.. Και καφέ ψηνει το nexus. Το επίσημο κινητό του sport Billy.
nikoskon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιος στο πε, ότι δε γίνεται.. Και καφέ ψηνει το nexus. Το επίσημο κινητό του sport Billy. Ooops! Έχεις δίκιο! Αν αγοράσεις καφετιέρα, φτιάχνει και καφέ! Το είχα ξεχάσει... Νομίζω είχε βγει και δελτίο τύπου από την Google για το συγκεκριμένο θέμα.
efo355 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Htc desire s για απροβληματιστο τηλφωνο που δεν του λείπει τίποτα. Κάμερες μπροστά πίσω πολυ καλο gps 1 γίγας CPU δεν κολλάει πουθενά και γενικά πιο compact κινητο στις 3,7" Με το συγκεκριμένο δεν έχεις κανένα λόγο να ασχολειθεις με custom roms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.