SV8XXX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω ενα smartphone Android που να εχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ χαρακτηριστικα σε: 1. Gps (Ευεσθητο δεκτη) 2. Wifi ( Ευεσθητο δεκτη - δυνατη εκπομπη, αν ειναι δυνατον ρυθμιζομενη ισχυ εξοδου) 3. Αυτονομια 4. Οθονη το πολυ 4" 5. Επεξεργαστή =>1G 6. Γρηγορο browser Τα υπολοιπα δεν με ενδειαφερουν. Το Galaxy S 2 απορριπτεται λογο μεγεθους και προβληματικου wifi,(λενε οτι ειναι hardware προβλημα) κατα τα αλλα ειναι σουπερ! Το optimus 2x λογο μικρης αυτονομιας, (δεν εψαξα για αλλα). Το Samsung Nexus S, εκει που νομιζα οτι βρηκα αυτο που ηθελα, δεν εχει καρτα μνημης οχι πως δεν μου φτανουν τα 16 αλλα αν καταστραφει η συσκευη οτι αρχεια υπαρχουν μεσα πανε περιπατο η κανω λαθος?? Τελικα μια συσκευη για εναν που δεν θελει μεγαλη οθονη γιατι, δεν παιζει παιχνιδια,δεν βλεπει DivX., γιατι δεν σερφαρει καθημερινα απο τηλεφωνου, που θελει μια καμερα 5αρα ας πουμε για να φωτογραφιζει εγγραφα, που το ραδιοφωνο το παιζει μονο την πρωτη μερα αγορας του τηλ. και μετα ποτε, που δεν ακουει μουσικη Αλλα θελει να αντικαταστισει τον κλασικο χαρτινο χαρτη στα ταξιδια του με ολο τα οφελη του gps Δεν θελει να ειναι μονιμα συνδεδεμενος στο ιντερνετ και τη δουλεια του την κανει σε λιμανια αεροδρομια καφε με open wifi Η αυτονομια τωρα .. ειναι μεγαλη κουβεντα... 3.5" 3.7" μου ειναι αρκετες για τις δουλειες που το θελω αντε 4" Καμια προταση υπαρχει? Εννοειτε οτι αν κατι φτιαχνετε εκ των υστερων ειμαι διατεθειμενος να του αναποδογυρισω τα αντερα για να δουλεψει. Ευχαριστω Χρηστος
SV8XXX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 galaxy S ειναι αυτο που ψαχνεις Λες ε? Για να το ψαξω λιγακι Σ ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση. edit Εδω λεει καποιος 3ο ποστ οτι το προβλημα προυπηρχε στο S1. Ειναι ετσι? διορθωθηκε? admin on May 18th, 2011 4:16 pm The Samsung Galaxy S II seems to have a similar issue as the original Samsung Galaxy S. This may help – Go to wifi settings – Advanced – sleep policy, and make sure NEVER is ticked.
salonikios_27 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω ενα smartphone Android που να εχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ χαρακτηριστικα σε: 1. Gps (Ευεσθητο δεκτη) 2. Wifi ( Ευεσθητο δεκτη - δυνατη εκπομπη, αν ειναι δυνατον ρυθμιζομενη ισχυ εξοδου) 3. Αυτονομια 4. Οθονη το πολυ 4" 5. Επεξεργαστή =>1G 6. Γρηγορο browser Τα υπολοιπα δεν με ενδειαφερουν. Το Galaxy S 2 απορριπτεται λογο μεγεθους και προβληματικου wifi,(λενε οτι ειναι hardware προβλημα) κατα τα αλλα ειναι σουπερ! Το optimus 2x λογο μικρης αυτονομιας, (δεν εψαξα για αλλα). Το Samsung Nexus S, εκει που νομιζα οτι βρηκα αυτο που ηθελα, δεν εχει καρτα μνημης οχι πως δεν μου φτανουν τα 16 αλλα αν καταστραφει η συσκευη οτι αρχεια υπαρχουν μεσα πανε περιπατο η κανω λαθος?? Τελικα μια συσκευη για εναν που δεν θελει μεγαλη οθονη γιατι, δεν παιζει παιχνιδια,δεν βλεπει DivX., γιατι δεν σερφαρει καθημερινα απο τηλεφωνου, που θελει μια καμερα 5αρα ας πουμε για να φωτογραφιζει εγγραφα, που το ραδιοφωνο το παιζει μονο την πρωτη μερα αγορας του τηλ. και μετα ποτε, που δεν ακουει μουσικη Αλλα θελει να αντικαταστισει τον κλασικο χαρτινο χαρτη στα ταξιδια του με ολο τα οφελη του gps Δεν θελει να ειναι μονιμα συνδεδεμενος στο ιντερνετ και τη δουλεια του την κανει σε λιμανια αεροδρομια καφε με open wifi Η αυτονομια τωρα .. ειναι μεγαλη κουβεντα... 3.5" 3.7" μου ειναι αρκετες για τις δουλειες που το θελω αντε 4" Καμια προταση υπαρχει? Εννοειτε οτι αν κατι φτιαχνετε εκ των υστερων ειμαι διατεθειμενος να του αναποδογυρισω τα αντερα για να δουλεψει. Ευχαριστω Χρηστος φιλε το nexus s εχει οπως λες 16 gb και μπορες να προσθεσες αλλα 10 στελνωτας το στην αντιπροσωπια.τωρα αν καταστραφει τοτε χανεις τα αρχεια οπως μαι αν σου καει η micro sd χανεις τα αρχεια.αυτα σπανια συμβαινουν.παρτο με κλειστα ματια ειναι κινηταρα και σε λιγο καιρο θα φοραει ice-cream που θα το εκτοξευσει κιαλλο το κινητο.
nikoskon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Galaxy S είναι αυτό που ψάχνεις όπως είπε και ο orlox! Και επειδή βλέπω επάρσεις άνευ λόγου, σου παραθέτω τους λόγους που το Nexus S δεν πρέπει ούτε για αστείο να είναι στις επιλογές σου. Το μόνο που έχει το Nexus S είναι το φλας στην κάμερα. Τα ακόλουθα είναι αυτά που δεν έχει το Nexus S αλλά έχει το Galaxy S: 01. Super AMOLED οθόνη 02. Gorilla Glass άθραυστο και αγρατζούνιστο τζάμι 03. FM radio 04. TV-out 05. 720p video recording 06. Υποδοχή μSDHC για επέκταση μνήμης 07. 0.24 W/kg SAR 08. Ελληνικό Swype 09. Bluetooth v3.0 10. Μεγαλύτερη αυτονομία Source Όπως βλέπεις δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το Nexus S. Θα είσαι από τους τυχερούς αν προλάβεις και το πάρεις στα 249€. salonikios_27 όπως σου είπα και στο άλλο thread, ξεκίνα το διάβασμα και σταμάτα να υπερασπίζεσαι το Nexus S. Πώς το λέμε; Βγες απ' το ρεύμα...
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα οντως ετσι οπως τα λες Galaxy S μονοδρομος. Οχι, προβλημα wifi δεν εχει και εχει και σχετικα καλη αυτονομια αν εχεις κλειστο το ιντερνετ κλπ. Το Nexus S βασικα δεν σου κανει γιατι δεν εχει επεκταση μνημης. Οποτε ναι, αν παθει κατι το κινητο τα αρχεια πανε περιπατο. Τα οποια αρχεια βεβαια (απ'ο,τι καταλαβαινω ειναι σημαντικα και οχι τυπου "φωτο βραδακι με τους κολλητους") μπορεις να τα συγχρονιζεις μεσω της εφαρμογης dropbox ως εξτρα safety measure. Mπορει καποιος να μου δωσει καποιο εγκυρο link για την επεκταση μνημης κατα 10GB στο Nexus?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Mπορει καποιος να μου δωσει καποιο εγκυρο link για την επεκταση μνημης κατα 10GB στο Nexus? Ραδιο αρβυλα of the week ηταν αυτο!
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ραδιο αρβυλα of the week ηταν αυτο! Ραδιο αρβυλα οf the last month παιζει να ειναι, αλλα τωρα σκεφτηκα να ρωτησω
SV8XXX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ok παληκαρια παω για το Galaxy S να στε καλα. Φιλε Σαλονινικιε εχω 3 καρτες απο σπασμενα τηλεφωνα που δεν εχω
nikoskon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ok παληκαρια παω για το Galaxy S να στε καλα. Φιλε Σαλονινικιε εχω 3 καρτες απο σπασμενα τηλεφωνα που δεν εχω Άσε που η μέγιστη χωρητικότητα που μπορείς να πετύχεις είναι 40GB για το Galaxy S 8GB και 48GB για το Galaxy S 16GB χρησιμοποιώντας κάρτες microSDHC 32GB. Που και να ισχύει το παραμύθι της γνωστής παρέας, το Nexus S πιάνει τελική στα 16GB + 10GB = 26GB. Τρίχες... lol για το "νινί"....
SV8XXX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 lol για το "νινί".... Μη γίνει και καμια παρεξηγηση ο δαιμων του πληκτρολ...φταιει.Αντιθετα ευχαριστω τον φιλο που μου απαντησε και η γνωμη του σεβαστη! 40 G χαχα καποτε ειχα 10 G στο pc 3: στον C και 7 στον D: Υπερβολες. Γνωμη μου παντως ειναι: Οτι βολευει στον καθ ενα μας. Αλος θελει εργαλειο, αλλος κουδουνιστρα, αλλος να φωτογραφιζει και παει λεγοντας Υ.Γ nikoskon αμα δε μου βγει καλο θα το κανω σανιδακι για να κοβω το δολωμα στο ψαρεμα
salonikios_27 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παντως σου ειπα τις προτασεις για κινητα που εχω δουλεψει και τα ξερω.lg optimus 2x το νουμερο ενα οσο για την αυτονομια μην φανταστεις τρελες διαφορες απο ταλλα ολα πανω κατω στα ιδια παιζουν ,μετα galaxy s για την ταχυτητα νομιζεις οτι το κινητο ειναι διπυρηνο με την αποκριση που εχει και μετα galaxy s μονο και μονο για την οθονη γιατι σολα ταλλα υστερει.αν αγοραζα τωρα κινητο με 300 ευρω πανω κατω με κλειστα ματια θα επαιρνα το optimus 2x στα 316.εξαιρετικη η τιμη του νουμερο 2 nexus s τα πολλα s με μπερδεψαν και το πολυ λιβανισμα απο το νικο με την υπογραφη του.
nikoskon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ακόμα γελάω με το νινί! Σιγά μη σου βγεί σανίδα! Αν γίνει έτσι, πάμε μαζί για ζαργάνες! Σαλονινικιε περιμένουμε link για τα ΕΠΙΣΗΜΑ +10GB.
oldnew Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτι διάβασα για προβληματικό wifi στο sgs2. Αυτό είναι εντελώς λάθος. Ίσως με το αρχικό software είχε κάπως μέτρια ευαισθησία, αλλα με τις αναβαθμίσεις είναι εντελώς άψογο.
SV8XXX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια αυτη τη σελιδα θα μπορω να τη δω, και να δω που βρισκεται καποιο πλοιο κανωντας zoom? http://www.marinetraffic.com/ais/gr/default.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.