Προς το περιεχόμενο

αγορα νεου smartphone

lucpao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον θα επεσες σε προβληματικό αλλα σε οτι και να καταληξει πρεπει πρωτα να το δοκιμασει!

έτσι νομίζω...επίσης το UI του ήταν αρκετά ωραίο όπως και το design...+ η έξοδος HDMI...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έτσι νομίζω...επίσης το UI του ήταν αρκετά ωραίο όπως και το design...+ η έξοδος HDMI...

φιλε πριν 2 βδομαδες περιπου το αγορασε φιλος μου το κινητο πεταει ειδικα στο gaming ειναι φοβερο.στη τιμη που εχει τωρα δεν μπαινεις καν σε διλημα για να παρεις καποιο αλλο.πας και το παιρνεις με κλειστα ματια.ειναι κινητο που δεν εχει καμια απολυτως ελλειψη.θες φλας εχει,θες ραδιο εχει,fullhd video τα παντα ολα.

Δημοσ.

Μόνο η αυτονομία του προβληματίζει λίγο, αλλά εξαρτάται και από τη χρήση που κάνεις και από πολλούς άλλους παράγωντες...

Για το arc πια η γνώμη σας...? είναι αρκετά καλό...δηλαδή αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει...

Δημοσ.

Μόνο η αυτονομία του προβληματίζει λίγο, αλλά εξαρτάται και από τη χρήση που κάνεις και από πολλούς άλλους παράγωντες...

Για το arc πια η γνώμη σας...? είναι αρκετά καλό...δηλαδή αυτή την εντύπωση μου έχει δώσει...

αυτονομια μην το φοβασαι.πανω κατω στα ιδια ειναι σου λεω με ολα τα hi-end κινητα κανεις δεν εχει κανει το μπαμ ακομα σε μπαταρια γα να πεις ξεφυγε.οταν παρει και την ginger θα βελτιωθει κιαλλο κανωντας καλυτερη διαχειρηση

το arc δεν το εχω πιασει στα χερια μου να το δουλεψω οποτε δεν μπορω να σου πω εντυπωσεις.μονο που ειναι μονοπυρηνο ομως και μαλιστα πιο ακριβο θα το απεφευγα

το arc δεν το εχω πιασει στα χερια μου να το δουλεψω οποτε δεν μπορω να σου πω εντυπωσεις.μονο που ειναι μονοπυρηνο ομως και μαλιστα πιο ακριβο θα το απεφευγα

Δημοσ.

Και εγώ που πήρα το HTC Sensation 4G πριν απο κάτι μέρες, μου φαίνεται πως την πίνει αρκετά γρήγορα την μπαταρία.. Ήμουν συνηθισμένος στο Blackberry Curve 9330 που το έβγαζα απο την πρίζα το πρωί, το δούλευα τέρμα όλη μέρα ασταμάτητα και κιτρίνηζε η μπαταρία πριν την πέσω για ύπνο.

Αυτό όμως, χωρίς πολύ χρήση αδειάζει το απόγευμα και μένω χωρίς κινητό αν δεν είμαι σπιτι να το φορτήσω... Ναι μεν διπύρηνος κτλ, αλλα θα έπρεπε να του δώσουν και μπαταρία που να αντιστοιχεί στην χρήση αυτού.

Δημοσ.

το Arc ειναι οντως αρκετα καλο αλλα απο αυτονομια δεν παει πολυ καλα. Το'χει φιλος μου και καθε βραδυ με λιγο wifi ανοιχτο θελει φορτισμα!

Δημοσ.

παιδια αναθεωρησα..το αφηνω στην ακρη το αρκ κ ειμαι αναμεσα στα lg optimus 2x k στο samsung galaxy s..το plus οχι το απλο...αν μπορειτε να μ πειτε απο αποψης ταχυτητας πιο ειναι πιο γρηγορο??το ενα lg εχει διπθρηνο στο 1 ghz κ το αλλο μονοπυρινο στο 1.4 ghz.. επισης η super amoled ειναι τοσο καλη οσο λενε.?η καμερα δν με ενδιαφερει ιδιαιτερα..

ευχαριστω!

Δημοσ.

παιδια αναθεωρησα..το αφηνω στην ακρη το αρκ κ ειμαι αναμεσα στα lg optimus 2x k στο samsung galaxy s..το plus οχι το απλο...αν μπορειτε να μ πειτε απο αποψης ταχυτητας πιο ειναι πιο γρηγορο??το ενα lg εχει διπθρηνο στο 1 ghz κ το αλλο μονοπυρινο στο 1.4 ghz.. επισης η super amoled ειναι τοσο καλη οσο λενε.?η καμερα δν με ενδιαφερει ιδιαιτερα..

ευχαριστω!

Όποιο και αν αγοράσεις ετοιμάσου να κάνεις θυσίες στην αυτονομία. Το LG 2Χ στον συγκερκιμένο τομέα απλά δεν παίζεται. Με δυσκολία βγάζει την ημέρα... Προσωπικά θα πήγαινα σε ένα Ideos X5 (το οποίο μάλιστα σύντομα θα αποκτήσει επεξεργαστή στο 1GHz) και θα καθάριζα. Άσε που θα μου έμεναν και -πολλά- χρήματα στην τσέπη.

Δημοσ.

Όποιο και αν αγοράσεις ετοιμάσου να κάνεις θυσίες στην αυτονομία. Το LG 2Χ στον συγκερκιμένο τομέα απλά δεν παίζεται. Με δυσκολία βγάζει την ημέρα... Προσωπικά θα πήγαινα σε ένα Ideos X5 (το οποίο μάλιστα σύντομα θα αποκτήσει επεξεργαστή στο 1GHz) και θα καθάριζα. Άσε που θα μου έμεναν και -πολλά- χρήματα στην τσέπη.

Είναι δυνατόν να συγκρίνεις το Ideos X5

με τα Galaxy S(Plus) και Optimus 2X;

Πάτα φρένο...

Άνοιξες thread για να προτείνεις κινητό που φέρνει η Wind και για να το υπερασπιστείς δημιούργησες 9 εικονικά € που προσπαθεί ο Έλληνας να γλιτώσει.

Εδώ μιλάμε για high end μονοπύρηνα και διπύρηνα και εσύ προτείνεις πάλι κινητό από Wind(Ideos X5).

Πρόσεξε το λιγάκι, χτυπάει έντονα...

Και έχεις μόλις 9 posts...

Δημοσ.

Σε θεμα ταχυτητας το galaxy plus ειναι πολυ κοντα στο optimus και σε ορισμενα πραγματα το ξεπερναει. Κυριως στο adobe flash που ειναι το αδυναμο σημειο του optimus. Δηλαδη flashakia μονο 480p και κατω τα 720p το o2x δεν τα παιζει σωστα ενω το galaxy plus αποκτα προβλημα στα 1080p.

Απο την αλλη ο tegra του optimus παιζει καλυτερα καποια παιχνιδια. Εγω το βαζω ισοπαλια αναλογα με το τι θελει ο καθενας.

Σε θεμα καμερας τα 8mp το πολυ δυνατο φλας και τα 1080p video του optimus το κανουν σιγουρα πολυ καλυτερο.

Οθονη εχουν και τα 2 πολυ καλη με αυτη του Optimus να εχει πιο καλα χρωματα και λευκο ενω αυτη του glxs+ τελειο μαυρο. Ειναι και λιγο υποκειμενικο οποτε δες τα απο κοντα και τα 2 για να αποκτησεις δικη σου αποψη. Εμενα μου αρεσει αυτη του Optimus πχ σε αλλον του galaxy.

αριστερα η οθονη του o2x δεξια του glxs+

24fln2x.jpg

To galaxy ερχετε με 2.3 ginger ενω το optimus 2x με 2.2 froyo με την υποσχεση τις LG οτι αναβαθμησει σε 2.3 απο εβδομαδα σε εβδομαδα.

Απο θεμα τιμης το o2x το βρισκεις 310 (τελευταια φορα το ειχα δει τοσο αλλα προφανος ανεβηκε) 330 ενω το plus απο 345.

Η επιλογη ειναι μαλλον δυσκολη και εξαρτατε απο σενα.

2.3 gb + adobe flash = galaxy s plus

tegra games + camera = optimus 2x

@nikoskon

Δεν πιστευω οτι ο humanoid συμετεχει σε καμια συνωμοσια της Wind ουτε οτι ποσταρει για καποιο συμφερον του. Προτεινει ενα καλο κινητο για τα λεφτα του και σιγουρα καλο αντκαταστατη του o1 που ειχε ο θεματοθετης. Btw το galaxy plus και το ideos x5 εχουν ακριβως την ιδια gpu. Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ενα υπερχρονισμενο στα 1400 ideos με 2.3 σε συγκριση με το galaxy

Δημοσ.

@nikoskon

Δεν πιστευω οτι ο humanoid συμετεχει σε καμια συνωμοσια της Wind ουτε οτι ποσταρει για καποιο συμφερον του. Προτεινει ενα καλο κινητο για τα λεφτα του και σιγουρα καλο αντκαταστατη του o1 που ειχε ο θεματοθετης. Btw το galaxy plus και το ideos x5 εχουν ακριβως την ιδια gpu. Θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ενα υπερχρονισμενο στα 1400 ideos με 2.3 σε συγκριση με το galaxy

Προς Θεού! Απλά μια διαπίστωση έκανα...

Το overclocking που αναφέρεις είναι άσχετο.

Όταν προτείνεις σε κάποιον μια συσκευή την προτείνεις όπως είναι.

Στοκ, μαμά, πώς το λένε...;

Ούτε handsfree με ράδιο του Dbnoob, ούτε Η4 Xenon για flash ούτε τπτ...

Just stock.

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να συγκρίνεις το Ideos X5

με τα Galaxy S(Plus) και Optimus 2X;

Πάτα φρένο...

Άνοιξες thread για να προτείνεις κινητό που φέρνει η Wind και για να το υπερασπιστείς δημιούργησες 9 εικονικά € που προσπαθεί ο Έλληνας να γλιτώσει.

Εδώ μιλάμε για high end μονοπύρηνα και διπύρηνα και εσύ προτείνεις πάλι κινητό από Wind(Ideos X5).

Πρόσεξε το λιγάκι, χτυπάει έντονα...

Και έχεις μόλις 9 posts...

Δεν συνέκρινα το X5 με τα άλλα δύο. Ο τίτλος του topic αναφέρει ξεκάθαρα "αγορά νέου smartphone". Με το συγκεκριμένο είπα πολύ απλά ότι εξοικονομείς χρήματα. Το "πάτα φρένο" που ακριβώς κολλάει; Έχουν πλάκα οι συνειρμοί σου - είναι μια καλή δικαιολογία όταν στερείσαι επιχηρημάτων. Παρεμπιπτόντως δεν ήξερα ότι τα posts μου πρέπει να "φιλτράρονται" από εσένα. Φιλικά θα σου πρότεινα λοιπόν να είναι εσύ πιο προσεχτικός με αυτά που γράφεις γιατί διακρίνω μια επιθετικότητα ΧΩΡΙΣ λόγο.

@orlox: Ευτυχώς που υπάρχουν και γνώστες επί του θέματος. Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 10 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 10 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Δεν συνέκρινα το X5 με τα άλλα δύο. Ο τίτλος του topic αναφέρει ξεκάθαρα "αγορά νέου smartphone". Με το συγκεκριμένο είπα πολύ απλά ότι εξοικονομείς χρήματα. Το "πάτα φρένο" που ακριβώς κολλάει; Έχουν πλάκα οι συνειρμοί σου - είναι μια καλή δικαιολογία όταν στερείσαι επιχηρημάτων. Παρεμπιπτόντως δεν ήξερα ότι τα posts μου πρέπει να "φιλτράρονται" από εσένα. Φιλικά θα σου πρότεινα λοιπόν να είναι εσύ πιο προσεχτικός με αυτά που γράφεις γιατί διακρίνω μια επιθετικότητα ΧΩΡΙΣ λόγο.

@orlox: Ευτυχώς που υπάρχουν και γνώστες επί του θέματος. Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Καλώς ήλθες στο insomnia...

Η παραπληροφόρηση και τα συναφή(βλ. humanoid) πάντα θα φιλτράρονται.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 10 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 10 Οκτωβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Καλώς ήλθες στο insomnia...

Η παραπληροφόρηση και τα συναφή(βλ. humanoid) πάντα θα φιλτράρονται.

Δεν σε πιάνω και για να τελειώνουμε (εφόσον είμαστε off-topic), νομίζω πως το insomnia έχει και moderators για κηδεμονίες και διαχείριση λοιπών κομπλεξισμών. Διαχειρίσου τα όποια θέματα σου, δεν αφορούν την υπόλοιπη κοινότητα του forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...