Προς το περιεχόμενο

αγορα νεου smartphone

lucpao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και εγω αυτο πιστευω..αλλα το αρκ σε εμφανιση ειναι ασυναγωνιστο

Αρνητικο ειναι πως το σχεδιασαν αρκετα μεγαλουτσικο. Κατα τ'αλλα ναι ειναι ομορφο.

Δημοσ.

θα παω στο καταστημα να τα δω κ απο κοντα κ θα αποφασισω

Το optimus 2x εχει πολυ καλη καμερα. Το φλας του επισης ειναι πολυ δυνατο. Αρκετα δυνατο να βγαζει πολυ καλες φωτο και την νυχτα στα 2 μετρα. Οσα κινητα εχουν βγει το 2011 θα παρουν 2.4(4) λογο του οτι οι εταιριες στο aliance εχουν υπογραψει γι αυτο. Για την ακριβια εχουν υπογραψει για 18 μηνες αναβαθμησεις.

To οπτιμθσ 2χ θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο απο το galaxy S

ειναι σιγουρο αυτο?δηλαδη θα την παρουν ολο?

apo sar..πως πανε οι συσκευες

Δημοσ.

Tο χαμηλότερο το έχει το Galaxy S, 0.24 .

android.png

φιλε please ξεκολλα με το galaxy s!

topic starter πηγαινε για 2χ το οποιο ειναι μακραν το καλυτερο απο τα υπολοιπα που ειπες...

πιστευω πως εδω ελειξε το θεμα εκτος αν θελεις να ρωτησεις τιποτα αλλο... ^_^

Δημοσ.

φιλε please ξεκολλα με το galaxy s!

topic starter πηγαινε για 2χ το οποιο ειναι μακραν το καλυτερο απο τα υπολοιπα που ειπες...

πιστευω πως εδω ελειξε το θεμα εκτος αν θελεις να ρωτησεις τιποτα αλλο... ^_^

Αμφισβητείς πως το Galaxy S GT-i9000 έχει μόλις 0.24 δείκτη SAR ; Ωραίος! Για πες κι άλλες...

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Αμφισβητείς πως το Galaxy S GT-i9000 έχει μόλις 0.24 δείκτη SAR ; Ωραίος! Για πες κι άλλες...

οχι φιλε μου, ποτε δεν ειπα κατι τετοιο... απλα οταν μιλαγαμε για το o2x εσυ ελεγες για το sgs (ολίγων τι off-topic) ! ok το εχουμε καταλαβει οτι το sgs ειναι το καλύτερο κινητο που υπαρχει στο κοσμο αλλα εχει καταντήσει κουραστικο αυτο το πραγμα!

οχι φιλε μου, ποτε δεν ειπα κατι τετοιο... απλα οταν μιλαγαμε για το o2x εσυ ελεγες για το sgs (ολίγων τι off-topic) ! ok το εχουμε καταλαβει οτι το sgs ειναι το καλύτερο κινητο που υπαρχει στο κοσμο αλλα εχει καταντήσει κουραστικο αυτο το πραγμα!

Αυτό έλειπε, αρκετές έχεις πει....

γεια σας παιδια..θελω να αγορασω ενα καινουριο SMARTPHONE για να αντικαταστισω το παλιο πλεον LG OPTIMUS ONE μ..για αυτο το λογο ειμαι αναμεσα σε 4 κινητα.

1.samsung galaxy s(1)

2.lg optimus black

3.lg optimus 2x

4.sony ericsson xperia arc

.....

θα σας παραθεσω αυτα π θα ηθελα να εχει ..ωστε να μ δωσετε καμια συμβουλη για το πoιο να επιλεξω.....

..κατα σειρα.

1.οθονη

2.desing

3.ταχυτητα

4.καμερα

ευχαριστω εκ των προτερων

Dbzakias2 αν θες, σταμάτα να spamάρεις pls... Χαλάς άλλο ένα ακόμα thread...

Πριν ποστάρεις, να διαβάζεις το θέμα και το περιεχόμενο του thread...

Στο έβαλα με oversized bold μπας και το δεις.

Αυτό έλειπε, αρκετές έχεις πει....

Dbzakias2 αν θες, σταμάτα να spamάρεις pls... Χαλάς άλλο ένα ακόμα thread...

Πριν ποστάρεις, να διαβάζεις το θέμα και το περιεχόμενο του thread...

Στο έβαλα με oversized bold μπας και το δεις.

απ'οτι φαινεται εσυ δεν διαβασες οτι τελικα κατέληξε στο optimus 2x [double-facepalm] οποτε πριν ξανα-σπαμαρεις διαβασε καλα!

παιδια εγω παντως τεινω προς το optimus 2x h sto arc

και μιλαγαμε γι αυτες τις δυο συσκευες και οχι για το υπερφοβερο σουπερτελειο galaxy s...

Δημοσ.

Παιδιά πώντως εγώ που είχα δει το 2χ στα Public στο Mall, ήταν άστα να πάνε...ίσως είχε πρόβλημα το μοντέλο...κολλούσε ΠΑΡΑ πολύ...δηλαδή είχε τρελό lag και μόλις το ξεκλείδωνες έπρεπε να περιμένεις 1 λεπτό για να ξεκολλήσει...επίσης η οθόνη του είχε μια θαμπάδα...όχι ότι δεν ήταν καλή αλλά σε σχέση με άλλα δεν ήταν ίδια...αλλά εμφανισιακά μου άρεσε πολύ...βέβαια πριν προβείς σε κάποια αγορά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να δεις το προϊόν από κοντά..! Τις πιο καλές εντυπώσεις μου άφησε το xperia arc από τα κινητά ~350€..Ήταν τελείως smooth, με πολύ καλό design και τέλεια κάμερα...

Δημοσ.

Παιδιά πώντως εγώ που είχα δεν το 2χ στα Public στο Mall, ήταν άστα να πάνε...ίσως είχε πρόβλημα το μοντέλο...κολλούσε ΠΑΡΑ πολύ...δηλαδή είχε τρελό lag και μόλις το ξεκλείδωνες έπρεπε να περιμένεις 1 λεπτό για να ξεκολλήσει...επίσης η οθόνη του είχε μια θαμπάδα...όχι ότι δεν ήταν καλή αλλά σε σχέση με άλλα δεν ήταν ίδια...αλλά εμφανισιακά μου άρεσε πολύ...βέβαια πριν προβείς σε κάποια αγορά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να δεις το προϊόν από κοντά..! Τις πιο καλές εντυπώσεις μου άφησε το xperia arc από τα κινητά ~350€..Ήταν τελείως smooth, με πολύ καλό design και τέλεια κάμερα...

μαλλον θα επεσες σε προβληματικό αλλα σε οτι και να καταληξει πρεπει πρωτα να το δοκιμασει!

Δημοσ.

Tο χαμηλότερο το έχει το Galaxy S, 0.24 .

android.png

ρε φιλε και τι μας το λες αυτο απο τη στιγμη που ολα τα κινητα ειναι πολυ κατω απο το οριο sar.να μας το ελεγες σε περιπτωση που καποιο ειχε 1+(εχει το optimus black μου φαινεται τοσο) αλλα το να το τονιζεις οτι εχει 0.24 ενω το αλλο εχει 0.50 και το αλλο 0.60 sorry για την εκφραση αλλα χεστηκε η φοραδα στο αλωνι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...