Προς το περιεχόμενο

αγορα νεου smartphone

lucpao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια..θελω να αγορασω ενα καινουριο SMARTPHONE για να αντικαταστισω το παλιο πλεον LG OPTIMUS ONE μ..για αυτο το λογο ειμαι αναμεσα σε 4 κινητα.

1.samsung galaxy s(1)

2.lg optimus black

3.lg optimus 2x

4.sony ericsson xperia arc

.....

θα σας παραθεσω αυτα π θα ηθελα να εχει ..ωστε να μ δωσετε καμια συμβουλη για το πoιο να επιλεξω.....

..κατα σειρα.

1.οθονη

2.desing

3.ταχυτητα

4.καμερα

ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για οθονη galaxy

Για design περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, προσωπικα μαρεσει το xperia arc αν και μεγαλο.

Για ταχυτητα optimus 2x/galaxy.

Για καμερα galaxy.

Προσωπικα θα επαιζα μεταξυ galaxy/optimus με προτεραιοτητα στο galaxy λογω σφιχτου budget. Aναλογως και ποσα διαθετεις φυσικα

Δημοσ.

Για καμερα galaxy.

βασικα για ταχυτητα απο τη στιγμη που παιζει και 2πυρηνο(2χ) το galaxy s βγαινει νοκ αουτ και στην καμερα παλι δεν γινεται διοτι δεν εχει φλας...

@topic starter παρε το 2χ... ειναι διπύρηνο και καλυτερο απο ολα αυτα που σκεφτόσουν!

Δημοσ.

κ εγω αυτο πιστευω..αλλα..μηπως εχετε καποια πληροφοριση για το ποια απο αυτα 8α παρουνε την εκδοση 2.4??γτ απο οτι ξερω το arc θα ττην παρει ενω το 2χ οχι

Δημοσ.

κ εγω αυτο πιστευω..αλλα..μηπως εχετε καποια πληροφοριση για το ποια απο αυτα 8α παρουνε την εκδοση 2.4??γτ απο οτι ξερω το arc θα ττην παρει ενω το 2χ οχι

επισημα κανενα απο αυτα μαλλον δεν θα την παρει.με custom rom ολα μαλλον.επισημα το μονο σιγουρο ειναι οτι το nexus s θα την παρει και πρωτο κιολας

Δημοσ.

βασικα για ταχυτητα απο τη στιγμη που παιζει και 2πυρηνο(2χ) το galaxy s βγαινει νοκ αουτ και στην καμερα παλι δεν γινεται διοτι δεν εχει φλας...

@topic starter παρε το 2χ... ειναι διπύρηνο και καλυτερο απο ολα αυτα που σκεφτόσουν!

Aποτι βλεπεις το galaxy s το εβαλα δευτερο. Δηλαδη πιο αργο απτο optimus αλλα και πιο γρηγορο απτα αλλα .

Το galaxy s εχει κορυφαια καμερα. Αν νομιζεις οτι τα αλλα με το "φλας" πετυχαινουν σωστες ληψεις την νυχτα τοτε πλανασαι. Αρα υπαρχει το διλημα:

Τελειες φωτο και βιντεο την ημερα και τιποτα την νυχτα, ή μετριες φωτο/βιντεο την ημερα και χειροτερες φωτο τη νυχτα?

Προσωπικα προτιμω το πρωτο, ετσι κι αλλιως ποτε μου δεν ειχα καψα να τραβαω photos νυχτιατικα :)

Δημοσ.

απο καμερα πιστευω το arc ειναι κορυφη κ μετα τ 2x λογο το 1080π..gia t galaxy δν εχω γνωμη..αλλα μεχρι τωρα ειναι ην τεταρτη επιλογη μ

Δημοσ.

Η αναλυση της καμερας ειναι μονο μια παραμετρος για την ποιοτητα της. Υπαρχουν πολλες ακομα και ισως πιο σημαντικες απο το 720 ή 1080, στις οποιες το galaxy τα παει καλυτερα γενικως.

Δημοσ.

Aποτι βλεπεις το galaxy s το εβαλα δευτερο. Δηλαδη πιο αργο απτο optimus αλλα και πιο γρηγορο απτα αλλα .

Το galaxy s εχει κορυφαια καμερα. Αν νομιζεις οτι τα αλλα με το "φλας" πετυχαινουν σωστες ληψεις την νυχτα τοτε πλανασαι. Αρα υπαρχει το διλημα:

Τελειες φωτο και βιντεο την ημερα και τιποτα την νυχτα, ή μετριες φωτο/βιντεο την ημερα και χειροτερες φωτο τη νυχτα?

Προσωπικα προτιμω το πρωτο, ετσι κι αλλιως ποτε μου δεν ειχα καψα να τραβαω photos νυχτιατικα :)

ok εγω παλι ειμαι στο τελειες φωτο τη μερα και την νυχτα!

απλα σε αυτη την συγκριση (2χ vs sgs) το galaxy s δεν πιανει μια μπροστα στο 2x χωρις να θελω να πω οτι το sgs ειναι μουφα!

Δημοσ.

φιλε κανεις λαθος.με το φλας μια χαρα φωτογραφεις βγαζει σε λογικες αποστασεις το βραδυ.μερα το κανει.ειναι αρκετα χρησιμο και σε ολους λιγο πολυ εχει τυχει να βγαλουμε φωτογραφεις το βραδυ οποτε καλο ειναι να το εχεις.το optimus 2x ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη απο αυτα που εχει και μετα ειναι το Nexus s.τριτο ερχεται το galaxy το αρψ δεν το ξερω γιατι δεν το εχω πιασει στα χερια μου και το optimus black δεν τα αξιζει τα λεφτα του με το απαρχαιωμενο 530 για γραφικα.το μονο καλο με το optimus ειναι η λεπτη κατασκευη του και το οτι ειναι πολυ ελαφρυ

Δημοσ.

Το optimus 2x εχει πολυ καλη καμερα. Το φλας του επισης ειναι πολυ δυνατο. Αρκετα δυνατο να βγαζει πολυ καλες φωτο και την νυχτα στα 2 μετρα. Οσα κινητα εχουν βγει το 2011 θα παρουν 2.4(4) λογο του οτι οι εταιριες στο aliance εχουν υπογραψει γι αυτο. Για την ακριβια εχουν υπογραψει για 18 μηνες αναβαθμησεις.

To οπτιμθσ 2χ θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο απο το galaxy S

Δημοσ.

Για οθονη galaxy

Για design περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, προσωπικα μαρεσει το xperia arc αν και μεγαλο.

Για καμερα galaxy.

Προσωπικα θα επαιζα μεταξυ galaxy/optimus με προτεραιοτητα στο galaxy λογω σφιχτου budget. Aναλογως και ποσα διαθετεις φυσικα

Ακριβώς!

Αντικειμενικά από τα 4 καλύτερο είναι το Optimus 2X.

Το αν αξίζει ή όχι σε σχέση με το Galaxy S είναι άλλο θέμα.

Στα 250€ το Galaxy S και 330€ το Optimus 2X.

Είναι 80€ διαφορά και δεν είναι η μέρα με τη νύχτα.

It's all about the money...

Και επειδή βλέπω πως ο salonikos_27 άρχισε τα δικά του....

Το μόνο που έχει το Nexus S είναι το φλας στην κάμερα.

Τα ακόλουθα είναι αυτά που δεν έχει το Nexus S αλλά έχει το Galaxy S:

01. Super AMOLED οθόνη

02. Gorilla Glass άθραυστο και αγρατζούνιστο τζάμι

03. FM radio

04. TV-out

05. 720p video recording

06. Υποδοχή μSDHC για επέκταση μνήμης

07. 0.24 W/kg SAR

08. Ελληνικό Swype

09. Bluetooth v3.0

10. Μεγαλύτερη αυτονομία

Source

Όπως βλέπεις δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το Nexus S.

Θα είσαι από τους τυχερούς αν προλάβεις και το πάρεις στα 249€.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...