mpasketpro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια εδω και καιρο ψαχνω μια εφαρμογη που στην ουσια εντοπιζει που ειναι το κινητο σου ενω εσυ βαζεις ο,τι αριθμο θελεις (Οπως του Iphone) και κανεις χαβαλε οταν εισαι με παρεα. Ξερει κανεισ μια παρομοια για την 2.1 του android? Να δουλευει αν γινεται γιατι κατεβασα μερικες αλλα δε δουλευαν. και κατι ακομα.. Αμα ανοιξω την χρηση δορυφόρων GPS θα χρεωνομαι? Ευχαριστω για τον χρονο σας
orlox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 νω εσυ βαζεις ο,τι αριθμο θελεις τι εννοει ο ποιητής? To lookout security εντοπιζει το κινητο σου παντως αν και δεν εχω καταλαβει τη θες να κανεις ακριβως
mpasketpro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Για παραδειγμα ειμαι εξω με παρεα.Ανοιγω την εφαρμογη βαζω τον αριθμο καποιου και μας εντοπιζει.Το lookout security νομιζω το ειχα ξανακατεβασει..
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Woa! Θελεις να βαλεις τον αριθμο του κινητου καποιου φιλου σου σε μια εφαρμογη που βρισκεται στο δικο σου και αυτη να εντοπισει το κινητο του φιλου σου? Αυτο που λες δεν υπαρχει.
mpasketpro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Το ξερω οτι δεν υπαρχει!Δε με καταλαβες! Εγω βαζω τον αριθμο του αλλα παντα το κινητο μου εντοπιζει τον αριθμο μου!Οπου και να ειναι ο αλλος εμενα θα εντοπισει!
nikoskon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Το ξερω οτι δεν υπαρχει!Δε με καταλαβες! Εγω βαζω τον αριθμο του αλλα παντα το κινητο μου εντοπιζει τον αριθμο μου!Οπου και να ειναι ο αλλος εμενα θα εντοπισει! Τα έμπλεξες... Τι θα γινει ρε παιδια?? Και να έχεις υπομονή...
mpasketpro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Συγγνωμη :S ενας απλος phone tracker που να εντοπιζει το κινητο μου υπαρχει?Αυτο μονο
nikoskon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Συγγνωμη :S ενας απλος phone tracker που να εντοπιζει το κινητο μου υπαρχει?Αυτο μονο Find my phone apps https://market.andro...e=search_result https://market.andro...e=search_result Δεν νομίζω πως θες κάτι άλλο. edit: corrected links
mpasketpro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω και παλι συγγνωμη :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.