Προς το περιεχόμενο

Θέμα με partitions

insomnier12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρόσφατα κατέβασα την developer preview των Windows 8 και θέλω να την εγκαταστήσω για να τη δοκιμάσω. Επειδή έχω τρία βασικά partitions, θέλω να κάνω άλλα τρία μικρά (ένα από το καθένα) και να τα ενώσω. Τα partiotions τα έκανα με το EaseUs Partition Master Home edition. Πώς μπορώ τώρα να τα ενώσω για να γίνουν ένα; :huh:

Δημοσ.

Θα πας στο copmuter management, storage και απο κει θα κανεις shrink σε οσα partitions θες. θα στο βγαλει ολο σαν unallocated space οποτε δε χρειαζεται να κατσεις να τα ενωνεις μετα.

Δημοσ.

Θέλω να τα ενώσω γιατί είναι 10 gb και 11,3 gb για να έχω 21,3. Αν δεις τα Windows 8 θέλουν minimum 15 gb για να μπουν... Αυτό που ζητάω δεν γίνεται;;;

@dimitisOs Στο pc μου έχω linux, windows xp και windows 7. θέλω να κάνω άλλο ένα partition για να βάλω την δοκιμαστική έκδοση των 8. Γι' αυτό από τα υπάρχοντα partitions επειδή κανένα δεν έχει 15 gb ελεύθερα, θέλω να κάνω ένα μικρότερο partition απ'το καθένα και μετά να τα ενώσω. Τώρα κατάλαβες τι εννοώ;

Δημοσ.

κάνεις delete όσα διαμερίσματα δεν θες και των χώρο που δημιουργείται των κάνεις νέο διαμέρισμα.

Προσοχή μην είναι κανένα από αυτά τα μικρά διαμερίσματα αυτό της εκκίνησης,γιατί ίσως να έχεις τρεχάματα.

Δημοσ.

αν η εγκατασταση των 8 ειναι ιδια με των 7 τοτε οταν βαλεις το dvd των windows 8 θα σου πει σε πιον σκληρο να τα εγκαταστησεις εσυ θα πατησεις να σβηστουν ολα τα παρτ και θα γινει ξανα ο σκληρος 1 και τοτε θα τα εγκαταστησεις και θα εισαι comple !

Δημοσ.

@TheELF Ναι αυτό ρωτάω, πώς θα ενώσω αυτόν τον ελεύθερο χώρο; Με το EaseUs Partition Master Home Edition που προανέφερα γίνεται;

ναι γινετε αλλα γινετε πιο ευκολα με αυτο που σου ειπα

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα δηλαδή, αν είναι unallocated τα partitions κατά την εγκατάσταση θα μου τα ενώσει αν επιλέξω custom installation;

ναι θα πατησεις εκει και μετα θα εμγανισει ολους τυς σκληρους που θα διαβασει και εσυ θα τους διαγραψεις ολους και μετα οταν γινει ενας θαπατησεις setup ^_^ καλη αρχη !

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα δηλαδή, αν είναι unallocated τα partitions κατά την εγκατάσταση θα μου τα ενώσει αν επιλέξω custom installation;

Αν είναι το ένα δίπλα στο άλλο και γίνουν όλα μαζί unallocated τότε ή από την εγκατάσταση ή από όπου θες μπορείς να κάνεις ένα create και το κάνεις διαμέρισμα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Για τυχόν απρόοπτα θα ξαναγράψω. Και πάλι σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας.

Καλη τυχη !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...