DeKaLoUdiS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα και παλι! Εχω το εξης προβλήμα με το νετμπουκ μου: Ξαφνικα αλλαξε η αναλυση της οθονης απο 1024χ600 σε 1024χ768 με αποτελεσμα να κοβεται το μισο desktop.Η πλακα ειναι ομως οτι κοβεται εκτος απ τα windows και κατα την εκκινηση καθως και στο bios.Εκανα btw και την μοντα με το regedit αλλα δεν μου εβγαλε επιπλεον αναλυσεις.Αλλαξα και τα drivers σε παλαιοτερα και νεοτερα.Οι μοναδικες αναλυσεις που ειναι διαθεσημες ειναι 1024χ768 και 800χ600.Eχει βγει απ τις επιλογες το 1024χ600.Τα φωτα σας για αλλη μια φορα!grazie in anticipo Laughing out loud
dimitrisOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 και στο bios εχεις προβλημα με την αναλυση αν ναι κανε ενα reset βιοσ
DeKaLoUdiS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 και στο bios εχεις προβλημα με την αναλυση αν ναι κανε ενα reset βιοσ software reset λες καλυτερα?γιατι hardware θελει ανοιγμα ε? να βαλω κανα ibios?
dimitrisOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 software reset λες καλυτερα?γιατι hardware θελει ανοιγμα ε? να βαλω κανα ibios? θα βγαλεις την πανταρια μονο και ξανα πας μας ξερεις να κανεις clear cmos
DeKaLoUdiS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 θα βγαλεις την πανταρια μονο και ξανα πας μας ξερεις να κανεις clear cmos ειχα βγαλει την μπαταρια και κρατησα και το ον οφ το κουμπι 5 δευτερολεπτα αλλα τπτ.αν εννοεις αυτο
dimitrisOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 βγαζεις την πανταρια ανοιγης το λαπτοπ κανει κατι μπι και λεει ερρορ για την μπαταρια και θα σου βγαλει μυνημα prees ταδε key to default setting πατας το κουμπι και μιδενιζει κλεινης το λαπτοπ με το κουμπι βαζεις την μπαταρια και ξανα ανοιγης το λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.