Xaralambos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 γειά χαρά. θάλω να βάλω στο joomla site μου ένα contact form . έχω βάλει ήδη βασικά,αλλά θέλω στη σελίδα που το έχω ορίσει να εμφανίζεται να έχει απο πάνω ένα μικρό κειμενάκι, του στύλ: ''επικοινωνήστε μαζί μας μπλάμπλά...'' γιατί όταν βάζω το form το έτοιμο που έχει το joomla απλώς βάζει στη σελίδα το form και δεν με αφήνει να βάλω άλλο κείμενο.. έψαξα για extensions κτλ αλλά όλα έχουν κάνουν με περισσότερες επιλογές στο ίδιο το form..
macabre_sunsets Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορείς να φτιάξεις ένα Custom HTML module το οποίο θα εμφανίζεται μονο στην σελίδα που βρίσκεται η contact form. Εναλλακτικά, μπορείς να γράψεις ένα μικρό κείμενο στο αντίστοιχο πεδίο που έχει ένα contact (misc info - κάπως έτσι). Με λίγο πείραγμα του template σου θα μπορέσεις να το εμφανίσεις στο επιθυμητό σημείο.
Xaralambos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 θα το δοκιμάσω αργότερα και θα σου πώ, γιατί τώρα αλλάζω το banner. ευχαριστώ
Xaralambos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 custom html έτοιμο! σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά! http://cityvibes.net.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.